Trimitem un gand ?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Sunt de aceeasi parere... am vazut ca s-au strans destul de putine fonduri. Poate ar fi bine sa mai facem putina publicitate... dar cum? unde? poate daca DC ar putea sa dea mass-message la toti membrii cu privire la aceasta actiune. La cine prinde, prinde, la cine nu, nu... dar ar fi ceva sanse ca membrii care nu si-au vanturat ochii peste acest subiect sa afle despre el dintr-un PM/email din partea DC. Eu zic ca ar fi sanse sa mai fie donatori. Stiti vorba aia... cere si ti se va da. Asta trebuie sa facem si noi daca chiar vrem sa adunam mai multi banuti pentru acei copii.

Si as dori sa mai trimit si eu 10 tricouri (nou-noute) si instrumente de scris pentru copilasii respectivi. Pot sa trimit prin CARGUS, dar unde? si cui? la Oradea? lui Marius? sau poate direct in localitate... astept o indrumare.

karligutza
sunt mamica Adelutei

Trimitem un gand? - o actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Da, da, trebuie prelungita actiunea. Oricum, se intra in vacanta si pana reincepe scoala, se mai poate astepta, zic eu.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

*** Printesa Ema din castel ! ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

quote:
Originally posted by Cloreta

Marius,T.C.M cu 60 ron sunt eu:), poti sa treci nick-ul.
Multumesc

"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze

Da, asa este . Multumesc.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Buuun, hai sa vin cu informatii noi.
Proiect:
1. La nivel de website am sa propun mediatizarea mai puternica a acestui proiect.
2. Am avut de gand, acum o si spun: acest proiect poate sa fie nu numai financiar ci si material. In fapt am sa incerc sa obtin informatii mai multe, directe in legatura cu posibilitatea de a sprijini acest dascal si acesti copii (am inteles ca sunt atat de putini si totusi se face scoala in inima muntilor in inima Romaniei!) cu materiale didactice sau colaterale, orice din ce le-ar prinde bine acestor pui de oameni. In consecinta as dori propuneri directe din partea voastra care sa le concretizam. In acest sens sunt de acord sa utilizam posibilitatile de curierat astfel incat sa facem o "caravana www.desprecopii.com". In principiu as spune ca materiale cu caracter didactic ar fi binevenite, fie ele caiete, pixuri, riglete, planse, cartoane(apropos as fi extrem de satisfacut daca invatatoarele si cadrele didactice de aici de pe DC ar veni cu sugestii concrete, eu le voi citi cu extrem de mare atentie).
3. Si ca sa pun cireasa pe tort tin sa va spun ca am reusit multumita ziarului Evenimentul Zilei (multumesc pe aceasta cale celui cu care am colaborat informational) sa vorbesc telefonic cu nimeni altcineva decat cu:

OCTAVIA MEDREA

Nu pot sa ascund satisfactia pe care o am. Acum as dori sa ma sprijiniti, in fapt nu pe mine ci pe ei. Tin sa precizez ca am spus si cine sunt si cum am cautat sa ajung la ea si de voi toti si de ceea ce doriti sa faceti. Raspunsul a fost:
"Sunt socata, nu-mi vine sa cred ca pot sa existe astfel de oanmeni!"
Eu i-am raspuns:
" Exista!"

In clipa aceea mi-au trecut prin minte crampeie din cazurile sprijinte de voi prin www.desprecopii.com
Sunt mandru de voi! Ma simt onorat sa fac ceea ce fac.

Revin cu informatii si astept sprijinul vostru de orice fel sub orice forma.

Marius Pernes
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

quote:
Originally posted by marius

Mi s-au umplut ochii de lacrimi. Bravo, comunitate DC, pt tot ajutorul acordat celor mai putin norocosi.

--------------------

Andra

Sunt tanar, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Marius-te-ai gandit la posibilitatea de a trimite niste pachete prin curierat?hihi, am putea sa le trimitem intradevar niste rechizite, ar fi binevenite idei din partea cadrelor didactice intradevar, ei stiu ce anume ar avea nevoie acesti copii.de asemenea, e important sa stim ce varta au copii,nu? am putea fi si noi mosi la niste suflete fara prea multe bucurii in acest sens,nu? si eu vreau sa particip!poate vine cineva cu idei bune.daca trimitem niste pachetele, putem sa le punem in saci cu mosul, hihi, in ideea sarbatorilor!

Meli+Timea-Larisa

Fiecare din noi poate fi un mic mos pt cineva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Felicitari Marius pentru atentia care o acorzi acestui proiect.
Cred ca putem sa aratam ce forta are aceasta comunitate.

Asadar - am sa ii ofer mai multa mediatizare. Cred ca fiecare membru DC poate face ceva pentru acesti copii si aceasta invatatoare atat de putin obisnuita!

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by marius

Buuun, hai sa vin cu informatii noi.
Proiect:
1. La nivel de website am sa propun mediatizarea mai puternica a acestui proiect.
2. Am avut de gand, acum o si spun: acest proiect poate sa fie nu numai financiar ci si material. In fapt am sa incerc sa obtin informatii mai multe, directe in legatura cu posibilitatea de a sprijini acest dascal si acesti copii (am inteles ca sunt atat de putini si totusi se face scoala in inima muntilor in inima Romaniei!) cu materiale didactice sau colaterale, orice din ce le-ar prinde bine acestor pui de oameni. In consecinta as dori propuneri directe din partea voastra care sa le concretizam. In acest sens sunt de acord sa utilizam posibilitatile de curierat astfel incat sa facem o "caravana www.desprecopii.com". In principiu as spune ca materiale cu caracter didactic ar fi binevenite, fie ele caiete, pixuri, riglete, planse, cartoane(apropos as fi extrem de satisfacut daca invatatoarele si cadrele didactice de aici de pe DC ar veni cu sugestii concrete, eu le voi citi cu extrem de mare atentie).
3. Si ca sa pun cireasa pe tort tin sa va spun ca am reusit multumita ziarului Evenimentul Zilei (multumesc pe aceasta cale celui cu care am colaborat informational) sa vorbesc telefonic cu nimeni altcineva decat cu:

OCTAVIA MEDREA

Nu pot sa ascund satisfactia pe care o am. Acum as dori sa ma sprijiniti, in fapt nu pe mine ci pe ei. Tin sa precizez ca am spus si cine sunt si cum am cautat sa ajung la ea si de voi toti si de ceea ce doriti sa faceti. Raspunsul a fost:
Eu i-am raspuns:
" Exista!"

In clipa aceea mi-au trecut prin minte crampeie din cazurile sprijinte de voi prin www.desprecopii.com
Sunt mandru de voi! Ma simt onorat sa fac ceea ce fac.

Revin cu informatii si astept sprijinul vostru de orice fel sub orice forma.

Marius Pernes
Pagina legislativa

mi s-a facut pielea de gaina pentru cateva secunde...
mi-am si imaginat-o pe invatatoarea respectiva primind vestea ca un grup de oameni se gandesc cu interes sa rezolve o parte din problemele cu care se confrunta.... cred ca si ea se gandeste cu lacrimi in ochi de emotie la ceea ce va urma pentru copilasii de acolo... haideti sa nu-i dezamagim si sa le aducem cat mai multe bucurii!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Trimitem un gand? - o actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Marius, si tuturor celor care au donat ceva pana acum !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

*** Printesa Ema din castel ! ***

Mergi la inceput

Propunerea mea este urmatoarea:

Azi este 19 ianuarie 2007. Daca s-ar putea finaliza cumva pana in 3 ianuarie ar fi mai bine ca sa pot duce pana la capat ceea ce a inceput aici. As dori sa va adresez o posibilitate de corespondenta tip curierat astfel incat cei care doresc si cei care pot sa trimita caiete, pixuri, radiere, stiu si eu ce ar fi util. Sau mai bine sa o intreb? Ar fi si aceasta o idee ce ziceti dar timpul ... nu este aliatul meu.

Marius Pernes
Pagina legislativa

Mergi la inceput