Trimitem un gand ?
Raspunsuri - Pagina 6
marius spune:
Confirmarile le aveti aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112435
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
kover spune:
marius:pina cind se string banii?inca nu am ajuns la banca pt. ca imi sint copiii bolnavi si nu pot iesi cu ei,iar filiala Transilvania de aici inchide la 17,inainte sa ajunga sotul acasa.simbata e tirziu?
Anina_n spune:
Pana in ce data se pot trimite bani ? Saptamana viitoare e valabila, inca, actiunea ?
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
*** Printesa Ema din castel ! ***
karligutza spune:
Marius am trimis si eu azi niste banuti (ron) in contul indicat de tine... ti-am trimis si PM pentru confirmarea datelor.
Astept reply-ul tau si asa cum ti-am scris si in PM intr-un fel parca ma simt prost ca am donat doar atat. Copiii aceia au nevoie de multe si daca ar fi mai multe persoane care ar pune 'umarul' poate li s-ar schimba si lor situatia.... o situatie care de fapt nici macar nu este singulara!
karligutza
sunt mamica Adelutei
Trimitem un gand? - o actiune
karligutza spune:
Are cineva idee cati copilasi invata in localitatea Ursici?
M-am interesat acum daca exista vreun numar de telefon alocat pentru aceasta localitate, dar precum nu exista curent electric, puteam sa imi imaginez ca nici telefoane nu au... poate ne putem interesa de la persoanele care administreaza zona respectiva... primaria comunei de care apartine acest sat, sau .... ? aveti vreo idee? eu as dori sa le facem o bucurie si am cateva lucruri pe care as vrea sa le donez, lucruri de care sunt sigura ca ar fi incantati.... si le-ar fi si utile. Asta in conditiile in care aflam si numarul lor.
Astept un ajutor daca se poate si mai cercetez si eu zilele astea.
karligutza
sunt mamica Adelutei
Trimitem un gand? - o actiune
marius spune:
Eu ma gandesc cum sa organizez un transport in zona aceea... dar e dificil cu....drumurile
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
miflore spune:
Karligutza, din cate am citit eu e vorba despre 4 copii care invata la scoala din Ursici; nu stiu de ce sunt asa putini, poate e un sat fff. mic sau copiii nu sunt dati la scoala, or fi case risipite si nu pot ajunge prin nameti...
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
antoni spune:
ar fi prea tarziu luni daca as trimite si eu niste bani? Marius, am vazut ca esti din Oradea, oare ar fi greu pt tine sa-ti dau banii personal, sau e mai bine daca-i pun in cont? eu voi fi luni si marti la Oradea.sper sa nu fi aflat prea tarziu. tare frumos gand!astept raspuns, mersi.
Meli+Timea-Larisa