Trimitem un gand ?
Raspunsuri - Pagina 14
Priscilla spune:
Am trimis si eu ceva in contul lui Marius.Stiu ca el deocamdata nu se mai poate ocupa,dar astept confirmarea lui cand se intoarce din spital.
Sanate multa!
mamica de strumfita mica
Sa ne rugam pentru insanatosirea lor
Diana;Stefanel;Mirela;Dan;Teo;
www.helpsonia.com
Dodo-pui spune:
Marius sper ca ti-ai revenit.
Spun prezent si eu la aceasta actiune ,maine la prima ora depun si eu in contul de lei.
Doamne ajuta!
Tot noi
Si ingerii au nevoie de ajutor
alinamoro spune:
Multumim pentru iconita de la profil (creion?).
Au ajuns ajutoarele la Ursici, cum au reactionat copiii si invatatoarea?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
miflore spune:
Multumim pentru iconita, e in ton cu actiunea!
Vrem si vesti!!!!!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
antoni spune:
multumesc pt iconita, e potrivit pt actiune, hihi.daca puteti sa scrieti cateva randuri de copii, au primit cadourile, le-a placut?pupici
Meli+Timea-Larisa
Anina_n spune:
Multumesc si aici, pentru creionas !
Imi place tare mult si sunt mandra de el, mai ales ca imi aminteste de visul meu din copilarie, acela de a ma face invatatoare.
Astept si eu, vesti despre copii si Octavia ! Si oricand as mai spune prezent unei astfel de initiative !
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
karligutza spune:
trimit si aici mesajul meu de multumire... va multumesc frumos pentru creionas... a fost foarte buna ideea de creionas in cadrul unui proiect care se refera la "sprijin pentru educatie"... felicitari si la mai multe creionase (colorate)!!!!!! primul e foarte optimist albastru fiind.
Vis-a-vis de invatatoarea Octavia ma gandeam zilele trecute la ea prin prisma faptului ca am vazut la stiri o informatie socanta care suna cam asa "o tanara invatatoare de 26 ani din jud.Hunedoara, care mergea 40 de km pana in satul unde preda... ultimii km facandu-i mergand pe jos prin padure pt.ca satul era undeva departe in munti... si-a pus capat zilelor..." ......... o chema altfel, Cristina 'ABC...' insa cu toate ca am rasuflat usurata ca Octavia e bine, m-a durut sa aud ca s-a intamplat o astfel de isprava poate pt. ca unul din motive a fost asa o munca chinuita de dascal...
Sper ca Octavia e bine, e vesela, e optimista, iar noi sa fim mereu alaturi de ea, macar cu o vorba buna. Marius o sa te rog si intr-un PM daca poti sa imi dai un nr.de telefon la care pot si eu sa o contactez, macar asa din cand in cand, pt.o vorba buna. De vizita, cine stie cand ajung poate intr-o vacanta prin zona si mi-ar face placere sa aud si sa vad ca este bine.
inchei aici cu un gand bun pentru toata echipa de la
va pupam pe toti la rand:
karligutza
sunt mamica Adelutei