***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (31)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Am facut pozele astea in august, avea 2 luni si jumatate, cum trece timpul...www.totsites.com/tot/nicole-amber/photosS/g81045" target="_blank">Poze Pro

Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007)
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
Asa creste Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Cum se vede ca sarbatoreste lumea!! Sufla vantu pe-aici.

pentru mamicile sarbatorite azi , inclusiv Andrada

Theodora Andreea de Mariac_75
David Andreas de Alyna24
David Andrei de Ella
Andrei de Vali5
Cezar Andrei de MicaM
Eduard Andrei de Cioaca
Darius Andrei de Alina25
Octavian Andrei de Yoyoyo
Andrei de Roxicucu
Casian Andrei de Byu
David Andrei de Numai_eu
Radu Andrei de Lavini
Patrick Andrei de Mary_lou
Octavian Andrei de Michigan

Carmen asa sunt si eu cand aud de mmamicile care imi invart cutitul in rana cand vorbesc de alaptat pana la varste inaintate. Cred ca daca nu ma panicam asa tare cand Matei a avut probleme si va cunosteam de pe atunci altfel era situatia acum...Dar asta e, acumulam experienta pentru nr. 2. Dar daca iti spun si cat a mancat azi cred ca dai cu ceva dupa mine. Si nu ii dau decat fier, vigantol si vitamina C naturala. Sunt flacoane mici cu picaturi. A mancat 150 ml lapte la 6-6.30 ( nu mai stiu ca aveam ochii mai mult inchisi), la 10.30 piure din mar si 2 lingurite de cereale cam 100-120 ml cu lingurita (URAAAA) si cum mai ramasese de vreo 20-30 ml am mai pus 60 ml apa si cu laptele aferent au iesit vreo 100 ml de compozitie , la 14.15-15.-- 330 ml piure de legume ( la bibe, ca deja se enervase cand a vazut lingurita) si ptr ca tot mai ramasese gros in bibe pe fund, am pus 90 ml apa si laptele aferent si a inghitit si asta, i-a tinut pana la 19 cand a mai baut 120 ml lapte si la 21.00-- 200 ml cereale. La inceput m-am minunat si m-am bucurat, ca inainte era tare sclifosit, dar acum ma cam sperii.
Ma gandesc ca ar fi mai bine daca ar bea mai mult lapte si mai putine din "diverse" dar nu vrea laptele in cantitate mai mare.
Sunt simpatice rau fetele tael, dar am un feeling ca asa ceva va semana si Matei si sa ma vad atunci ce o sa zic. Cand stam la coada la casa la hyper vin cumparatori de la alte cozi si se crucesc la el ce razacios e si chiuitor de te sfredeleste pe creier.
Si ca sa-mi puna capac, azi am fost cu el si cu niste agenti imobilari sa vada apartamentul pe care vreau sa il vand, ca era frumos afara si am zis ca mai ramanem in parc.
Am intrat , l-am dezbracat sa nu se incinga si cand sa le arat apartamentul nu mai aveam cui, ca nu ii mai interesa nimic. Ca Matei cand l-a vazut pe nea agentu' nebarbierit si mai prost imbracat o fi zis ca-i tasu'() si dadea sa sara de pe canapea fix la nenea in brate, care se ruga de mine sa-l las sa-l pupe pe nas

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Cam slaba activitate pe aici. Petrece lumea. Noi suntem singurele pana maine .

andrada LA MULTI ANI

Multumim pentru voturi. Sper sa se stearga voturile celor care au furat. Adica primii din concurs. Din cate stiu nu se poate vota decat o singura data de la un calculator, probabil de aceea nu au mai putut vota unele fete. Oricum, multumim .

elteka super pozele cu Elias.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Patrick Alexandru de Ioana13!Sa te faci mare!
Copilul meu doarme in sfarsit ca zici ca a vrut sa-si bata joc de mine.M-a tinut cu el pe perna o ora in care cand ziceam ca a adormit deschidea ochii si radea cu gura pana la urechI desi avea peste 3 ore de cand se sculase.
Distractie placuta,sarbatoritelor!Noapte buna tuturor!
PS.In cat timp ar trebui sa dispara umflatura din jurul vaccinului?

POZE rares(7 mai 2007)
Am 5 luni/sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Sunt si io pe aici,imi scriu planul pt lucrarea de licenta,daca pe forum e asa liniste...Se pare ca toata lumea petrece

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

carmen_so, hehe, doamna cu pene e...un domn din Peru sau alta tara de prin zona, facea parte dintr-o formatie ce am ascultat-o in piata primariei din Brasov. Erau vreo 7 indivizi, imbracati foarte fain, cred ca ai vazut in poze, mi-a placut la nebunie cum au cantat, era unul care imita tot felul de pasari si animale cu niste fluierase, am cumparat si un cd al lor, l-am dat si Livianei.
chiquitita, adevar graiesti cu pozitiile incomode...
lauradi, merci mult mult de link , am intrebat daca poate sa-mi aduca din america niste jucarele ce le vreau eu si nu erau prin pozele ei, sa vad ce-mi raspunde.
vas, petrecere frumoasa!
ancamari, nici eu n-am decalotat ca mi-e frica, desi mi-a zis pediatra sa..dar cand am auzit de operatie m-am razgandit urgent, de maine ma apuc si eu. iti tin pumnii sa fie bine orice ai alege, sper sa nu aiba petitul de suferit
graviduta, e foarte ok zic eu combinatia de legume pentru supita, si lui Calin ii place dovlecelul si il recomandau in emisiunea aceea despre diversificare.
elteka, ce frumos s-a facut elias , banuiesc eu ca seamana cu tati
dicirstea, ce-am mai ras la faza cu agentul

Hai sa va scriu si niste bancuri:
Il intreaba copilul pe tatal lui:
-Auzi, de ce sunt rosiile astea asa de galbene?
-Pentru ca sunt inca verzi.

James Bond este intrebat cat este ceasul:
-Cinci. Sase fara cinci.

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Cu multa placere Arcadia!Sper sa gasesti ce-ti place!Oare mai primeste acum jucarii,ca parca mi-a zis ca prin februarie?Sa-mi zici si mie.
Da,si mie imi place Elias,are asa un aer...aparte si niste ochi maaari albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

NICOLE AMBER - e o frumusete!

Motanel si eu folosesc aparat cu aburi de la tefal, e f bun, in seara asta am facut la el somon cu legume, a iesit super.

Pe Dominic il schimba doar sotul de cand a venit si baie tot el ii face, cu mine alaturi sa-i supraveghez, recupereaza timpul pierdut
si tot el il imbraca cand iesim afara.

LA MULTI ANI!!!

Andrei de Vali, David Andrei de Alyna24, David Andrei de Numai_eu, David Andrei de Ella, Eduard Andrei de Cioaca
Darius Andrei de Alina25, Octavian Andrei de yoyoyo, Andrei Cristian de Ancamari, Andrei de Roxicucu, Patrick Andrei de Mary_lou
Cezar Andrei de MicaM, Casian Andrei de Byu, Octavian Andrei de Michigan, Theodora Andreea de Mariac_75, Radu Andrei de Lavinia

LA MULTI ANI ANDROIX!
LA MULTI ANI ANDRADA
LA MULTI ANI SOBI

Felicitari pentru dintisor Miruna!

Felicitari pentru dintisor Sonia!

Felicitari Liviana

Ella felicitari, sa-ti traiasca nepotelul!
Didi foarte misto pozele, deja patineaza singur? Da ce program incarcat ai, felicitari!

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

lauradi, din ce scria in discutie am inteles ca urmatorul transport vine prin ianuarie. Cand imi raspunde iti zic. Cand ai licenta, in februarie? Ce facultate?
carstea, la mine a durat vreo saptamana parca umflatura.
irinusha, am vazut pozele de la padure cu Amelie in wrap, foarte faine tare frumosi copii ai, Ameliei Gabriela
alyna24, iar te stresez...mi-a placut mult de tot costumasul cu my first christmas..poti sa-mi spui de unde e luat pleaseeeee

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

A,da,parca ianuarie era.
Am licenta in iunie,la drept.

Mergi la inceput