Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 20
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Poze nu am mai facut, pentru ca si deoarece mi le-am scos pe toate care le aveam de cand am ramas borto si pana la venerabila varsta de doua luni a fiului meu. Nimic aiurea pana aici.
Ai tiparit toate pozele aleaaaaa????? Bre' ce-ai cu copacii de-i omori? Ntz,ntz,ntz... not good, not good.
de Ioana (27.09.2007)
Annisia spune:
Aaaa si dulciuri milioane, da astea nici nu se mai pune, nu???
Bai, azi sunt bine dispusa... Sa nu credeti ca sunt doar analfabeta... Poate am sa va tiparesc intr-o zi cu soare un dictionar a la Annisia... Ca sa vorbiti si voi annisoaca...
Micul Yannis creste mare
carpatina spune:
quote:
Toata gama de la durex de lubrifianti, inele si alte jucarii de oameni mari,
Tragi nadejdie precum vad.. ca pipaiala - si derivatele ei- sa se lase mai jos de taliuta... Succese si realizari va dorim!
de Ioana (27.09.2007)
Annisia spune:
Da, da, da... le-am scos pe toateliiii.... Pot sa omor linistita un om daca ii trantesc toate albumele in cap... Asa is de groase...
Apropo de asta... Eram ieri la coada la Plus si un mosulet in carca mea, eu cu ditamai caruciorul plin si bebeul pus motz... Il poftesc politicoasa pe mos in fata, ca nu avea decat niste sticle de suc.. bidoane, in fine... Mosu nu ca am copil... Io hai domne ca eu am mai multe... La care mosu cica - sotzu stie???!!!! Ei futu-i imi zic... Facerea de bine...
Micul Yannis creste mare
rodicamaries spune:
quote:
I-am luat un set mistoloc de parfum, after.., deo, spuma de ras. Toata gama de la durex de lubrifianti, inele si alte jucarii de oameni mari, un cojocel super truper, tri perechi de blugi ushchiti, doua bluzoace si doua pulovaroace... Deocamdata... Aaaa si niste ghetute faine... Tot deocamdata...
deocamdata?
Rodica
de
Darius Filip 19 sept 2007
Annisia spune:
Carpatinoo, ma miram daca nu subliniai tu... Nu puteai sa lasi propozitiunea aia sa treaca neobservata? Uratoooo!!!!
Micul Yannis creste mare
rodicamaries spune:
quote:
Apropo de asta... Eram ieri la coada la Plus si un mosulet in carca mea, eu cu ditamai caruciorul plin si bebeul pus motz... Il poftesc politicoasa pe mos in fata, ca nu avea decat niste sticle de suc.. bidoane, in fine... Mosu nu ca am copil... Io hai domne ca eu am mai multe... La care mosu cica - sotzu stie???!!!! Ei futu-i imi zic... Facerea de bine...

Rodica
de
Darius Filip 19 sept 2007
cecilia L spune:
Anisia este de belea.
Rodica, priveste ce baiat am, asta sa nu te crezi singura cand te lauzi la toti cu baiatul tau, mai sunt si eu pe acolo.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
la 12 sapt
http://community.webshots.com/album/561620358MwlXsk
Annisia spune:
Rodica, pai deocamdata ca mi-am propus sa ma duc si pana la Dragon.. Si ce crezi ca acolo nu imi mai sclipeste nimic in ochi??? Ei asi... doar ma cunosc...
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
Gataa, gataaa deja se anunta viziteeee... Yuhuuu... Urasc singuratatea!!!! Sa chefuim!!!!
Vedeti, asta-i reteta de slabit!!!
Micul Yannis creste mare