Recomandare medic urolog Bucuresti
Buna fetelor!
Am o cunostinta care are nevoie urgenta de operatie la rinichi (hidronefroza) pentru fetita ei de 2 ani. Nu e din Bucuresti...e din Suceava...a facut investigatiile necesare la Cluj (cistografie si urografie), fetita are un sindrom de jonctiune pe rinichiul drept... Se poate sa-mi recomadati un medic urolog bun care sa efectueze interventia chirurgicala corectionala la rinichi?
Va multumesc!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
Raspunsuri
roxana c. spune:
Asiza, noi ne ducem la dr. Ion Basca, la sp. Grigore Alexandrescu. Daca-ti trebuie mai multe amanunte, spune.
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
POZE
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=4435&from=search&keyword=calin" target="_blank">daca vreti sa ma votati
splendorica spune:
Buna seara! Iti recomand cu incredere echipa de medici dr. conferentiar Basca Ion (cel mai bun chirurg pediatru urolog, din tara), dr. Andriescu Mircea si dr. anestezist Tanase, de la spitalul Gr. Alexandrescu. Fetita mea are 7 luni si a fost operata de dansi acum doua saptamani. Daca doresti sa citesti mai mult exista pe forum un subiect numit UROLOGIE. Va urez multa sanatate. PUPICI PENTRU PITICI!!!!!!!!!!!!!
filofteia spune:
Iata niste date de contact.
Dr. Basca Ioan
Sef Clinica Chirurgie I - Clinica Chirurgie Pediatrica
competenta endo-urologie pediatrica
Spitalul Grigore Alexandrescu
www.sccc-ga.ro
Clinica Diagnosis: 021 2316741, 0212316742
Dr. Valentin Voinescu
Medic primar urolog
Spitalul Theodor Burghele - Soseaua Panduri nr 20
tel 4106910, 0788161264
email: voinescu@yahoo.com
Dr. Ionescu Sebastian
Spitalul Budimex
Si eu tot pentru dr. Basca, si echipa. Am trecut printr-o operatie si numai datorita lui a fost doar una...ceilalti mari medici ne dadeau cel putin doua.
asiza spune:
Fetelor, va multumesc din suflet! Mergem pe dr. Basca atunci...o sa-mi sun prietena s-o informez! Sunteti minunate!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
mateigabriel spune:
Buna fetelor!
nepotelul meu are enurezis nocturn si din cate am vazut i s-au dat medicamente f puternice pe sistem nervos.
Am inteles ca poate sa fie o cauza faptul ca a vut probleme in familie(au existat certuri).
Stiu ca nu i s-au facut f multe analize si va rog mult daca se poate sa imi spuneti si mie ce analize ar trenui facute si unde.
este posibil ca din asta sa dea in hidronefroza?
Va rog sa ma jutati deoarece mama lui este disparta(deja are 12 ani)si fiind de la tara nu are cum sa afle mai multe.
Va multumesc mult pentru sfaturi!
belobia spune:
hidronefroza este o afectare la nivelul rinichiului.
enurezis-ul nocturn nu prea are legatura cu rinichiul, ci cu vezica urinara. poate fi ceva de origine neurologica sau de cauza psihologica. e bine sa-l vada si un neurolog de copii.