Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (266)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

DENISA,ma bucur ca e totul in parametrii normali cu alex.hai ca ati scapat si de asta.
SILVI,bietul alain,ce tre sa se fi speriat acolo.noi il tundem in casa cu masina de tuns,eu il tin de povesti si ii dau bibelouri si iulian il tunde.bafta la gasit bradut mumos.
MONI,de fiecare data ma minunez ce de progrese face dia pe zi ce trece.cred ca la asta contribuie ca va ocupati si vb f mult cu ea.
concediu medical nu-mi pot lua,ca inca nu mi-au facut astia contract indefinit,asa ca mi-e cam teama.si moarta coapta o sa incerc sa ma duc,daca pot...
CATA,o sa te numim poeta sectei de spiridusi!
MARAKI,ANAM,INGRID,ANDA,IRINA,ANY,IRINUTZA,IOANA,RALI,DEEA,ANDIARO,ALINA SI RESTUL TRUPEI PUPICEI MULTI!

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (16+) si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIRELA nasol cu contractul,dar cand ti-l face? Au aflat ca esti gravi?
Cat despre Diana,asa e toti vorbim,cu ea sau intre noi in prezenta ei,dar si ea repeta ca un papagal tot ce aude si mai mult ,tine si minte! E cum ziceam eu,as fi vrut eu sa am memoria asta a ei ,cand eram la faculta
Si e sociabila rau (ca taica-su),nu moafla timida si speriata cum eram eu
Pai a fost Ghita cu ea prin piata de alaturi zilele trecute,piata unde are multe cunostinte.I-a lasat Diana masca pe aia,tot le-a povestit toate alea ,nu conta ca habar nu avea cine-s (si erau si ceva tanti tiganci printre interlocutoare ).Iar la mami la magazin,mai nou cum vede o singura DANA,intreaba UNDE ATA DANA? Bonus, au inca o vanzatoare noua una Alina,si o tot striga Diana ALINAAA!!! pe-acolo cat o tin plamanii Mami deja s-a asigurat,ca de la anul va sta ea cu Diana si de-aia au mai luat o fata,ca nu va mai putea sta atat ea prin zona sa le ajute.
Ce nu prea imi place mie e ca a mostenit Diana ambele mari defecte de la amandoi: de la taica-su faptul ca ii sare tzandara iute si rau de tot (e colerica) si de la mine faptul ca nu are pic de rabdare,vrea tot in momentul ala,nu e dispusa sa astepte o secunda (mai ales cu mancarea )

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Mirela eu cred ca depinde de copil, noi nu santem muti in casa, vorbim destul.Sanatate

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Mor de ras! M-am apucat de pus filme pe CD,sa mai fac loc in PC si am ajuns la alea din ianuarie 2007 cand avea Diana un an!
Maaama ce schimbare!!! Era mai durdulie si vocabularul consta doar din "aaaaa eeee mama meme da lalalala" si altele de genul asta .
In schimb ne arata partile corpului si fetzei si aducea tot ce ceream,pitici,papusi,plusuri etc. Plus "vorbea" la telefon si dansa.Aaa si se chinuia in draci sa vare papusii Emma mini-bibe ala in gura,nu degeaba a reusit sa o decapiteze Tare caraghioasa mi se pare acum

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am facut 6 ore pe drum, incredibil. am prins zapada, polei, ploaie si vreo 2 accidente. am stat blocati o ora.
acum suntem la cumnata, marco e super incantat de toate cadourile primite de mos Nicolae si de fete. sa vedem cum reusesc sa-l duc acasa.
aici e un frig, zapada....am incercat sa-l inavatam sa se dea pe gheata, dar nu am reusit.

haideti ca citesc din urma si deschid cap. nou.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

GIO bine ca ati ajuns cu bine,avand in vedere vremea
Ce cadouri a primit Marco? Deja i le-au dat? Noi abia miercuri seara le punem in cizme...

Io mi-am pus balade Scorpions si citesc reviste,dupa care trag o
Domnie curata,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Deea, Anda multa sanatate si fericire alaturi de fam. minuntate!!!
Anasol si sotului tau. va petreceti?
La Andreea mami de Mariuca si eu m-am gandit...dar nu stiam ce sa scriu: sa vegheze de acolo de sus asupra printesei sale!!!
Silvi imi pare rau ca s-a speriat Alain la tuns. spor la cumparaturi la Luxemburg.
Mirela, ralu insanatosire grabnica va doresc!!!
Denisa bine ca ati scapat de spital, sper sa vina analizele bune.
gagici poeta e Cata, eu numai am cosmetizat lista.
Alina felicitari pt. aparitia in revista a lui Ayan.
Ioana ma bucur ca a ajuns coletul. sper sa gaseasca sotul tricicleta pt. pitic.
Moni e mortala Dia la cate scoate din ea, pacat ca nu ai filmat-o sa ai amintire.
pai i-au dat cadourile acum, caci duminica plecam spre Tm.
a primit 2 masini, una cu telecomanda, una fara, un tren, o tabla de scris dintr-aia ce se sterge, dar e super faina, o p[ereche de papuci de casa, dulciuri, si maine mai trebuie sa merg cu mama in mall poate-l gasim pe thomas cel original.

nu mai stiu ce vroiam sa scriu.....mai rasfoiesc din urma, inca odata.

maine avem treaba in oras, in parc sa vedem ce program e de 1 dec., iar seara la artificii. vreau sa dau o fuga si in mall, s-a deschis ieri....mai tare sa vad cum e...caci mag. sunt cam aceleasi, ca la noi.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

poftiti aici
asa m-am gandit eu ca e fain sa arate. daca aveti alte idei, eu le astept.

Mergi la inceput