Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (266)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello,
LA MULTI ANI CUTOATA DRAGOSTEA:
Bianca Andreea
David Andrei
Andrei Razvan
Iarina Andreea
Andrew.

LA MULTI ANI pentru DOAMNELE CARE AU UN LOC SPECIALE IN SUFLETUL MEU:
Deea, Ingrid si Ursoaica!

ANASOL-LA MULTZI ANI PT SOTZ, un gand frumos si PETRECERE FAINA din partea noastra.

Si bineinteles, un gand cald si luminos pentru mamica Andreea, plecata prea devreme dintre noi. Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

La multi ani!- mamicilot, taticilor si piticilor ce-si sarbatoresc astazi onomastica.

Eu sunt prinsa cu cursuri, serviciu si alte cele, asa ca n-am mai reusit sa fiu activa in ultimul timp`....In principiu, suntem ok, doar ca Alex iar e banuit de un inceput de otita....Nu i-a dat decat un antialergic deocamadata cu speranta ca se rezolva asa.mai ales ca nu are inca febra. daca va face, il trece pe antibiotic ca peste cortizon trece de data asta ca prea la indesat cu el in ultimul timp si devine periculos....in rest, traznai de-ale lui....ii traduce dr din rom in franceza si e fixat acum pe "el e aici"...ne innebuneste cu fraza asat...daca ar fi sa cred chestia cu spiritul, ar insemna ca ne insoteste peste tot

Nu am apucat sa citesc decat pe sarite ultimele 2 capitole si am vazut ca iar se discuta despre jucarii pana in trei ani...Vroiam sa va spun ca varsta aia nu e pusa numai pt "stiinta" copilului in a utiliza jucarai respectiva, ci mai ales pt faptul ca jucaria poate fi periculoasa pt el..un cub poate sa aiba, de exemplu, colturi care sunt mai ascutite si un copil sub 3 ani se poate rani cu ele sau poate vopseau folosita poate provoca pb, daca e linsa de un copil mic, etc..sau o jucarie interzisa sub 3 ani poate sa aiba componenet pe care un copil le poate inghitii si sufoca cu ele ca e prea mic ca sa priceapa ca nu trebuie sa o faca , oricat am fi noi de convinse ac ne aduce toate lucrurile mici...altfel, de ce ar exista plushuri ce sunt interzise la copii pana la 3 ani ca doar toti stiu sa se joace cu ele...taman pt ca un copil se poate ineca cu o scama, daca plusul respectiv e dintr-un material ce lasa scame, sau se poate ineca cu vata cu care e iumplut plusul interzis pana la 3 ani......nu trebuie sa fim paranoice, dar atat timp cat exista atatea tipuri de jucarii pana in 3 ani pe piata e mai bine sa nu-i punem in pericol

cu uleiurile volatile- sunt total interzise pana la 3 ani din cauza riscurilor de alergie, iar dupa varsta asta copilul nu trebuie sa intre in contact cu ele mai mult de 15 min...

In sf, sper sa nu se supere cineva ca mi-am dat si eu cu parerea pe aici...

Mi s-a "comunicat" ca cineva avea niste intrebari in legatura cu Franta£.....cum nu am gasit intrebarea si nici nu mai am timp sa caut acum, persoana respectiva, daca nua aflat raspunsul intre timp, poate sa-mi scrie pe pm...ca o sa raspund, daca stiu

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

LA MULTI ANI TUTUROR ANDREELOR SI ANDREILOR!

Bre, ati uitat-o pe Anda!

Mergi la inceput

SANATATE PUIUTILOR BOLNAVIORI-RAZVAN,ALEX sicinemai este!
Mergla cafea si sa vb cu ai mei ca is frinta dupa noaptea din spital,revin mai incolo si de dimi Emma era happy ca merge cu "cheic la Teta" si "pune cof"-coif si canta" apy bazday"=happy birthday!
M-a suparat ca si ieri si azi de dimi vrea laptele cu lingura in castron sa il dau nu cu canutza cu cioc-seara se lalaie dar il bea.Gata plec,a papat si Alex si doarme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

SAlutare gagici.
MAi dau si eu un semn sa nu ma dati disparuta cu totul. Sunt super la zi cu cititul, dar nu am deloc energie sa scriu. M-am procopsit si cu o raceala de zile mari si ma tratez cu ceaiuri si lamaie, dar sunt ca o leguma.
Strumfa e bine, mucoseste si ea,nu se putea altfel, dar se comportam mult mai bien decat mine.

Ralu si Strumfita Anastasia(01.01.2006) si Bebestrumf2
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

www.flickr.com/photos/14405706@N03/" target="_blank">Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

M-am trezit,sunt ca noua,alta viatzaaaa!
ALINA am uitat,felicitari pentru Ayan,cred ca de cate ori trimiti o poza la vreo revista or sa o publice,la cat e de frumusel si fotogernic.Bine ca noua nu ne pui Sper sa se rezolve cu netul!
ANDI ce chestie,chiar faza cu coltzurile periculoase la cuburile alea de plastic, nu mi-a trecut defel prin neuroni
Probabil nu m-am gandit si pentru ca ,cel putin fiica-mea se joaca cu chestii muuuult mai periculoase demult Nu neaparat jucarii.
DENISA ha ha laptele cu lingurita,ai pus-o
ANAM iti fac rost rapid de un banc cu popi daca vrei sa ii trimiti
SILVI ce mancacios Alain ,la Luxemburg va intalniti iar cu Anda et comp? Daca da ,
IOANA e puzzle care scoate sunete ca animalele,nu? Clar ca se va distra si chiar daca nu i-ar place puzzle, cred ca asa va fi stimulat sa il faca ,numai sa le auda! Sa il filmezi,sunt curioasa ce sunete scoate!

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">

"" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

ANASEBE AI DREPTATE!
Hai ca scriu eu mareee:
LA MULTI ANI ANDA !(CARE E TOT ANDREEA)

"" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

RALU sper sa nu te tina mult raceala!
ANDI si la voi sper sa nu fie iar otita.Nasol ca si el e cu alergia.De la mine ai o maare ca nu ne pui si tu un amarat de filmulet pe undeva cu Alexandre,ca precis ne-am uita la el ca la o comedie buuna
CATA tu nu rezolvasi cu aparatul? Sunt tare curioasa sa aud vocea Biei
Noa ca nu mai stiu ce ci cum, m-am epuizat,gata ... Nu-s prea incantata ca m-am epuizat,as mai scrie ceva,ca in lipsa de scris,trebuie sa ma apuc de treaba

Mergi la inceput

ANDA- LA MULTZI ANI CU TOATA DRAGOSTEA SI PUPICI MULTZI!
CE face tizul?

Mergi la inceput

F.frumoasa poezia de inceput-bravo Gio.
Desi conditziile in spital au fost ok,Alex s-a comportat bine,a pierdut 1h de somn ca i-au pus aia la fire,ceva de speriat 12 electrozi pe cap,1 la nas,2 barba,2 inima,2 centuri plus unul la picior-ma apucase plinsul cand l-am vazut asa-sunt tare sensibila in ultimul timp.Eu am avut o canapea dar am dormit max 5-5.5h cu intreruperi.Si cica raportul d ela medic il primim peste 1 luna, ca nu e nimic urgent, e in limite normale de bebelus Alex,legat de sforait, asa mai fac bebei, eu clar am vazut imbunatatiri si se aude mai rau cand viseaza-asta a zis tehnciianul.Sper sa nu mai ajung oricum la spital, pt nimic, ca nu e placut deloc.
Acum ma duc sa fac aperitive rapide pt maine- poate mai aevti idei- in afara de salata de vinete, de ciuperci cu usturoi,fasole batuta(ca am 2 pers care tzin post) si cica se maninca peste deci fac si din ala- mincare chinezeasca si friptura maine le inghegam- tort dc am timp bine, d cnu luam unul fain cu fructe ca cel din pzoele de la geta.
Am scris pe bucatzi mesajul, scuze ca nu pot raspunde individual mult- abai de luni incolo sper, cand o sa incep cu acte si iarasi shopping
O seara buna si numai bine!

Mergi la inceput