Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (266)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

quote:
Originally posted by Ana_m

Buna dimineata,
LA MULTI ANI !!!!!

Bianca Andreea
Emma Andreea
David Andrei
Andrei Razvan
Iarina Andreea
Andrew
Si Ingrid si Ursoaica , nu ?

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Multumesc, vad ca ai tinut minte ca ma cheama Andreea...

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CATA si GIO cu condusul ,pai bine ca mergeti si asa cu masinile si aveti cu ce!
Ca io ca fraiera nu m-am indurat ... as putea lua uneori masina de serviciu ,dar e un Logan d-ala cu 7 locuri,care greu de manevrat/parcat si de un sofer experimentat.Fix io as lipsi in traficul din Arad cu ala Si as fi luat ceva ore de conducere inainte,dar n-am facut-o.Multe n-am facut anul asta din ce mi-am propus,le reportez pentru la anul Totusi am facut cate ceva: serviciu nou mai bine platit,renovat baia si mobila de dormitor noua,plus concediul de 2 saptamani.Tot e ceva,decat nimic.
COSMI imi pare rau de baiat,dar mi se par aiurea chestiile astea,sa le dea sperante false,ca ma gandesc ca nu e singurul,or fi fost mai multi selectati ... si doar unul ales.N-aveau timp de esecuri cand cresteau?

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">

"" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Ingrid, si , LA MULTI ANI!!!!

Moni, cred ca ai dreptate.

Inca n-am plecat. Afara e cam vant. M-a sunat Cosmin si mi-a spus ca sta el cu fetele dupa-amiaza, sa pot sa ma duc singura dupa cizme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

cuscra, si sa va insanatositi repede!!!
Ursu!!! mai baga un rand pe-aci.

eu am cam terminat, m-am spalat si pe cap, mai am borcanele de bagat in plase si pe urma as cobora cu un rand de bagaje.

Moni pacat ca nu te incumeti sa conduci, mai ales ca ai si masina de la firma. ti-ar usura cu mult treaba.
Dana spor la gasit cizme, si fruntea sus!!! si eu ma gandesc cu groaza la job...mai ales ca eu caut in alta parte, daca reluam cel vechi era ok, dar asa...totul nou.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

am schimbat prima pagina, sper sa va placa.
pe viitor vor fi 2 mesaje puse de bebeianfeb: unul cu poezia si sarbatoritii, al 2-lea cu arhiva cap., lista spiridusilor, si mamcile sarbatorite.
dar acum nu s-a putut, doar din cap. urmator.

propun sa se deschida cate un suvbiect la Evenimente cu fiecare spiridus. ar fi frumos, daca s-ar deschide chiar de catre mine-bebeianfeb. dar daca nu se poate, il creeaza orice mamica. numai sa nu ramana nici un spiridus fara subiect aniversar.

si ne vedem la cap. urmator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

v-am , ne auzim din Alba.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Giova mie mi se pare super dragutz asa.E chiar emotionant sa vezi asta .Cand imi aduc aminte cat mai asteptam sa apara bebelusi pe lista si acum mai avem 2 ani si schimbam si scutecele!Super!

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

La multi ani tuturor Andreelor si Andreilor
Sa traiasca copilasii sarbatoriti astazi si mamicile Ingrid si Ursulina

Giova, foarte frumoasa prima pagina
Acina am vazut mesajul tau dincolo, e scris cu ironie?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Multumesc fetele..la multi si tie Ingrid, e si Ursoaica Andreea? La multi ani si petrecere frumoasa!
Eu am mincat ca o vaca ca am avut deja o sarbatorita si aici..
Bai s-a bucurat Bia asta de tare de cadoul de la Flori...un bb cu patut si cada si accesorii..am lasat-o in delir cind am plecat!Doamne ce fericita era..abia astept sa se bucure de fiecare cadou...ce deosebire fata de anul trecut cind habar nu avea de nimik..
Cosmi imi pare atit de rau de baietel...off..sunt atitea cazuri si mi se pare atit de greu sa alegi intre ele...dar macar daca nu stia el, sa nu isi fi facut sperante...off..
In alta ordine de idei Bia s-a oparit la pasa petru ca nu vrea sa-si schimbe pampersul, asa ca sufera cind o spal si o dau cu crema, intai zice ca "doale" si apoi, dupa ce o dau ca "e bine!"..Sper sa ii treaca repede!
Monica eu ma consum foarte tare ca nu conduc cum trebe...am impresia ca nu mai invat o data si ma gindesc cind voi fi multumita de mine ca sa pot sa o iau si pe Bia in masina..cine stie cind!
Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu cu Diana p-acasa.Dupa ce a bagat cioco kinder, m-a vazut ca mancam carnati oltenesti si a cerut CHEVUSTI ,asa ca a trebuit sa ii dau o bucatica si inca vreo trei ca nu mai scapam de ea, cu ce pofta a mancat! Si a mai cerut si MUSTAL cica ... dar nu i-am dat si d-ala Cum am intrat pe usa am incercat sa dosesc Raffaello alea dar primul lucru a sarit cu : CE ADUS ACOLO MAMI?
Aci ninge,deci a continuat cu NIGE MAMI! si STA DIA A CALDULA! ((cum i-o fi zis taica-su probabil)
Acum e cu niste perii de machiaj din revista Unica (ma dispera husbandu' cu asa ceva ) Off ca tot striga IFACE MAMI adica sa i le desfac,acum sa ma pun sa iau niste farduri sa ii arat care-i treaba cu ele ??? Cred ca aia fac,ca trage de mine HAI MAMIII!!

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">

"" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput