Ai nostri, ca brazii! Cap. 55

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

I-am adus si eu lui Rayan plastilina din aceea de care zici, din UK. Aici am vazut ca e foarte scumpa.

OK, deci variantele sunt: sambata dimineata, sau sambata dupa amiaza dupa 17:00.
Votati...

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Salutare
Bubu, Simona, Lali, ixxi, patricia, ma bucur ca v-au placut baietii mei. Eu incep serviciul din 7 ianuarie si desi initial ziceam ca voi intrerupe alaptatul, parca nu prea ma lasa inima. I-a mers tare bine lui B cu laptele meu si parca as vrea sa-i mai dau dimineata, seara si noaptea. Sper sa si reusesc caci tare drag imi e de el cand apuca sanul. Da, are pulpite si burtica numai bune de smotocit. Si lui ii place tare mult sa fie managiat, gadilat, pupat. Sa vedeti ce haios e cum sta nemiscat si eu il pup pe obraji, pe barbie, pe frunte. E amortit tot de placere, nici nu clipeste!
Anda, multumesc! Vroiam sa-ti spun ca avem si noi serbare la cresa, pe 20 dec la 10 dimineata. Matei are de invatat o strofa dintr-o poezie si abia astept sa-l vad spunand-o la serbare. Vad ca deja aproape a retinut-o, desi de ieri au inceput pregatirile. Sa ne spui te rog cum decurge la voi serbarea, caci eu nu voi putea ajunge.
AnaMaria, asa este, e f frumos cu 2 copii, dar si greu. Si eu la fel visam cand vedeam minunile Bestutzei si iata ca D-zeu mi-a indeplinit dorinta. Sa te ajute la fel si pe tine!
Bestutza, imi pare rau ca nu stiu nici eu de unde poti lua subtitrarile... Si pana la urma nu a mai aparut fata in reclama de la Pampers? Bafta multa sa reusesti la proiectul Gradinita. Pe Tudor inca nu-l duci la gradi?
Patricia, spune-mi si mie pls de unde ai luat plastilina si cat a costat. Vreau si eu pt Matei, pt Craciun. Bogdanel nu s-a facut blondut, e saten. O sa-l vedeti mai bine pe zburlici la party.
editez:
Bestuta, acum am vazut pozele noi. Doamne ce mari au crescut duetele! Frumoasa realizare, mami!
Crinuta, eu pot sa-ti dau banii cu transfer bancar, prin internet. La mall nu am sanse sa vin. Daca vrei asa, da-mi PM cu IBAN-ul tau.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput

OK Liviana, iti trimit pe PM.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Liviana, eu i-am luat de la Miniblu,varianta pe care am ales-o eu contine doar 2 paharele de plastilina (alb si bleu) si multe accesorii, si a fost doar 20 lei. sint si la galetusa cu mai multe chestii, forme (era 50 ron), dar am vrut intai sa vad daca ii place ideea de plastilina sa nu dau banii de pomana. dar am facut o alegere f buna, chiar am cerut ceva pt 3 ani, dar nu papusi, masinute si alti maimutzoi ca avem casa plina. accesoriile sint multe pt cele 2 paharele, asa ca poate gasesc si plastilinina simpla din asta buna-cica la Diverta au.

Patricia, mama de fetita - Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Foarte bun pontul cu plastilina, ca nici eu nu mai stiu ce sa ii iau sa nu fie trenulete si masinute ...

Fetelor sunt tare incantata de gradi, au facut modelaj dintr-un fel de lut, am acasa un copacel si o cizmulita facute de Dragos si de asemenea un personaj, cica om de zapada din hartie creponata, nuci si carton... Iar ieri au copt mere si au mancat, ca mi-a facut si mie pofta cum povestea. Si mai avem decupate din hartie si colorate fular, manusi si caciula. Sunt chiar multumita de decizia care am luat-o cand a plecat bona mea de a il duce la gradi.

Referitor la Mall eu pot si mai devreme ca piticul doarme de pe la 2 iar tati doarme cu el asa ca eu sunt free... da' pot si sa ma invart prin Mall pana veniti voi, ca poate mai gasesc cate ceva pentru Craciun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

patricia,f buna ideea cu 2 plastiline pt inceput. o sa caut si eu. merci mult pt info.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Buna dragele mele!

Ii imbratisem si pe pitici cu mult drag! Ne bucuram si noi pt puiutii vostrii!

Si noi am fost tare fericite cand a venit mosul! Ne-am luat chiar de cap cand am vazut atatea, pe ghetute! Cel mai incantata a fost de costumul de buburuza!. Noi am inceput sa primim cadouri de Mos, de pe 1 dec.. si inca mai avem de primit...

In imbratisez pe toti, cei care si-au serbat ieri ziua Sfantului Nicolae!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

SE MAI TINE PETRECEREA PE 15 DEC?

CINE STRANGE BANII?

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Crinuta, si eu am vizitat gradi Bell. Vorbim la Mall.

Lali si Dragos (27 decembrie 2004)

"Daca ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza

Mergi la inceput

Se tine petrecerea, of course. Nu v-am spus ca am comandat tortul deja?

Nu stiu cine va strange banii, mi-e indiferent.
Deci, cine vine maine la 17:00-17:30?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput