Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

SIM ,draguta ,naiba stie ce treaba are FRANTA cu 1 dec,supararea mea este ca nu ne-a anuntat cu vreo cateva zile mai devreme ,cotizam toti cu ceva bani ,se ducea cineva la un restaurant si comandam toate minunile ,nu te anunta seara la 18 ca trebui sa aduci dimineata la 9 sarmale ,si omleta pufoasa si calda daca se poate

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Bikmaria, succes la omleta pufoasa si calda

Diwana si pitic Rares

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by luy

Maria, uite de la mine pentru o mamica de 2 copilasi. Aveti toata admiratia noastra pentru felul in care reusiti sa aveti grija de ei, de sot, de casa ... Sunteti grozave !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

eu eram mare si tare si ma bateam cu pumnul in piept ca nici nu o sa simt ca am 2 copii pt ca este mare dif intre ei .Dar am constatat ca nu este chiar asa ,orice s-ar spune este greu sa cresti doi copii,(dar merita).Deabia acum inteleg ce greu i-a venit mamei mele cand la un an si 4 luni dupa mine a nascut 2 gemeni .

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diwana

Bikmaria, succes la omleta pufoasa si calda

Diwana si pitic Rares

MULTUMESC MULT!calda o sa fie ,dar pufoasa nu promit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Rodica, deci tu erai cu problema cu ciclul. Dupa Alex mi-a venit fix la 6 saptamani si doctorul a zis ca nu e sigur ca de atunci va fi regulat. Insa a fost ceasornic. Dar acum...aproape o saptamana intarziere de intrasem la idei.

Maria, esti o dulce. Trebuie sa ma molipsesc de la optimismul tau. Apropos de pb mov, asta seara sunt mai bine. Dar maine cand o sa am iar nevoie la baie...

Pfiii, tocmai iti scrisesem asta (dar nu mai sterg, poate te inspira) si citesc mesajul tau. Nu ai de ce sa cedezi, te descurci minunat cu copiii. Cred ca la asemenea sarcina pentru scoala ii dadeam dirigintei una intre ochi. Mai ales daca eram in perioada in care lucram si nu acum cand stau acasa. Si sa inteleg ca se filmeaza cu senzor de temperatura?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Luy, pai ma bucur ca scapi de pb mov. Sigur ca si mie mi s-a mai intamplat sa o mai intalnesc, dar niciodata ca acum. Nu credeam ca poate fi asa. Imi vine sa urlu, acum o inteleg pe biata mama. Acum 2 ani cand s-a operat era la fel. Plangea mereu, era nervoasa si zicea ca nu inteleg. Si ma gandeam ce poate avea nenica atata de e asa disperata si irascibila. Uite ca acum stiu!

Legat de incaltaminte, eu nu i-am luat si nici nu ii iau. De fapt am luat la baby expo niste ghetute insa cred ca nu va fi cazul de ele pana la primavara. Am primit cadou la botez niste botosi de piele pe care ii zboara imediat. Oricum pana pe la 9-10 luni o sa ii scoata mereu din picioare. Alexandrei ii gasisem niste adidas nike draguti cand am fost in Grecia, erau primele ei incaltari. Insa unul a fost pierdut cand era in parc cu bona. Stiam ca ii arunca mereu, dar eu eram atenta. Asa am plans dupa incaltarile alea, de fapt chiar l-am pastrat pe cel ramas ca amintire.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Ce liniste pe aici la ora asta! Numai mie nu mi-e somn? Piticul a adormit in sfarsit, azi a fost putin marait, in rest e un dulce. Si eu musai sa recuperez ce ati scris intre timp, dar goniti ca o masina de curse.

Diwana si pitic Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by bikmaria
iar omleta ....daca se poate calda caci SE FILMEAZA

Si daca e calda se vede mai bine pe camera?

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxana_G

Rodica, deci tu erai cu problema cu ciclul. Dupa Alex mi-a venit fix la 6 saptamani si doctorul a zis ca nu e sigur ca de atunci va fi regulat. Insa a fost ceasornic. Dar acum...aproape o saptamana intarziere de intrasem la idei.

Maria, esti o dulce. Trebuie sa ma molipsesc de la optimismul tau. Apropos de pb mov, asta seara sunt mai bine. Dar maine cand o sa am iar nevoie la baie...

Pfiii, tocmai iti scrisesem asta (dar nu mai sterg, poate te inspira) si citesc mesajul tau. Nu ai de ce sa cedezi, te descurci minunat cu copiii. Cred ca la asemenea sarcina pentru scoala ii dadeam dirigintei una intre ochi. Mai ales daca eram in perioada in care lucram si nu acum cand stau acasa. Si sa inteleg ca se filmeaza cu senzor de temperatura?
ai reusit sa ma faci sa rad,este pt prima data cand rad pe ziua de astazi in conditiile in care sunt o ranjita de felul meu

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by bikmaria

SIM ,draguta ,naiba stie ce treaba are FRANTA cu 1 dec,supararea mea este ca nu ne-a anuntat cu vreo cateva zile mai devreme ,cotizam toti cu ceva bani ,se ducea cineva la un restaurant si comandam toate minunile ,nu te anunta seara la 18 ca trebui sa aduci dimineata la 9 sarmale ,si omleta pufoasa si calda daca se poate

Si pana la urma care e mesajul cu mancarurile astea? Ca nu cred ca o sa zica.. "uite ce au gatit copiii cu ocazia zilei nationale". Astea sunt actiuni ca pe vremea lu' tovarasu'.
Oricum, succes Maria!

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput