Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Lia- f fain filmuletul, m-a linistit pe mine))) si eu doar m-am uitat!!!o sa incerc si la al meu...sper sa nu stie tot blocul:)daca e asa renunt!
Roxana- in continuare iti spun...tin pumnii pt luni ! sa-ti fie bine!Alex papusica rau!
mai fetelor ce gospodine sunteti...eu nu am timp decat sa inghit pe fuga un sanwich dim si apoi in jurul orei 16 mai manance ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

maine ma duc si eu sa ridic prima de nastere si trusoul care am inteles ca e format din haine-stau in sect.6.ma intreb daca i-o veni ceva sau sunt toate new born?

bebeka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Cu problema mov ma inscriu si eu,am fost la chirurg ca numai la cancere ma gandesc dar mi-a recomandat dupa tuseul de rigoare o colonoscopie.Care am inteles ca e groaznica si oricum nu o poti face cand alaptezi caci tb sa dai tot din tine afara cu ajutorul unor prafuri si abia apoi vine procedura in sine dupa care bolesti 2-3 zile.Aoleu,vai de k... meu!

bebeka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Carpatina, ce e ala? Daca e ceva care da si crampe, numai de asta nu aveam nevoie. Zau m-am saturat sa ma infund cu de toate.

Bebeka, da, cred ca e nasoala colonoscopia, stiu de la mama. Si cum bunica mea a murit de cancer de colon si eu sunt obsedata de asta, iar la cum ma simt acum cred niciuna din procedurile de control nu ma mai sperie.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Gata papa lui Andrei, gata ne-am stabilizat pe 5 mese de 200 ml (dar cred ca ar fi in stare sa manance si mai mult daca l-as lasa. Cu urechea nu s-a potolit nici acum, tot trage de ea.

Nu merge chiar nimeni la concert la Banica? Ce e drept nici eu nu sunt chiar asa fan, dar e sotul meu. Alex e insa cel mai mare fan al lui, stie pe dinafara "cum am putut sa te iubesc" si cere mereu sa asculte melodiile lui.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Bebeka-trusoul copilului inseamna 1, 5 mil, nu haine!
Roxana- pe mine m-ar tenta sa merg la concert!
cand e? ai zis ca pe 17 dec? la ora? cat costa biletul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

bun venit Bebeka.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Rox merci pt urare.

sa stii ca si Cristi se trage de ureche de par isi trage cate una peste cap etc.

unghiile oricat i le-as taia tot se zgarie asa ca........

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007

Mergi la inceput

da se pare ca m-am trezit tarziu...nu mai sunt bilete, m-am uitat pe site, mai este unul singur de vanzare pt data de 17, categ 2!

Mergi la inceput

Pinacolada, imi pare rau. Eu am tot zis aci, adica imi exprimam bucuria ca am mai gasit locuri. Pe 18 nu mai sunt? Initial au fost 3 zile, apoi a extins la 5. Nici biletele noastre nu sunt din cele mai bine pozitionate, aveam de ales intre locuri pe laterale sau locuri la etaj si am luat la etaj in al2lea rand. Pentru mine va fi ok, sa vedem pentru Alex. Probabil ea prefera sa fie mai aproape, insa la cat e de mica cred ca mai bine o tin ridicata acolo sus decat printre scaunele de jos. Ma rog, nu stiu daca am fost coerenta.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput