Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Betty, ce mare e Mario! Si scumpic. Alex ma tot intreaba daca e fratiorul iubitului ei de la gradi ca seamana cu el (il cheama stefan). Cand i-am zis ca nu, a zis convinsa "aaa, e el cand era mic". De unde e salteluta aia colorata, ce marca este?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Multumim pentru aprecieri. Ce dulce e Alex , da-i un pup din partea lui Mario. Saltelutza aia colorata este unasternut de la Mobexpert sau poate te referi la University? Daca da, aia a adus-o un prieten al sotului meu din Israel, dar cred ca am vazut ceva asemanator aici si aici; oricum firma este TinyLove

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Roxana.. mi-a pus din ala cu hormoni.. de durut nu m-a durut - si crede-ma eu ma vaitam dupa fiecare control - Si a durat infinit de putin.. tocmai ma pregateam sa strang mai bine de masa cand il aud "Gata".

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Of mai ROXANA ,eu tot mai astept ziua in care sa intri tu pe aici pe la noi si sa ne dai numai vesti bune ,sa ne spui ca s-a rezolvat cu problema mov ,ca pitici tai sunt cuminti ca doi ingerasi ,ca al tau sot a venit la ora sase cu un buchet mare de flori ,ca ai o menajera super de treaba si ff priceputa ,ca ai condus prin BUC.cu;magaoaia" si ai avut loc peste tot ,chiar si loc de parcare ,ca ai fost la salon si aia de acolo te astepta cu o cafeluta si ff nerabdatoare sa-ti faca manechiura,pedi,sa te epileze cu gingasie ,ca ti-ai gasit blugi cu usurinta,ca.....................

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Copilului ii trebuie pasaport pentru ca certificatul de nastere nu e un act de identificare intrucat nu contine poza.

Ioana are carte de identitate eliberata de primaria de aici (cu poza) cu care poate calaltori in UE. In plus mai are si pasaport olandez.. ca asta s-a putut obtine aici mai repede decat unul romanesc. O sa avem si declaratie de la tata pentru calatorie... ca noi stam mai mult decat poate el sa-si ia concediu.

Si noi i-am facut cerificat de nastere romanesc la consulatul de aici. In functie de timpul pe care o sa-l avem si de cand ajunge sotul in tara o sa incerc sa-i fac si pasaport romanesc.. desi la varsta asta e valabil doar 3 ani..

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by bikmaria

Of mai ROXANA ,eu tot mai astept ziua in care sa intri tu pe aici pe la noi si sa ne dai numai vesti bune ,sa ne spui ca s-a rezolvat cu problema mov ,ca pitici tai sunt cuminti ca doi ingerasi ,ca al tau sot a venit la ora sase cu un buchet mare de flori ,ca ai o menajera super de treaba si ff priceputa ,ca ai condus prin BUC.cu;magaoaia" si ai avut loc peste tot ,chiar si loc de parcare ,ca ai fost la salon si aia de acolo te astepta cu o cafeluta si ff nerabdatoare sa-ti faca manechiura,pedi,sa te epileze cu gingasie ,ca ti-ai gasit blugi cu usurinta,ca.....................

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Betty, nu reusesc sa intru pe linkuri, s-au smecherit astia si nu lasa reclama. Ma refeream la centrul acela de activitate. Tocmai am vb cu sotul meu, goneste sa vada daca prinde avionul azi sau vine maine. Si a luat Angelcare 301.

Danielle, pai pe mine m-a fraierit aia de la magazin ca are mai multe melodii. Nu aveau baterii sa o testeze si am crezut-o.

Carpatina, multumesc mult. Din acela voiam sa pun si eu.

Maria, apoi poate sunt eu pesimista, insa tu daca astepti intr-adevar atatea esti de-a dreptul visatoare. Pai copii cuminti si babe frumoase nu exista, deci asta pica. La fel de utopica e treaba cu parcarea in Bucuresti. Dar ma rog, de problema mov sper sa scap, si evident sper si eu sa gasesc blugi. Iar sotul cred ca ar putea sa se infiinteze mai devreme acasa...probabil daca e bolnav. Iar la salonul ala de regula sunt dragute, azi nu stiu ce aveau, ca nu mi se pare asa o tragedie ca nu am ajuns la programare, ba am mai si sunat de cateva ori, fata de alte cliente carora nu le pasa si nici nu anunta.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by BarOana

Nu am mai intrat de mult sa va citesc, desi imi sunteti atit de dragi...imi place ca s-a legat asa o prietenie intre voi...sincer va invidiez!pacat ca nu sunt asa de vorbareata ca voi,ca m-as fi bagat si eu.Felicitari Maria,ai intrat in forta,si ai fost foarte bine primita!.Citind despre "pb.mov",Roxana,ma gindeam ca poate ar fi bine sa mergi la un control mai amanuntit pt ca fisurile nu sunt bune ,ele intretinind locul deosebit de sensibil acolo...uneori o alta interventie face mai bine decit niste unguente sau supozitoare!Sper sa nu te superi ca am intervenit tocmai pt treaba asta,si sunt putin in afara sb.

Betty,am urmarit pe unde am putut sb.legate de Sebastian,si am donat si noi simbata seara dupa toate telefoanele posibile:orange,vodafone.Oricum toata familia este intoarsa mai ales dupa ce am aflat de fetita Teodora,fetita Lianei stanciu,si parca vestile proaste nu se mai termina...Fereasca-ne DD pe toti de astfel de nenorociri!!!!Si acum pe romantica ,la supravietuitorii,a fost tatal lui Sebastian invitat,si ti se rupe ,efectiv ,sufletul sa-l auzi vorbind...

Imi pare rau ca nu stiu sa intru pe mail-ul comun sa ii pun si eu Andreiutului,melodiile lasate de Annisia ,dar poate ma invatati voi...

Pup toate fetele si le doresc spor la cumparaturi.Aaaaa,cornite de ren i-am luat si eu lui Andrei din Metro,iar anul trecut am gasit la Carrefour un costumas de catifea rosie pe care scria "My first Christmas"si bonetica cu cornite de ren tot din catifea, era costumas!Un ingeras nu alta ...

BarOana ,asa este am fost foarte bine primita de aceste fete minunate ,si eu le citeam la gravidute si imi pare asa de rau ca nu am indraznit sa intru de atunci ,cred ca faceau vreo 120 de cap la odisee Dar o sa scot parleala acum ,au noroc ca ma duc la munca

Mergi la inceput

ROXULE,AI ZAMBIT MACAR CAND AI CITIT ACELE RANDURI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Maria, ultima parte se poate. Uite: Azi...............

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Maruntikoooooo... unde esti?

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput