Va rog mult de tot sa ma ajutati!!!!

Va rog mult de tot sa ma ajutati!!!! | Autor: codrin1984

Link direct la acest mesaj

Am si eu o problema....Ma numesc Codrin, am 24, sunt din Brasov si as dori, daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi, niste raspunsuri!
Luna trecuta am facut "nebunii" cu iubita mea si pt ea a fost prima data, adica era virgina, dar m-am protejat cu prezervativ. Problema este ca luna asta i-a intarziat ciclul, adica trebuia sa-i vina pe 21 si nu i-a venit inca. Se poate intampla sa intarzie? Cat timp? Ea mi-a spus ca s-a mai intamplat sa intarzie, ca cel mai mult i-a intarziat o luna! Se petrec ceva schimbari de menstruatie cand fetele fac sex pentru prima data? Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata? Nu a fost la control ca ii este frica si nici test de sarcina nu a facut. Exista alte modalitati de a ne da seama? Eu am citit ce ati scris voi pe acolo, dar mare lucru nu inteleg deoarece nu sunt informat atat de mult despre aceasta problema! Mi-e teama, pt ca nu suntem pregatiti sa avem bb, cu toate ca ne-am dori unul foarte mult. Va rog mult de tot sa imi raspundeti la nedumeririle mele sa stim cum sa actionam si la ce sa ne asteptam! Multumesc, Codrin

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

nici o metoda de contraceptie nu e 100%.

asteapta vreo 14 zile si daca tot nu ii vine sa isi faca un test de sarcina.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Da se poate sa ii intarzie ciclul menstrual si pt ca a fost prima oara si datorita emotiilor prin care a trecut .
Cum spunea si mai sus nici o metoda nu este 100% sigura adica poate sa ramana insarcinata si cu prezervativ ,dar prezervativul este una din cele mai sigure metode de contraceptie si eu iti recomand sa il folositi in continuare durex in general sunt mai bune.
Sa va dati seama daca este sau nu insarcinata singura metoda este sa cumperi de la farmacie un test de sarcina(sunt unele care iti spun si mai devreme de 14 zile ii spui farmacistei sa iti recomande unul mai bun)

Mult succes in continuare si bine ai venit printre noi !!!!

mami Amy si bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Du-te la farmacie si cumpara un test de sarcina (sau la carrefour daca nu vrei sa dai ochi cu farmacista). Avand in vedere ca ati folosit prezervativ probabil nu e sarcina, dar un test o sa ii reduca din anxietate prietenei tale.

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Dupa cum ai spus tu ca i-a mai intarzia ciclul se poate sa ii intarzie si acum.Totusi eu nu cred ca este vro problema.
Si un sfat:documentati-va inainte sa faceti ceva care va schimba viata.Stiu ca teoria ca teoria dar practica ne oamoara dar un pic de citit pe ici colo nu strica.
Sa auzim numai de bine.

De Craciun, toata dragostea si bucuria pe care o daruiesti celorlalti se intoarce, in mod miraculos, inapoi. Cu cat daruiesti mai mult cu atat vei fi mai iubit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oani23 spune:

Servus! In mod normal, daca ai folosit corect prezervativul, nu ar trebui sa se puna problema de sarcina. Intr-adevar, nu e 100% sigur, dar e o metoda de protectie foarte buna.
Din proprie experienta stiu, ca daca prietena ta e stresata, ciclul intarzie. Este un cerc vicios: cu cat e mai stresata cu atat intarzie mai mult, si cu cat intarzie, devine mai stresata.
Asa cum au spus si fetele inaintea mea, cel mai bine ar fi sa cumparati un test de sarcina. Asta va poate raspunde cel mai bine la intrebari si o poate linisti.
Va doresc numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

codrin cel mai sigur este un test de sarcina. va va linistit. chiar daca raspunsul nu este cel dorit veti avea mai mult timp sa va ganditi la asta. nu este nimic invaziv in testul ala de sarcina. exista un betigas care se introduce intr un paharel cu urina proaspata. deci nu trebuie decat sa faca pipi intr un pahar .

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

si ar fi bine sa scape si de frica de a merge la medic! nu poti avea o viata sanatoasa fara sa fi informat si protejat!

data viitoare poate veti renunta sa mai faceti "nebunii" (cum spui tu), tot de frica, nu??

Mergi la inceput