Anticonceptionalele

Anticonceptionalele | Autor: Agnes

Link direct la acest mesaj

Fetelor am inceput sa iau anticonceptionale "Marvelone 28" de 2 luni. Am o problema insa. In prima luna cand am luat am sangerat toata luna. Medicul de la planning mi - a spus sa iau si a doua luna ca se va regla ciclul. Am luat si a doua luna si dupa 7 zile de cand am inceput sa iau : surpriza. Am inceput iarasi sa sangerez. Care credeti ca ar fii problema. O sa merg la ginecolog dar pana atunci as avea nevoie de un sfat.

multumesc si va pup.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Hmmm...eu nu cunosc anticonceptionalele astea, iau Logest. Dar la un moment dat, din cauza ca tot uitam sa le iau la aceeasi ora, am avut o dereglare hormonala. La mine a fost una urata, cu chaguri de sange, cu temperatura 41 vreo 2 saptamani de nimeni nu stia ce sa imi faca :(
Depinde si de organismul tau, cum reactioneaza la hormoni. Oricum, cel mai bine este sa mergi la medic cat mai repede, dar eu nu le-am mai luat cand am inceput sa sangerez.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Mda si eu iau tot logest dar acu vre-o 2 ani luam altele nu le mai stiu numele si tot cam asa am patit ca tine dar mie medicul mi-a spus sa le intrerup imediata si mi-a prescris altele.
Acum nu stiu ce sa zic dar nu e bine sa curga atat de mult timp oricum,cel mai bine este sa te duci la doctor poate si la altul eu stiu...nu stiu...
Multa sanatate si sarbatori linistite !!!!!

mami Amy si bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Si eu am luat Marvelon de 21 insa , dar nu am avut probleme.
Fiecare organism reactioneaz diferit in fata anticonceptionalelor de tot felul.
In prima luna este ok sa ai unele sangerari , pana te acomodezi, nu este de speriat .
Probabil iti vor fi scimbate daca situatia nu revine la normal.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

in primele luni cand iei un anticonceptional nou pot apare aceste sangerari dese - si mie mi s-a intamplat la unele dintre ele. asa ca mai asteapta inca o luna-doua, daca ele nu dispar trebuie schimbate pilulele.

Roxana

Mergi la inceput