Bucurii de sept-oct 2006 (94)
Raspunsuri - Pagina 7
AdinaF spune:
buna seara la mamici!
Floricel, tin pumnii pt mine, o sa fie sigur bine! Tocmai m-am amuzat cu Roxana cea simpatica foc, chiar voiam sa-ti scriu sa fiti atentzi in viitor la facturile tel, dar mi-a citit Lili gandurile (si nu-i prima data :) ).
Nashpa faza cu vecinul terorist, eu zic sa angajezi niste ucrainieni .
Tanima,si Fabi al meu a invatzat sa-si sufle nasul (cand ii fac baie e un fel de ritual). M-ar fi bucurat daca Alex ar fi prins ideea, ca el e mucosul familiei...
Xandrutza, nici ai mei nu mai avanseaza deloc cu vorbitul, oare sa-mi fac probleme deja? Ce ma mai linisteste e faptul ca intzeleg cuvinte asupra carora nu am insistat deloc.
A, si eu n-am intzeles cum isi numeste degetele: adica le striga, degetul mare merge la plimbare, aratatorul aduce paltonul, mijlociul duce pardesiul...??? Hai ca glumesc , dar m-a amuzat faza
Lili, azi n-ai fost tare activa, te pregatesti serios pt maine?
Raspuns la intrebare: ai mei poarta doar ciorapi (in cel mai fericit caz), ca avem incalzire prin podea si e chiar placut.
O seara faina va doresc!
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
AdinaF spune:
Cristina, tine-o tot asa (cu exersatul condusului, nu cu "sifonatul")!
AdinaF spune:
De fapt statzi ca in Romania deja Maine e astazi, deci:
!!!
Lili si Alina Morostes!!!
Sa aveti o viata frumoasa si sa va putetzi bucura 100 de ani de copiii vostri!
xandrutza_76 spune:
La multi ani fericiti Lili si Alina! Va dorim multa sanatate si vise implinite!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by AdinaF
Xandrutza, nici ai mei nu mai avanseaza deloc cu vorbitul, oare sa-mi fac probleme deja? Ce ma mai linisteste e faptul ca intzeleg cuvinte asupra carora nu am insistat deloc.
A, si eu n-am intzeles cum isi numeste degetele: adica le striga, degetul mare merge la plimbare, aratatorul aduce paltonul, mijlociul duce pardesiul...??? Hai ca glumesc , dar m-a amuzat faza
Si le striga pe toate la un loc; trebuia sa fiu mai explicita, spunea degetzele, bine, mai pe bebeluseste pronuntat As fi vrut eu sa recite toata poezia.
Acum, lasand gluma la o parte, vreau stiu un baietel care nu a vorbit pana la aproape 3 ani, dar cand a facut-o, a vorbit corect, in propozitii bine legate.
Poate ai nostri sunt mai puturosei la vorbit, dar ei inregistreaza tot ce aud. Eu vorbesc mult cu ea, si o vad cum incearca sa pronunte dupa mine. Si intelege ce ii spun.
Eu inca nu-mi fac probleme, dar as vrea s-o aud vorbind si pe limba noastra. Exersam deocamdata.
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Ma bucur ca au ajuns acasa Andreea si Sebicu! Le doresc multa sanatate! Andra, multumim pentru vesti.
poze cu noi
Monique_new spune:
Neata. E gata luta.
Poate azi nu o mai batea vintul sa iesim afara.
Andreea si Sebicu bine ati venit acasa.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe
Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )
mephala30 spune:
Buna dimineatza!
La multi ani, Lili! Sanatate si sa ai o viatza lunga, fericita!
La multi ani, Alina Morostes! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familia ta.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
CristinaGoji spune:
Neatza! Saru'mana de !
LA MULTI ANI MAMILILI!!!
LA MULTI ANI ALINA MOROSTES!!!
Mami 20+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
Monique_new spune:
Am pus si noi citeva pozici cu casuta cea noua.
Poze Cosminuta cu casuta
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe
Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )