Bucurii de sept-oct 2006 (94)
Raspunsuri - Pagina 20
Mirabelac spune:
Ramo asa am auzit si eu, pana pe la 3-4 ani nu renunta, cu cat cresc e mai greu. De asta imi bat eu capul, ma chinui acum si gata. Eu am sperante.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank">
Asteptam Craciunul! 
beatrix spune:
Lili, stai linistita ca nu m-am suparat si eu chiar ma bucur la faze de astea ca sunt distractive! unde dai si unde crapa! 
Va pup si o zi minunata va doresc!
ps. fetelor nu aveti niste timp de vanzare? de transport fac eu rost!![]()
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa
Mirabelac spune:
subiect nou
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank">
Asteptam Craciunul! 
gonghy spune:
www.happybirthdaytoyou.com/maincard.php?card=funny&image=frogband&width=400&player=windows&swish=no&partner=&advertising=" target="_blank">LA MULTI ANI ANDREILOR SI ANDREELOR
Si de ce nu dedicatie si pentru toate mamicile de bucurii de aici!!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006
lilina spune:
quote:
Originally posted by alexutza_26
Ziua buna fetele la amiaza
Lilina- tinem pumnii la vaccin...
Alexandra mami deGABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
pt.incurajari si pt.ca ai tinut mintea plans Vladone la vaccin si a fost suparat tot drumul...dar pana la culcare si-a revenit...radea si tzopaia de ziceai ca-i cel mai fericit bb din lume
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
lilina spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi, tuturor celor care poarta numele Andreea si Andrei
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
"Is nice to be important, but is more important to be nice"

GABRIEL (30.09.2006)