Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (265)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Deea felicitarile mele ca ai reusit sa-ti convingi sotul....noi mai avem vaccinul de 2,5ani...dar nu cred ca reusesc sa-l conving sa nu-l faca piticul. Nici eu nu prea sunt de acord cu ele, mi-a mai zis si homeopata...si uite asa m-a pus pe ganduri.
Homeopatele e de acord sa i le dau strumfului, caci vede ca le ia cu placere, pe cand alopatele vesnic cu scandal.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

A fost pediatra, dar n-am mai apucat sa intru, deoarece a avut accese foarte violente de tuse si plangea...plus ca iar n-a putut dormi dupa-masa. Are angina, e foarte inflamata in gat, amigdale marite si tot tacamul, dar nu e laringita! Natural ca am trecut pe antibiotic, este ceva cum a fost la Mario, daca am inteles bine ce a postat Irina. (Sper ca Mario se simte mai bine, nu?).
Ioana, chiar cred ca Diana este cu imunitatea cea mai scazuta din secta...
Deea, cainii latra, caravana trece...nu o baga in seama.
Astery, bine ai facut ca i-ai cumparat jucarii lui Razvan, il vor stimula. Eu cred totusi, ca limbajul se invata de peste tot, nu doar de la oameni, si tv si jucarii, orice, doar sonor sa aiba!
Rali, ma bucur ca ti-a gasit Alina medicamentul si am citit ca si alte persoane te-au ajutat..bravo lor!
Giova, parca ma vad cand am luat laptop, cat ne-am chinuit cu wireless-ul...dar si ce fain a fost dupa...
Moni, cam tacuta esti azi, mai spune ceva de Dia.
Am plecat la copil, azi m-a tot imbratisat si mi-a spus: besc mama...draga de ea!

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Ingrid, sanatate multa Dianei! Mititica, prin ce trece offf... antibioticul va incepe repede sa-si faca treaba. Varsaturile (cred) ca au fost de la prea multe secretii, nu? Adica, tusea si ii facea greata.

Deea, stiu, asa-i,... insa... ghinion, Razvan aproape ca n-are prieteni pe aici, doar la cresa, oricum este important. TV cica nu-i bun deloc pt. copii, in special pt. cei nevorbitori .

Chiar Moni, pe und eesti fata?

Irina, pupam frumosul, si sanatate multa.

Denisa, mai poti? Nu-ti vine uneori sa-ti dai "demisia"?

I-am mai comandat lui Razvan de la Quelle puzzle-ul de lemn cu animale vorbitoare si inca o jucarica pt. baie, ceva ce s elipeste cu o ventuza de faianta... sper sa le primesc candva.

Ioana, mai spune-ne despre Razvanel.

Cam atat. Am calcat un morman, mai am si altele, dar... nu mai pot.

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Deea, acela este un Mini Cooper? Frumos si... dulce, nu-i asa?
Il avem si noi, dar din tabla .

La noi s-a (re)deschis un patinoar, pe care l-au reamenajat. Abia astept sa gasesc o bresa de timp, si acolo merg direct, n-am mai patinat de... 21-22 de ani? Moooaaammaaaaa........

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ingrid... multa sanatate la puiuca

Gio, trebuie sa mai trag o fuga si la homeopat, sa o vada si ea pe Daria, si sa imi prescrie ceva personalizat pentru imunitate. Ea mi-a zis de LAC CANINNUM fara sa o vada pe Daria, pentru ca era foarte mica, 2 saptamani. Eu am ajuns la ea pentru mine, ca nu imi trecea tensiunea facuta in sarcina, si cu remediile homeopate, m-am scapat in 2 saptamani. Atunci mi-a dat o listuca, farmacia casei. Mi le-a insira, sa am in casa pentru tuse, pentru febra, pentru agitatie, pentru diaree, etc. Stiu ca unei mamici i-a spus ca ea garanteaza pentru "vacinarea" prin remedii, si ca daca are incredere, nu este necesar sa il vaccineze, dar, si acea mamica, ca si mine, a fost mai slaba de inger si a cedat medicului cu seringa.

http://community.webshots.com/user/torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Mai fetelor, eu tot nu apuc sa va citesc toate postarile.

Am vazut ca Mario de Irina si Dienutza de Ingrid sunt bolnaviori si le transmit urarile noastre de sanatate. Putere multa mamicilor! si

Astery, sanatate frumosului tau. Sunt de acord cu tine ca un rol foarte important il are colectivitatea. Sunt sigura ca evolutia lui va fi spre foarte bine cat de curand.

Ma bucur mult ca scrii mai des, chiar daca nu apuc eu sa citesc tot, dar atunci cand vad postarile tale abia astept sa vad ce mai faceti.
Ce de cadouri frumoase ii pregatiti puiului!

Oana i-a scris si ea Mosului. Un A4 pe ambele parti . Vrea o gramada de chestii: rochita de balerina , o paturica cu flori si inimioare , o bara de gimnastica , de-astea.... O santajez insa, daca nu-i cuminte o vede Mosul si nu-i mai aduce nimic. Ce mama rea sunt! Hi hi hi!

Roxanica e cumplit de atasata de mine, ii va fi greu de saptamana viitoare cand o sa ramana cu soacra-mea, dar asta e situatia. Fiindca asta e ultima mea saptamana de stat acasaaaaaaaaa.... de lunea viitoare incep serviciullllllll .
De invatat incerc... pe apucate. Chef n-am! Materia e oribila!
Mai bine ma distrez cu fetele cat mai pot.

Daca o intrebam pe Roxana cum o cheama prima data spune UNUUUUU (adica are un an ). Apoi, daca insistam, recunoaste ca o cheama TZATZANA. Sau OANA, cateodata .

Ia sa-i pun un TOM SI JERRY si mai revin.

Mergi la inceput

Astery, da, mai. Nici eu n-am ajuns inca la patinoar si e asa de aproape de mine, dar tare urata a fost vremea cu ceatza asta nenorocita. Abia astept si eu sa ajung acolo. Am aflat si programul, dar tot n-am reusit sa merg. Si abia astept.

Maine ma duc la coafor sa ma tund si poate reusesc sa ma si vopsesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Dana te faci frumoasa pt. munca? sa inteleg ca oana vrea un mos bogat, bogat....
Deea homeopata mi-a zis ca vaccinurile homeopate nu se prea gasesc la noi...acum nu stiu. cat despre vizita noastra la ea...mai bine mergeam singura, caci mi-a pus doar intrebari despre marco si cum se comporta? ce manaca? etc. am si citit pe net ca astia sunt mai mult psihologi....
Ne tine tot cate 2 ore si ma doare capul cand ies de acolo la cate ma intreaba. si marco care nu prea e cuminte....fdar oricine si-ar pierde rabdarea nu numai el.
Ingrid ma bucur ca a trecut-o pe Diana pe tratament....sper sa-i treaca cat mai repede, iubita mica. cat despre wireless...cred ca ma va dispera in seara asta...si acum e si Marco acasa si trebuie sa-l tin la distanta.dar pe urma...adio cabluri...si compu fix il duc la marco in camera, nu am unde sa-l pun...si la cat sta el acolo.....
Cristina si la noi sunt multe patinoare...dar nu m-am dus si cine stie cand ajung...sunt prea comoda.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Astery asa se spune cu tv-ul dar ma gandesc ca si acolo se vorbeste nu? Lasa ca o sa inceapa si copiii nostri sa vorbeasca atunci cand vor
Ingrid, insanatosire grabnica Dianei si tie putere sa treci peste perioada grea
Irina sanatate creolinului
Cum este faza cu vaccinarile? Eu stiam doar ca daca este copilul bolnav, nu trebuie dus la vaccinare ca risca sa devina handicapat. Mai multe nu stiu. Cei care nu fac vaccin, cum sant protejati de boli?
La noi a venit Litsa, coafeza( verisoara lui Giorgos ) si m.a ofticat pt. ca a zis ca nu mai tunde pe nimeni fara bani. Cum sant eu ca le zic pe fatza omului, am spus ca nu e normal sa ceara de la noi ca stie situatia ( cu Giorgos fara munca de 1 an ) si nici nu santem aia care ne ducem la coafor, ca nu avem finante. Ea daduse exemplu pe cei care se duc la coafor si salon de infrumusetare, platesc acolo dar cand se duce ea sa.i tunda vor pe gratis. Pai noi nu santem ca aia, doar stie ca nu avem bani A fost foarte categorica, Giorgos a chemat-o sa ne tunda sapt viit. eu am zis ca m.a lamurit si nu cer nimic Acum sa vedem...vrea 15 euro pt tuns...
Fii-miu de cateva zile vrea numai branza cu fructe si iaurturi....uneori mai mananca supa crema de rosii, supa crema legume, ieri l.am pacalit cu rigatoni napoli...sa vedem in seara asta ...s-a invatat: impinge mancarea cu mana si se uita prin jur sa vada unde am ascuns branza

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Giova

Dana te faci frumoasa pt. munca?

Da, sa fac impresie buna .

Eu am intrat in spiritul sarbatorilor. Am downloadat colinde si acum il ascult pe Hrusca. Ah, ce frumos e!

Mergi la inceput