Nevoie de sfaturi
![](images/user_woman.png)
Simt nevoia sa spun cuiva prin ce trec si pt. ca nu pot sa vorbesc cu familia mea si sotul meu crede ca exagerez vin aici pt un punct de vedere neutru.
Cu 4 luni in urma mi sa oferit un loc de munca pt. un website...tot ce trebuia sa fac e sa imi pun webcamu on si sa incerc sa angajez membrii siteului in conversatie.Nu mi-a luat mult sa realizez ca jobul asta nu e chiar asa "usor".O duzina de perverti care iti cer sa te dezbraci si cind nu te conformi incep sa te faca cu ou si cu otet..pe linga asta o alta duzina de femei care te ataca pt ca " esti increzuta si falsa",ca sa fie totul ca la carte optiunea de a kick user nu functioneaza.Mi-am zis ca ignoranta e cea mai buna arma si asta am facut pina acum 5 zile...
In ultima vreme incepusem sa primesc emailuri cum ca alte femei care broadcast pe acelasi site incearca sa ma saboteze imprastiind rumori ca sunt barbat,altele ca sunt falsa samd.Probabil faptul ca profilul meu cu peste 1 milion de vizionari in 4 luni nu le-a cazut bine.
In ultimele zile cit am lucrat acolo un grup de 5-6 retardati in frunte cu una din pipitele de pe site au inceput isi dea toata silinta ma deranjeze.Curva,tirfa,tranvestit sunt unele din putinele apelative cu care m-au complimentat....Picatura care a umplut paharul e departe de a fi asta.Am aflat prea tirziu ca mai sus mentionatii au un site de parodie in care aleg victime dupa care proceda sa photpshopp pozele in tot felul de situatii jenante si spun o gramada de minciuni cit mai siropoase.
Una este despre siteul mai sus mentionat ...Camwhores este unul din subiecte.
Au reusit sa capp citeva poze cu mine si sa ma traga in mocirla...Nu pot sa scriu aici ce au spus ca este prea jenant dar pozele si descriptia sunt ingrozitoare.Primul lucru pe care l-am facut este sa contactez siteul ....o sa facem tot ce putem e tot ce am primit de la ei.Mi-am dat seama destul de repede ca nu vom face NIMIC e mai degraba raspunsul lor.I-am sesizat la fbi pt. ca siteul are o gramada de minori pe care animalele astea ii abuzeaza pishic ca sa nu mentionez ca au postat nr de telefon,emailuri,adresele altor persoane.
Mi-am sters profilul de pe site si mi-am blochat adresa de email dar nu pot sa trec peste soc....Nu pot sa minc de citeva zile.Simt ca am fost violata psihic...si pt ce?
Sotul meu imi spune sa trec peste si sa merg mai departe dar faptul ca pozele mele si descriptia sunt pe acel site ma aduc la disperare.
Ma simt umilita in ultimul hal....
Voi ce ati face in locul meu?
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aura_m/aura_m.jpg)
aura_m spune:
Imi pare rau ca ti s-a intamplat una ca asta. Asta in primul rand, in al doilea rand urmeaza sfatul sotului tau si treci peste, oricum eu nu ma prea pricep bine la acest gen de chat si ce tot ce ai scris tu ptr mine este ceva nou si parca un cod nedescifrat asa ca un sfat tehnic nu pot sa iti dau. Dar ceea ce trebuie sa facie este sa ignori si sa treci peste, oricum eu nu as putea sa fac asa ceva, sa lucrez la un astfel de chat oricat de decent ar fi el.
AURA
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
mathilda spune:
pai
1. in 1 rand nu e nevoia de sfaturi ci nevoia de pareri(si tu iei o decizie dupa ce auzi opiniile altora)
2. vorba romaneasca :cum iti asterni asa dormi- adica tu stiai de la inceput ce inseamna jobul asta.
3. subiectul tb mutat la cabinetul psihologic- acolo sunt cateva fete care inteleg mai bine mintea si trairile umane
multa bafta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/XIO/XIO.jpg)
XIO spune:
Ii dai in judecata.
NU are nimeni voie sa posteze poze cu tine fara sa aiba acordul tau .
Exista p net legea asta , poti sa o cauti si sa le trimiti un link admininstratorilor siteului in care sa le spui frumos ca daca nu sterg poza in x zile se vor trezi in drum spr tribunal.
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/