Lagar de exterminare in ziua de azi???
![](images/user_woman.png)
Cautam niste imagini pe internet si am dat intamplator de acest site: http://falunhr.org/index.php?option=content&task=view&id=1498&Itemid=0
Ati mai auzit de asa ceva, lagare de exterminare in China si ca de acolo vin majoritatea organelor pentru transplant??
Mie inca nu-mi vine sa cred...
Raspunsuri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Luna75 spune:
quote:
Initial creeata de LindaZ
Mie inca nu-mi vine sa cred...
![](icon_smile_dead.gif)
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
rhea spune:
Cred ca merita luat in considerare articolul deoarece necesarul de organe pentru transplant la nivel mondial e foarte mare . Exista zeci de mi de persoane pe listele de asteptare in vederea unui transplant . In Europa exista un card european de donator de organe . Se vrea de asemenea si unificarea legislatiei privind transplanturile , dar multi dintre pacientii de pe listele de asteptare mor din cauza lipsei unui donator .
Pentru a stopa traficul de organe , una dintre modificarile legislatiei privind donarea de organe este acordul prezumat - daca o persoana in timpul vietii nu a refuzat sa-si doneze organele , aflata in moarte cerebrala , este considerata donatoare . Cine stie unde va duce asta ?
Daca ne gindim ca in Anglia ,,cobaii'' pe care se studia corpul uman , in secolul 18 , erau saracii care traiau in mahalale , omoriti de cei care lucrau pentru medici (contra cost), nu ma mira ca intr-o China comunista si intr-o cultura chineza se intimpla asta . Se stie ca foarte multi turisti merg in China pentru transplanturi.
ralcat spune:
E cumplit, si tare imi vine sa cred ca sunt in stare de asa ceva.
Ati scormonit un pic pe site ?
Copiii merita tot efortul nostru
Sonia, Crisa
Alex, Andrei
ligeea spune:
Am vazut fotgrafiile de pe site si m-a luat cu fiori . Nu-ti vine sa crezi ca sunt ale unpor oameni ce traisec in zilele noastre , acum , sau care cel putin trebuiau sa fie in viata .
intotdeauna m-am intrebat -cand a fost vorba de tortura asupra oamenilor sau animalellor daca acei care o practica sunbt in toate mintile si sincer , cred ca nu
E imposibil sa fii in stare sa produci asemenea mutilari si suferinte altei persoane -mi s-a parut ca unele femei erau si gravide -si sa te numesti om .
Am semnat petitia dar nu cred sa foloseasca la ceva , chinezii sunt stat in stat , nu-i poate misca nimeni
blackpanterro spune:
quote:
Originally posted by ligeea
Am vazut fotgrafiile de pe site si m-a luat cu fiori . Nu-ti vine sa crezi ca sunt ale unpor oameni ce traisec in zilele noastre , acum , sau care cel putin trebuiau sa fie in viata .
intotdeauna m-am intrebat -cand a fost vorba de tortura asupra oamenilor sau animalellor daca acei care o practica sunbt in toate mintile si sincer , cred ca nu
E imposibil sa fii in stare sa produci asemenea mutilari si suferinte altei persoane -mi s-a parut ca unele femei erau si gravide -si sa te numesti om .
Am semnat petitia dar nu cred sa foloseasca la ceva , chinezii sunt stat in stat , nu-i poate misca nimeni
ligeea
Astia suntem noi oamenii, rasa superioara, mai buni decat celelalte fapturi.....bleah!!
Oricum situl cred ca e fals, mereu apar pe net situri din astea ce socheaza...
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ache/ache.jpg)
ache spune:
mie imi aduce aminte de filmul ala oribil "Hostel"...pe care imi doresc sa nu-l fi vazut niciodata
anca 13+ mostly