Dati spaga la privat??

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Guesutus draga , te invit sa faci facultatea de medicina , sa iei rezidentiatul si sa-ti intretii familia din 5 mil. 100 in mana.
Ce zici? Place la tine?

Dupa cum a spus si Androix , daca mie imi place ceea ce fac , nu inseamna ca doresc sa mor de foame . Ete , daca ne luam doar dupa bani , puteam sa ma fac stripteuza , ca friteuza era mai greu.
Stiu sa dansez , imi place , castigam bani de nu stiam ce sa fac cu ei .
Hai sa ne apucam de trafic de droguri , carne vie , prostitutie sau mai stiu eu ce , ca ies bani , de ce sa facem ce dorim?
Si ca sa raspund la intrebare , nu , nu stiam cat castiga un doctor atunci cand am dat la facultate pt. ca nu ma interesa .
In schimb , acum cand mai am putin si o termin ma intreb din ce naiba o sa traiesc daca nu plec in alta tara , daca sa ma mut sau nu cu prietenul meu ,samd.
E foarte usor sa spui despre Xulescu si bransa Y "nu-ti place , muta-te".

Androix , greve au fost , dar au oripilat lumea , m-au oripilat si pe mine si chiar nu mi se pare normal sa astepte la usa cabinetului o batranica zile in sir pt. ca eu sunt in greva si nu tratez decat urgente......
ca sa se termine toate povestea asta trebuie EDUCATA lumea sa nu mai sara cu banul si sa lase scuza cu "ma simt obligat" , trebuie dat un alariu decent doctorului(m bucur Guestus ca tu stii ce se intampla , poate-mi spui si numerele de la loto , tragerea viitoare) si sa nu-i mai fie omului lene sa denunte un doctor sau functionar care pretinde bani sau care conditioneaza actul sau de serviciu.
S-a facut pana si linie telefonica gratuita pt. denunt , nu cred ca a sunat cineva de aici .....

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by XIO

Guesutus draga , te invit sa faci facultatea de medicina , sa iei rezidentiatul si sa-ti intretii familia din 5 mil. 100 in mana.
Ce zici? Place la tine?

Dupa cum a spus si Androix , daca mie imi place ceea ce fac , nu inseamna ca doresc sa mor de foame . Ete , daca ne luam doar dupa bani , puteam sa ma fac stripteuza , ca friteuza era mai greu.
Hai sa ne apucam de trafic de droguri , carne vie , prostitutie sau mai stiu eu ce , ca ies bani , de ce sa facem ce dorim?
Si ca sa raspund la intrebare , nu , nu stiam cat castiga un doctor atunci cand am dat la facultate pt. ca nu ma interesa .

cred ca tu iti bati joc de noi aici....adica stiai cit cistiga o dansatoare dar nu stiai cit cistiga un doctor. ...si ai aflat de abia acum...acu 3 zile mai exact
puteai si tu sa spui mai frumos...ca am stiut la inscriere la facultate dar am sperat la blabla......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Ei, hai ca asta ar fi chiar culmea culmilor, sa dau spaga la privat... Doar nu a luat-o razna chiar de tot poporul asta!!!! (Parerea mea)

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Ma bucur sa vad ca nu se da spaga la privat..
Este un sistem ff bun si sper asa sa ramana..
Incet incet sa ajungem noi ca in occident..macar la pivat..
ca la stat nici o sansa...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Guestus

quote:
Originally posted by XIO

Ce zici? Place la tine?

cred ca tu iti bati joc de noi aici....adica stiai cit cistiga o dansatoare dar nu stiai cit cistiga un doctor. ...si ai aflat de abia acum...acu 3 zile mai exact
puteai si tu sa spui mai frumos...ca am stiut la inscriere la facultate dar am sperat la blabla......

Mda , Guestus , asta e scopul meu in viata , sa intru pe un forum si sa mint.
Nu stiu ce satisfactii ai tu , dar ale mele sunt diferite de astea.
Prin urmare , da , stiam cat castiga o prostituata , cat e scurtu' si cat e normalu' sau geana pe arginea strazii , dar habar nu aveam cat castiga un doctor.
Si doar pt. ca nu ma incardrez in imaginea sperata de tine nu trebuie sa te mane sa te agiti atat.
Foloase necuvenit am primit , in schimb nu am luat.
Si da , pacientii au insistat , m-au alergat pe coridor si chiar au recurs la amenintari in gluma , de la a nu mai vorbi cu mine si pana la a -i spune doctorului nu stiu ce .
Imi pare rau ca nu sunt ratata cum crezi tu ......trebuie sa-ti gasesti alta ocupatie/fantezie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by XIO
Foloase necuvenit am primit , in schimb nu am luat.

Sau am luat dar n-am primit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucova spune:

Parerea mea ,ca oricat s-ar mari salariile medicilor, spaga/atentie tot o sa primeasca. Aici e vb de mentalitate,nu ca au/nu au bani, si mentalitatea asta poate se mai schimba peste vreo 50 de ani...

Normal ca la privat nu se da spaga,avand in vedere ca pretul unei consultatii de destul de mare si nici nu vad cum poti sa dai spaga,dupa ce iti da chitanta tu ii mai bagi niste banuti in buzunar?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by XIO
Si da , pacientii au insistat , m-au alergat pe coridor si chiar au recurs la amenintari in gluma , de la a nu mai vorbi cu mine si pana la a -i spune doctorului nu stiu ce .
Imi pare rau ca nu sunt ratata cum crezi tu ......trebuie sa-ti gasesti alta ocupatie/fantezie.

cred ca-ti taie miinile doctorii aia adevarati daca te prind ca le incasezi bonusurile de la pacienti .....tu nu primesti acum de frica...si nu din alte motive...corect sau nu?
acum spune sa stim si noi...prin bunavointa unora bolnavi cit incaseaza un amarit de doctor zilnic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

La orice clinica privata, platesc serviciul medical asa cum este prevazut pe lista de preturi, si-s si insistenta sa-mi dea chitanta pt banii platiti.

Recunosc ca in spitalul de stat am dat spaga!! Asta in situatia in care, inainte de a intra cineva drag in operatie, m-am trezit cu o lista luuunga de medicamente de cumparat, si dupa ce am revenit cu ea, mi s-a explicat ca...nu se stie cand va intra in operatie Dupa ce am dat plicul si a fost rasfoit corespunzator, am fost anuntata ca imediat vor incepe procedurile preoperatorii...

Off topic: Xio, nu stiu de ce pe fiecare subiect despre spaga iti aprinzi singurica paie-n cap. Ti-am inteles cu totii punctul de vedere si stim deja ca esti pro-spaga, si ca imbraci aceasta idee in haine ponosite.
Tot respectul pentru medicinistele-forumiste, de la care de fiecare data am primit sfaturi avizata si care au avut demnitatea de a nu se lasa comparate cu: vanzatoarele, prostituatele (cu scutu' si cu lungu!!) si altele.
Off topic-rau-de-tot: Chiar asa, cum e asta cu scurt si lung??? ca eu inainte de a da la facultate aveam treaba cu examenele si cu ce perspective mi se oferea pe viitor.

Mergi la inceput

Guestus , frica de ce anume? de bau-bau?
Nu am luat pt. ca nu vad de ce as lua si nu vad de ce ar da lumea bani.
ba mai mult , de cate ori eram intrebata daca "e bine sa dau atat pt cutare" , eu intrebam de ce sa dea si incepeam sa exp[lic pacientilor cum ca nu este normal sa dea nimic pt. ca doctorii si asistentele sunt platiti deja pt. ceea ce fac .
Deci frica de ce anume?
daca doresti sa vezi cat castiga un medic de la noi pe zi cu tot cu atentii , vezi ca am un mesaj mai stufos in care scrie si asta . Si cu atentii cu tot nu ajunge la salariul unui medic din alte tari civilizate mai mult sau mai putin.

Liliac , pai vezi ca nu esti atenta la ce citesti?
Nu sunt de acord cu spaga , nu sunt de acord cu foloasele necuvenite , nu mi se pare normal ca un om sa nu gandeasca pt. el , sa nu lupte pt. drepturile sale(pacientul) , si nu mi se pare normal ca un om care salveaza vieti sa aiba un salariu din care este imposibil sa traiesti.
Ma intreb de ce ti se pare extraordinar sa tii minte cateva cifre inainte de un examen.
Uite , eu stiam si cat e scurtu , normalul , rochia din magazin , abonamentul la sala , etc etc etc , si am reusit sa iau bacul cu o nota destul de buna si sa mai si intru la facultate.
Cat despre ce ai inteles tu per total....mai citeste o data si vorbim dupa

Mergi la inceput