Sarbatoriti de nov-dec 04(162)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Fulguletz, supr tortul iar sarbatoritul a fost un frumos ca de obicei
Ioana, ce fain ca mergeti la circ. Ce faci cu copiii de Craciun?
Miha, abia astept sa ne-o prezinti pe mica Amira...ca asa frumos a prezentat-o Aime.
Roserb, abia astept sa vad costumul

Diana e racita...abia i-a trecut, ca de duminica are iar muci si tuseste.Suntem fara antibiotic doar vit C, nurofen, mucosolvan, ceai si lamai pe care le mananca ca pe mere...brrrr...doar ma uit la ea cum le mananca si ma scutur toata. Probabil c-o fi luat de pe la scoala, ca vineri a fost cu mine la scoala, a venit un nene pozar care face felicitari de Craciun si calendare pt 2008 cu poza copiilor, asa ca am vrut si eu
A fost foarte cuminte, mai putin la pozat, ca i s-a nazarit ca nu mai vrea poza, dar nenea i-a facut vreo 20 de bucati sa aiba de unde alege...a facut cu copiii jordita pt Mos Nicolae, i-a iesit grozav, fiind ajutata si de colega ei de banca.Acuma tot despre ea vorbeste si ieri si azi primul lucru m-a intrebat "Dodo a fost la scoala?"
In rest suntem bine, il asteptam pe mos, tot sterge seara cizmele cu gand ca vine mai repede.
Maine-s la supravegheat pt tezele unic, asa ca ea v-a dormi cand ma intorc de la scoala si-i pot aduce si cadoul de mos...cum am zis "rechizite" ca asta vrea si ceva dulce...
Sa va arat cateva poze

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

quote:
Originally posted by bits

mey uitati ce am descoperitaici.mey e scumpa tare de tot mititica!sa va traiasca!

Amon si Kenzo

yuiiiii ce scumpa-i...

Bits, sanatate multa lui Amon

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

doamne ce bine m-am distrat mey roxana...auzi acolo ornitolog de serviciu. esti mortala...si zii asa, fetei nu i-a placut . sunt convinsa ca o sa aiba un super costum, eu iti tin pumnii pt inspiratie si sa aiba bona o mana buna

azi iar mi-a zis mama ca tudor a primit "mustrare" la gradi: nu vrea sub nicio forma sa deseneze sau sa coloreze cu ceilalti copii, educatoarea zicea ca parca vorbeste cu peretii, nici macar nu o baga in seama, zice ca nu vrea si pace...ce ma fac cu el ca nici acasa nu are rabdare sa deseneze daca-l iau eu la activitati de genul asta. o fii prea mic sau deja vrea sa-si impuna punctul de vedere. i s-o fi parand copilului ca e o activitate neinsemnata si ... sau e prea mic inca ca sa priceapa? incapatanat cam are cu cine sa semene dar totusi trebuie sa faca multe in viata care nu depind neaparat de vointa lui. nici nu stiu ce pedeapsa sa-i aplic sau cum sa mai vorbesc cu el ca metoda "cu frumosul" am aplicat-o deja demult.

cat despre cadouri...noi acasa eram obisnuite sa primim de mos nicolae doar dulciuri si niste cadouri mici: papucei de casda, caciuli, sepci...o sa incerc la vreun hipermarket azi sa vad ce gasesc, dana mi-ai dat o idee buna cu dulciurile pe care le-ai luat tu, sper sa gasesc ceva asemanator si eu.
apoi nu stiu ca avem o lista cam mare de jucarii: masina de gunoi (nu stiu de unde are ideea dar musai trebuie dintr-aia) scooby-doo de plus, masina lui scooby-doo (cu radio comanda), laptop...asta pt. tudor.....iar bianca vrea asa: little pony(de plus ca din ala cu 2 mil nu-i iau ), casa de marcat, papusa bebe, laptop, casuta de papusi....si sa vad in week-end ce le-o mai trebui, ce idei le-o mai fi venit...cred ca o iau razna, si ai mei ma si cearta ca prea multe jucarii le tot iau

voi le dati ceva vitamine acum copiilor? la evaluarea anuala, biencutzei i-a iesit fierul jumate decat limita inferioara. pediatra a zis sa nu-miu fac probleme si mi-a dat fe(nu stiu exact cum se numeste) si ca-vi-sol. mananca ffff rau, nu au 12kg niciunul dar macar nu se racesc in urma tratamentului cu bronchovaxon pe care-l fac. pediatra mi-a tot zis sa nu-mi fac probleme ca sunt sanatosi chiar daca sunt atat de slabuti, insa cand vad ca orice haina le e larga ma apuca disperarea. ca de inalti sunt inalti zic eu: tudor are 99cm iar bianca 92cm...

gata ca m-am plans destul. am facut niste poze saptamana trecuta cand am fost sa ne jucam cu gemenii didutzei: dennis&daria...asa de bine se inteleg toti 4 si asa de frumos se joaca, chiar ne miram cu dida ca si ai mei si ai ei sunt foarte "uriciosi" cu alti copii, nu prea vor sa se joace, iar de impartit jucarii nici nu poate fi vorba. insa ei 4 se joaca de parca ar fi tot timpul impreuna. si nu cred ca nu s-au vazut de vreun an...doar vorbesc aproape saptamanal la telefon ..o sa incerc maine sa descarc pozele catare sunt lenesa la capitolul asta

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

quote:

mey uitati ce am descoperitaici.mey e scumpa tare de tot mititica!sa va traiasca!

Amon si Kenzo

wooooooooooow e amira??? doamne ce dulce e! . ce rasfatata va fi strengarita de fratiorul si naselul ei

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:

Mey...ala e Robert...Cu Amira n-am pus inca poze,ca n-am avut timp sa le descarc...Mare diferenta nu este intre ei ,amandoi is la fel de negri si parosi ...Hai ca ma mobilizez pentru voi si pun macar o poza cu printesa.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by roserb

Deci, doamnelor, deja am toate elementele dramei: am achizitionat materiale, aripi am, casca de Batman e la mine- hihihi, am pus-o si pe Cornelia la treaba, deci, tineti-va bine ca pe 20 vin cu bomba pasareasca!
Roxana&Co

inca o idee...daca te hotaresti pt. randunica...pe post de coada poti pune o matura...haha...
abea astept pozele...

mamica de David sparge lemne(1 dec. 04)
"Ia-ma Doamne si ma pune unde-i palinca de prune..."

Mergi la inceput

ochi_verzi, se pare ca Diana si-a luat rolu de invatatoare in serios...
ce va invidiez pt zapada pe care o aveti...

fetele, ce mai stiti de Jasmine?

eu i-am luat lui David de Mos Niculae un set de masinutze(de parca nu ar avea atatea) , o carte si o sa mai pun ceva dulciuri pe acolo...

Mergi la inceput

adriana, meyyyyyyyyyyyy............lasa mey copchilu in pace daca nu vrea sa coloreze...auzi tu! sa primeasca mustrare din cauza asta...
pai David nu a colorat in viatza lui, nu are rabdare , vrea sa scrie doar pe pereti dar niciodata pe foaie. Nici la gradinitza nu vrea deloc...si ce?
Mie mi se pare exagerat ca primeste mustrare pt. asa ceva...Daca nu ii place si nu vrea, ce-i cu asta...poate cu timpul o sa vina si asta, iar daca nu tre sa te obisnuiesti cu gandul ca nu o sa faca cariera in pictura , oricum nu se fac bani din asta...
Sunt sigura ca Tudor are alte abilitati, face cu placere altceva...Ceea ce am observat eu, fetitelor le place mai mult sa coloreze, baietilor sa se joace cu masinutele, cu betele, eventual sa-si scoata ochii cu ele . Da-i lui Tudor un batz in mana si sigur va fi fericit

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by fulguletz

adriana, meyyyyyyyyyyyy............lasa mey copchilu in pace daca nu vrea sa coloreze...auzi tu! sa primeasca mustrare din cauza asta...
pai David nu a colorat in viatza lui, nu are rabdare , vrea sa scrie doar pe pereti dar niciodata pe foaie. Nici la gradinitza nu vrea deloc...si ce?
Mie mi se pare exagerat ca primeste mustrare pt. asa ceva...Daca nu ii place si nu vrea, ce-i cu asta...poate cu timpul o sa vina si asta, iar daca nu tre sa te obisnuiesti cu gandul ca nu o sa faca cariera in pictura , oricum nu se fac bani din asta...
Sunt sigura ca Tudor are alte abilitati, face cu placere altceva...Ceea ce am observat eu, fetitelor le place mai mult sa coloreze, baietilor sa se joace cu masinutele, cu betele, eventual sa-si scoata ochii cu ele . Da-i lui Tudor un batz in mana si sigur va fi fericit

aaaaa stai linistita ca "mustrarea" era in ghilimele...cred. nu-mi vine nici mie sa cred ca ia in serios chiar asa un cupil de 3 ani. pai al meu daca nu vrea nu face, orice i-as zice. pe bianca o mai pacalesc cumva dar pe tudor nu-l misca nimik. asa e el, orice-i pica in mana se transforma in volan si sa te tii manevre prin casa. nu conteaza nimik altceva pt. el...nici cuburi, nici puzzle, nici lego, nici creioane, NIMIK. doar volan sa fie ca sa se poata transforma el in sofer.

da' chiar ca ne-am pacalit la faza cu baita. mey miha chiar robert e in poza? bits...ne-ai facut-o

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by ad_rianna
da' chiar ca ne-am pacalit la faza cu baita. mey miha chiar robert e in poza? bits...ne-ai facut-o

Daaa...Robert e in poza aceea. Amira e aici

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput