Fetele din Toronto
Raspunsuri - Pagina 4
Luiza spune:
Fetelor, eu propun sa amanam un timp intalnirea caci vremea nu tine cu noi. Chiar daca luni nu ploua parcul va fi destul de umed dupa ploaia de sambata si dupa toate prognozele se pare ca si azi, duminica, va ploua. Ramane sa stabilim o alta data de intalnire, poate next time vom fi mai norocoase. Asta este ceea ce gandesc eu. Daca altcineva vrea sa iasa totusi luni va doresc vreme insorita, daca se poate.
arabella spune:
quote:
Originally posted by Luiza
Fetelor, eu propun sa amanam un timp intalnirea caci vremea nu tine cu noi. Chiar daca luni nu ploua parcul va fi destul de umed dupa ploaia de sambata si dupa toate prognozele se pare ca si azi, duminica, va ploua. Ramane sa stabilim o alta data de intalnire, poate next time vom fi mai norocoase. Asta este ceea ce gandesc eu. Daca altcineva vrea sa iasa totusi luni va doresc vreme insorita, daca se poate.
subscriu,mai ales ca sunt si racita cobza
arabella & angelo
arabella spune:
Mey,ne-au tras astia-n piept cu prognoza lor
Sper sa ne intalnim cat de curand
arabella & angelo
Claudya spune:
Tocmai ce-am gasit si eu subiectul...va dati seama de cand n-am mai "rasfoit" site-ul...ca daca ma apuca sa nasc ...asta e.Si cum citeam eu asa,la acest subiect,ma intristam zicandu-mi:"na,ca am ratat-o".Dar iaca nu am ratat-o(intalnirea),asa ca data viitoare poate ne inscriem si noi cu mogaldeata.
pupici
Luiza spune:
Hei fetelor, nu mai scrie nimeni la acest subiect? Data trecuta meteorologii ne-au tras clapa dar nu ne lasam noi cu una cu doua, nu-i asa? Haideti sa ne cunoastem totusi, ar fi pacat sa nu o facem. Ce ziceti de urmatorul long week-end? sau poate mai repede?
arabella spune:
quote:
Originally posted by Luiza
Hei fetelor, nu mai scrie nimeni la acest subiect? Data trecuta meteorologii ne-au tras clapa dar nu ne lasam noi cu una cu doua, nu-i asa? Haideti sa ne cunoastem totusi, ar fi pacat sa nu o facem. Ce ziceti de urmatorul long week-end? sau poate mai repede?
Eu vin,spuneti cand,unde,si le ce ora.
arabella & angelo
khristin spune:
Ei fetele, ati iesit din intunericul de aseara? Sper ca nu v-ati speriat tare-tare....noi am avut norocul sa intram in nebunia de trafic de ieri, cand am plecat spre casa, cand nu circulau semafoarele, dar am ajuns teferi acasa...sper ca sunteti toate bine si nu ati fost prinse in vreun lift...am inteles ca mai mult aici ar fi fost panica mare...
Cristina
arabella spune:
Eu l-am prins din plinaveam prog la dr,mi-au luat aproape 2ore sa ajung,si am avut parte de o consultatie la lanterna.
Curent dupa 24 ore.Angelo era ca nu merge tv,saracul cu telecomanda in manuta toata ziua
arabella & angelo
parpalak spune:
Pai sa vedem cind se da drumul la benzinarie si la metrou si dupa aia consultam iar statia meteo. Sau poate ar fi mai bine s-o ignoram de data asta.. :)
Sanatate la bebei si mamici.