Fetele din Toronto
Raspunsuri - Pagina 2
Angela T. spune:
vreau si eu :-)))))
intrebare: de Civic Day are toata lumea liber? eu tre' sa-ntreb daca avem cursuri sau nu...
Lidia spune:
toata lumea are liber de civic day... daor daca lucrezi la hoteluri/restaurante/puncte turistice n-ai liber....
Sa incerci sa-i multumesti pe toti... o tentativa ce se va dovedi imposibil de finalizat.
Lidia
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Lidia
Luiza spune:
Civic Day, Luni 4 August 2003 este perfect. Daca toate fetele sunt de acord eu propun sa ramana aceasta data, cu conditia ca vremea sa fie favorabila. Astept propuneri pentru locul de intalnire. Haideti fetelor fiecare cu cate o propunere. Eu ma gandeam la un parc de genul Edward Garden (unde este multa verdeata, bancute, si locuri de joaca)
arabella spune:
Civic day suna perfect,intr-un mesaj mai sus am pus un link cu atractii in Toronto.Va las pe voi sa alegeti.
arabella & angelo
Zeeva spune:
Legat de intalnire:
ramane 4 august?
daca da, intalnirea se va face in Ed.Garden?
in ce loc anume ca parcul e marisor si mai ales la ce ora?
Z.
Luiza spune:
Se pare ca toti suntem de acord cu data de 4 August. Deci propunere:
Data: 4 August 2003
Locul: Ed. Garden (Don Mills/Lawrence) Intrarea principala.
Ora: 11:30 - 12:00
Parcare mare si free.
Ar fi bine sa confirmati venirea ca sa stim cam cati vom fi. Deci daca nu aveti nici o obiectiune subscrieti la cele de mai sus.
Toti forumistii si prietenii acestora cu mogaldete sau fara, cu "burtici" sau fara sunt bineveniti.
Asteptam raspunsurile voastre.
arabella spune:
PENTRU
quote:
Originally posted by Luiza
Se pare ca toti suntem de acord cu data de 4 August. Deci propunere:
Data: 4 August 2003
Locul: Ed. Garden (Don Mills/Lawrence) Intrarea principala.
Ora: 11:30 - 12:00
Parcare mare si free.
Ar fi bine sa confirmati venirea ca sa stim cam cati vom fi. Deci daca nu aveti nici o obiectiune subscrieti la cele de mai sus.
Toti forumistii si prietenii acestora cu mogaldete sau fara, cu "burtici" sau fara sunt bineveniti.
Asteptam raspunsurile voastre.
arabella & angelo
Lidia spune:
Subscriu... daca nu lucreaza barbatu-meu, venim in echipa completa, altfel vin eu cu fiu-meu, ca 54 ne lasa chiar la poarta...
Sa incerci sa-i multumesti pe toti... o tentativa ce se va dovedi imposibil de finalizat.
Lidia
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Lidia