Declaratie...de dragoste!
Raspunsuri - Pagina 2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
Frumos scris. Sunt convins ca te apuca nostalgii atunci cand esti departe. Si da, daca noi, romanii am gandi frumos despre tara noastra...altul ar fi prezentul.
poze multe cu noiAna a implinit un an
2006
2007
![](images/user_woman.png)
dumitrulaura spune:
Numai cine a emigrat poate sti ce inseamna dorul de tara. Asa cum e ea.
Frumoasa declaratie. Mi-au dat lacrimile si mi-am adus aminte de o perioada dificila a vietii mele pe cand imi era dor de toamna din Romania , de colindele de Craciun ...
ForemanElf spune:
Adriuta, ai scris foarte frumos!
Daca as fi citit 'declaratia' ta cind eram in Romania as fi zis si eu la fel: "pai da, ea e in State, ii convine sa vorbeasca...Ia sa vina ea sa traverseze baltoaca de doi metri de la "Veteranilor", sa vedem, mai iubeste Romania?"
(Asta cu baltoaca mi-a venit prima in minte, nu stiu de ce. Era o balta imensa la intrarea in piata. Dupa ce traversai, sareai pe un bolovan aflat in mijlocul baltii, iar de acolo, pe trotuar. Dupa ce am cazut de doua ori in apa, n-as fi vrut sa-mi puna cineva in fata textul Adriutei.)
Acum am inceput sa vad altfel lucrurile. Locuiesc de trei ani in Canada si tind sa fiu mai toleranta, fiindca nu mai am de-a face cu toate minunile care ma scoteau din minti acasa.
In afara de asta, mai e si dorul de casa, de familie, de prieteni...De fapt, cred ca asta e cel mai greu de suportat.
Doua lucruri vreau sa vad:
1. In momentul asta, pentru mine Romania = acasa = locul unde e mama. Dar dupa ce o sponsorizez pe mama, cit de acasa o sa mi se mai para Romania? Ma rog, aici cred ca sint putin off-topic.
2. Cum o sa mi se para Romania acum, cind ma duc prima data acasa, dupa trei ani de Canada.
Oricum, multumesc Adriuta
Laura
andriushca spune:
lasand la o parte talentul literar, (ca doar romanul e nascut poet, nu?) ca sa nu mai "suferi prin departari", inca poti sa indrepti lucrurile! te asteapta cu drag aici si raul si ramul si codrul!
lasand gluma la o parte, vazut de acolo, totul pare ideal. vino aici si o sa vezi cum magia dispare. cele mai frumoase iubiri sunt in amintiri si e bine sa ramana acolo.
andreea
ZOZOLINA
COUNTING THE DAYS
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica70/monica70.jpg)
monica70 spune:
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">
"De multe ori privind în sufletul tau ti se pare ca stai în fata unei case cu obloanele trase si cu usile închise. O mâna necunoscuta a scris pe o hârtie, în colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga
serenity spune:
quote:
In scurt timp o sa avem un suflet mic, offf si unde-s raurile, dumbravile, marea, muntele,saniusul, viata de o data sa se bucure si el de toate.... N-o sa cunoasca bucuriile pe care le-am impartit noi doua. Si nici pacea.... si nici viata de odinioara. Traiesc cu speranta ca o sa te poarte in suflet prin mine, povesti, amintiri si poate cateva saptamani petrecute cu tine. Abia astept sa ne intalnim toti din nou. Sa-mi tremure picioarele cand te ating din nou... dupa ani. Si-ti spun din nou:
Te iubesc si mi-e dor...de tot.
Romania ...draga mea.
Foarte frumos , impresionant si adevarat
Pentru tine adriuta
![](floare2.gif)
![](floare.gif)
![](floare2.gif)
PS . Nu lua in seama
![](coreografie.gif)
Alexandra , mamica lui Mihaita
![](floare.gif)
Cine din voi este fara de pacat , arunce cel dintâi cu piatra ( Ioan 8. 1-7)
ina_nz spune:
quote:
Initial creeata de adriuta
Declaratie ...,
In scurt timp o sa avem un suflet mic, offf si unde-s raurile, dumbravile, marea, muntele,saniusul, viata de o data sa se bucure si el de toate.... N-o sa cunoasca bucuriile pe care le-am impartit noi doua. Si nici pacea.... si nici viata de odinioara. Traiesc cu speranta ca o sa te poarte in suflet prin mine, povesti, amintiri si poate cateva saptamani petrecute cu tine. Abia astept sa ne intalnim toti din nou. Sa-mi tremure picioarele cand te ating din nou... dupa ani. Si-ti spun din nou:
Te iubesc si mi-e dor...de tot.
Romania ...draga mea.
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]
26+ cu
ADRIAN
Te inteleg ce simti si de ce simti asa ....insa vreau sa-ti spun ca ce ai scris in pasajul de mai sus nu s-ar fi intamplat nici daca ramaneai in Romania. Pt ca Romania aia in care ai fost tu copil nu mai exista. "Romania de odinioara" ai numit-o .... Romania vazuta prin ochii nostri de copil crescut fara televizor dar cu zeci de prieteni batand crangurile pana noaptea.....etc
Ina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ellinia/ellinia.jpg)
ellinia spune:
Impresionant! Mi-au dat lacrimile...Si mie mi-e dor de locurile unde am copilarit, de straduta dintre blocuri, de puzderia de copii...asa ceva nu mai vezi acum, doar liniste si iar liniste! Au disparut copiii, au disparut rasetele, cele "7 pietre", "ata", "patratica", au venit in schimb jocurile de strategie si mess-ul! Nu mai striga unul la altul de la balcon, geam, etc, vorbesc pe mess si daca sunt in acelasi apartament dar in camere diferite! Incredibil cat se poate schimba lumea de la o generatie la alta! Si nici nu a trecut asa de mult de cand eram copil, vreo 20 de ani doar...
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c