Intrebare....scaun verde

Intrebare....scaun verde | Autor: loremari2000

Link direct la acest mesaj

Fetita mea de patru luni, alimentata atat la san cat si artificial are scaun verde.Este normal la varsta ei?Nu-i dau ceai de menta pentru ca are tendinta de constipatie.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Draga Mariana,

Cu aceeasi problema m-am confruntat si eu saptamana aceasta, fiul meu a avut un scaun verde. Dar nu este motiv de ingrijorare, mi s-a spus ca este semnul unui "tranzit marit".
Daca scaunele ei continua sa fie verzi, anunta pediatrul. La mine s-a intamplat doar o data, in urma unei diarii care nu este diaree de fapt... pt ca face doar o data, dar foarte foarte moale

Multa sanatate copilasului tau,

Florina & bb Tudor (1 an si 2 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Am citit si m-a avertizat si doctorita mea ca NU CONTEAZA CULOAREA SCAUNULUI atata timp cat este normal ca si consistenta si nu e de multe ori pe zi. In general laptele de mamica, face scaun galben, dar unele tipuri de lapte praf il fac verde. De exemplu, laptele NAN face scaun verde, iar laptele cu proteina vegetala (de soya) il face verde inchis de tot. Si eu m-am speriat, dar acum mi-a trecut!!!
Si la noi se schimba culoarea la scaun in functie de ce papam... Daca papam ficat - devine f. inchis, la sfecla... se face grena, etc.
Sanatate si numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremari2000 spune:

Multumesc ca m-ati mai linistit, laptele praf contine intr-adevar fier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Intradevar fierul din laptele praf da culoarea verde a scaunului! Nu te speria ca e un lucru perfect normal, la fel a patit si bb Matei cand a papat prima data lapte praf. Si noi ii dam Nana si tot asa patim cu kk care e tare verde. Dar atentie la scaun ca laptele praf constipa pe unii bb!Adica tot fierul...

romana

Mergi la inceput