*** LA REDOUTE *** (62)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Fetelor,mai este valabil codul acela care reducea PRIX MINI si dadea nu stiu ce parka -cadou?
Am gasit o jucarie si tare mi-ar fi de folos.
Va rog mult daca mai este bun,care este acel cod?
Multumesc!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Nu mai e valabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by mirunajr

salut inca o data pe toata lumea de pe forum.....
asa cum va spuneam...un"boboc" nou venit pe acest site....

pana faci 10 mesaje vei fi moderata, deci iti apar postarile cu intarziere. De aceea nu "te vedem".
Bine ai venit!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adeea_ro spune:

fetelor, am vazut o valiza/troler care mi se pare fff ieftina. bine inteles, nu ma astept la o super calitate.... insa intrebarea mea este:mi-o livreaza in Romania? ca am vazut ca imi trimit comenzile mai mari intr-o anumita cutie cu dimnesiuni standard insa nu prea pare ca acest troler ar intra in ea. plus ca pe aceeasi comanda as mai avea si inca alte 15 articole de imbracaminte ale mele si colegelor de munca.

http://www.laredoute.fr/vente-voyagez-leger.aspx?productid=324083011&documentid=452507&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=12

si ar mai fi o intrebare. vreau o rochie de revelion. si-a luat cineva de pe LR? am vazut mai multe care imi plac, insa ma tem sa nu ma trezesc ca sunt din bumbac sau mai stiu eu ce material de vara si sa nu o pot purta acum. ce ziceti de asta?
http://www.laredoute.fr/vente-la-robe-coupe-empire-avec-ceinture-sequins.aspx?productid=324139575&documentid=488607&categoryid=32984745&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Adeea_ro, nu iti recomand sa cumperi acel trolley, e oribil. Lateralele nu sunt dublate si se pliaza de zici ca e o geanta de voiaj ordinara. Eu nu l-am folosit niciodata, l-am umplut cu haine vechi si l-am depozitat la mama in beci. In acest caz pretul spune multe despre calitate.

In ceea ce priveste rochiile trebuie sa citesti descrierea materialului ca sa poti sa iti dai seama daca e gros sau nu. De exemplu rochia din link-ul pus de tine nu e dublata si e din vascoza cu un pic de elastan, deci subtire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adeea_ro spune:

Ok, Antonia, mersi mult

Nu stiu ce sa fac cu rochiile. Inteleg ca asta nu e prea eleganta. iar franceza mea nu e atat de buna incat sa inteleg prea multe din desrierea materialului. eventual sa-mi iau una din materialul ala, gen satin, ca aia clar va fi mai ok.
oricum nu merg intr-un loc prea fitos, nu e cazul de super rochie eleganta, dar nici sa ma duc in jeans

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Maxia din ce oras esti?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

buna ziua la toata lumea

As vrea sa mai fac si eu o comanda in speranta ca va aveni pana de sarbatori-ce coduri mai sunt valabile ?

va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maxia spune:

Din Bucuresti...

Mergi la inceput