posta romana

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

La mine - pentru cele 6 coletele care nu mi-au ajuns din strainatate (erau diverse produse cumparate de pe magazine online), am rezolvat astfel:
- unul a ajuns, tavalit si cu proces verbal de "ajungere in aceasta stare", aseara, dupa 6 saptamani de ratacire.
- pentru al doilea, magazinul mi-a trimis inca o pereche (erau papucei pufosi pentru fie-mea) - nu stiu daca s-a intors la ei coletul sau au fost de bun simt si mi-au trimis ei alt produs.
- pentru al treilea, magazinul mi-a returnat banii. Nu stiu daca si-a primit banii de la posta britanica, in urma reclamatiei pe care numai ei o pot face, nu eu.
- pe celelalte trei le mai astept - sper ca macar unul sa ajunga, aveam o super geaca de piele in el.
Din pacate, pentru genul asta de cumparaturi nu imi permit alte servicii de curierat. DHL sau UPS sau altii iti iau 100 de euro pe un plic, deci... astea sunt riscurile
Pentru cand luam de la Quelle, solicitam curier.
Pentru alocatie, folosesc card.
Pentru facturi, plati electronice.

Pe mine ma deranjeaza mai mult neimplicarea unora dintre angajati, care este, probabil, reactia la salariile mici, conditiile nasoale de lucru, habar n-am....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana73 spune:

buna ziua . sint si oameni care te servesc frumos ,dar au un sistem de lasa se dorit si cei de sus vor sa il lase asa nu se ocupa deloc .
oricum a ramas cam singura institutie neprivatizata ...posta asa va ramine mereu.. sa nu credeti ca firmele de curierat sint mai altfel si ei tot cu posta lucreaza nu au ei atitea sedii ... asa ca tot posta e de vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Cu o "atentionare" pt Poasta cum ca in plic nu sunt bani, ci o felicitare cu poza de familie, i-a ajuns mamei felicitarea in 3 zile.

E insa rusinos ca s-a ajuns la astfel de atentionari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Eu n-am avut probleme si apelez destul de des la coletarie. Factorul postal este mai mult decat ok(il mai cinstim din cand in cand) si functionarele... Aici e problema, sunt dezastru marea majoritate dar am observat ca sunt cam tot timpul incepatoare; salariul este foarte mic, incearca vreo cateva luni si dupa aia pleaca. Totusi tarifele sunt mici, salariile lor sunt foarte mici, chiar nu avem ce sa cerem mai mult. Apelati la coletarie particulara daca aveti probleme cu posta, costa mai mult dar scuteste multi nervi.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Prin urmare, imi spune si mie cineva cat timp face un colet de la TM la B in perioada aceasta?

www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Babies are always more trouble than you thought - and more wonderful.

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vdrag spune:

Sunt extrem de revoltata! Pentru ca atunci cand am de a face eu sau familia mea cu posta romana, intotdeauna trebuie sa existe ceva care sa arate calitatea extrem de slaba a serviciilor! Si asta sa intamplat chiar astazi cand am primit o felicitare muzicala din partea parintilor mei pentru a avea alaturi de noi gandurile si urarile lor frumoase pentru Sfanta sarbatoare a Craciunului si a Anului nou, felicitare care a ajuns sub orice critica! Nu pot intelege ce se intampla! De ce serviciile postei romane nu pot fi la fel ca si cele din celelalte tari din CE sau SUA! De ce trebuie sa aratam lumii ca suntem atat inapoiati si din punctul de vedere a acestui lucru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Eu nu am decat cuvinte de lauda pentru cei de la Vama din Galati. Sunt extrem si neasteptat de draguti, mereu cu o vorba buna si cautand sa ajute pe cat pot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Discutam de Posta Romana sau de Vama?Sunt cumva acelasi lucru si n-am fost informata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

In caz ca te referi la mine, eu vorbeam de oficiile postale cu asistenta vamala.
Imi cer scuze ca m-am exprimat lacunar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

Sincera sa fiu cand inca mai eram in Ro am vazut de nenumarate ori cazuri la Posta de genul in care stai 30 minute sa cumperi un plic cu timbru.Sau sa stai sa scoti alocatia si dupa ce ai stat acolo de ai innebunit sa-ti spuna doamna de la ghiseu Nu mai sunt bani!Iti vine sa-ti iei campi!Dar eu nu pot sa inteleg de ce daca Posta are 6 ghiseuri este numai o singura doamna?Celelalte unde umbla?

Mergi la inceput