Sunt in cautare de creme. Am incercat cateva firme cu renume insa nu am fost foarte multumita de nici una. Ma gandeam sa incerc si Vichy, insa as vrea sa va cer sfatul, avand in vedere ca sunt si mai scumpicele: Credeti ca merita? e cineva care le-a incercat si imi poate da un sfat? Poate ma sfatuiti si din ce gama sa imi iau (pe aici majoritatea au "prospecte" in chineza, limba pe care eu nu o stiu, asa ca...).
Mentionez ca am 35 de ani (and proud of it
), cu tenul de rigoare, adica cu usoare riduri de expresie pe la colturile ochilor, insa fara alte probleme. A, si am ten mixt.
Sau daca nu Vichy, ce alte nume recomandati?
Multumesc anticipat!
Raspunsuri
tierry spune:
Eu am Vichy si pot sa zic ca nu merita banii. Neasteptat de bine ma impac cu crema Bioten pentru ten mixt de la Elmiplant (si a costat doar 8 lei). Cred ca o sa imi iau si crema de ochi de la ei.
ladyJ spune:
Eu iti recomand geluri pentru fata,nu creme.
Au particulele mai mici,intra mai bine in piele(adica efectul este mai reusit)
Incearca marci profesionale,le gasesti in saloanele de frumusete.
ladyJ
V. Erica spune:
Mi-e Vichy imi irita fata.
Incearca Forever.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
denisabia spune:
Daca vrei creme profesionale pretul pleaca de la 100 Roni.Eu recomand Etre belle , Academie.Daca tot investesti mai bine ia-ti o crema pentru ochi de la Roc sau Amway si ia-ti o crema pentru ten mai ieftina din produsele romanesti.Dintre dermocosmetice mi-au facut bine cremele de la Avene , insa Vichy nu mi-a placut e buna mai mult la produsele pentru par.
iuliana_2007 spune:
Eu am de la Nivea cu care ma impac foarte bine.Eu am un ten sensibil la orice si cu crema asta nu am avut probleme.Mi-am luat o gramada de creme presupuse ca fiind cu renume si bune dar nu m-au ajutat cu nimic.
De Craciun, toata dragostea si bucuria pe care o daruiesti celorlalti se intoarce, in mod miraculos, inapoi. Cu cat daruiesti mai mult cu atat vei fi mai iubit.
puppe spune:
Tisina, si eu am 35 de ani si ten mixt, dar al meu e uleios in zona T si uscat in rest. Am si eu probleme cu riduletele fine de la ochi. Pana acum, din ce am incercat, cel mai mult mi-a placut Aslavital antirid (o aplic doar seara) si Aslavital pentru ochi.Acum sunt aproape gata amandoua si cosmeticiana mi-a zis sa-mi iau Eucerin cu hialuron filler. Probabil imi voi cumpara, desi sunt cam scumputze....da' ce nu fac eu pentru mutra mea??!!
valentinag spune:
Eu am de la Vichy,aia de noapte acum,de care sunt relativ multumita!Am avut si normaderm,nu e cine stie ce,pentru mine cel putin!Am inlocuit-o cu Ivatherm.
In schimb imi place muuult gelul 3 in 1,de la Vichy!E super!
"La vita e bella"
De mancare
cait spune:
Eu una folosesc numai gama Gerovital H3 si sunt multumita pana acum.Am avut Normaderm pentru ca am tenul mixt dar nu mi-a placut deloc si zace crema prin frigider.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
carola spune:
Eu am o crema de la Clinique. Am dat f multi bani pe ea ( ptr. bugetul meu), dar isi merita toti banii. Chiar se cunoaste diferenta!
http://www.flickr.com/potos/carola456/