pt.fetele casatorite cu nihon jin
Raspunsuri - Pagina 3
EDDY spune:
Numai bine shi tzie Garo !Eu mi-am cunoscut sotzul intr-un night-club in care lucram acum aproape 4 ani.Poveste scurta:ne-am vazut prima data pe 20 Septembrie '99,ne-am "logodit" pe 24 Octombrie '99,ne-am mutat impreuna pe 12 Decembrie acelashi an,am facut cununia civila pe 25 Ianuarie 2000,apoi cununia religioasa pe 27 Februarie 2000,am lucrat la greu shi pe 15 Septembrie 2003,casnicia ne-a fost binecuvintata cu cea mai frumoasa printzesa .Ne iubim in continuare la fel de mult shi v-om trai sanatoshi shi fericitzi,pina la adinci batrinetzi !That's our story
Eddy & Antonia Naomi
ninaM spune:
Eu mi-am cunoscut sotul pe strada!Cel putin asa ne-am ``filat``prima oara.Imi amintesc cu drag cum ne-am ``sucit`` giturile uitindu-ne unul dupa altul...Dupa aceea m-am pomenit cu el in club.(Si eu ,ca multe altele,am lucrat in night-club.)Nici acum nu stiu cum m-a gasit...si culmea e ca lui nu-i plac cluburile!Primul lucru pe care mi l-a spus atunci a fost:sa stii ca noi doi o sa ne casatorim!Si asa a fost!Totul s-a petrecut foarte repede:vazut,placut,luat.Si eu care spuneam ca nu am sa ma marit niciodata cu un japonez...Soarta!Ei bine,nu regret.Sintem fericiti si avem si un baietel frumos.Va pupacesc si numai bine!!!
Nina&Alex
Eliana spune:
Si eu tot in club l-am cunoscut si nu-i plac cluburile sub nici o forma darin sase luni cit am lucrat a venit de doua ori , cind l-am cunoscut si cind m-am intors acasa . Mi-a placut mult de el dar nici prin gind nu-mi trecea ca ne vom casatori . ne intilneam la fiecare sfirsit de saptamina si intr-o zi mi-a adus inel de logodna si m-a cerut incasatorie , binenteles ca am acceptat . A venit in tara , mi-a cunoscut familia si ne-am casatorit . Ne certam din cind in cind dar ne impacam foarte repede si nici nu ne mai amintim de ce ne-am certat . Sint fericita si nu l-as schimba pentru nimic in lume . Avem un ingeras de fetita care este totul pentru noi . Imi este dor de ai mei dar ma consolez cu ingerasul meu si cu sotul meu . Cu socrii mei ma inteleg foarte bine ( ca sint la distanta de noi )
hanako spune:
eu mi am cunoscut sotul in franta..eram mica,numai 20 ani..ma uimit sinceritatea,caldura sufletului,ceva care nu am mai simtit niciodata..am ramas prieteni..a facut vizite in romania timp de 6 ani..apoi ne am casatorit..e povestea noastra!!sii multumesc lu dumnezeu ca neaunit..