pt.fetele casatorite cu nihon jin

pt.fetele casatorite cu nihon jin | Autor: hanako

Link direct la acest mesaj

cum e viata de familie cu barbatul japonez?nimeni nu pomeneste nimic..separe ca e tacere prea tacere!!cu familia sotului cum va nteleti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns azumi spune:

Tu, sotul meu e un dragut, un scumpic si ne intelegem super! Iar cu familia lui, socrul meu sta separat de noi are casa lui, cumnatul meu sta in tokio, departe de noi, asa ca nu am de ce sa nu ma inteleg bine cu amandoi, din moment ce ne vedem la pasti si la craciun!Noi stam singurei intr-o casa mare si daca am chef sa fac cedva fac, daca nu ma lasa in pace ca tot tre sa fac pana la urma.Suntem impreuna de doi ani si jumatate, si casatoriti de unu si jumate, da` nu prea ne-am certat asa pana acum, o data sau de doua ori, si-atunci am fost eu de vina ca am gura mare, nu el.In rest ......e totul mai bine decat credeam ca o sa fie, iar acum asteptam sa se faca bebe din burtica mea mare!

ana

Mergi la inceput

La ce scoli ai fost tu in japonia?ce invatasi acolo? Scoli pentru ce, in ce te scolesc? Ca am mult timp liber si vreau sa fac ceva cu el

ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako spune:

ce sa ti zic de scolii.in primul rand de limba japoneza,academie se numeste..alta ar fi scoala de asistenta medicala,pt.munca mea..al treilea sunt instructor aerobic si am avut nevoie de atestat si in japonia..ai cu ce sa umpli timpul..anul viitor fac scoala de soferi,s.a.m.d...costa dar merita!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niponel spune:

Buna .Si eu ma inteleg super fain cu sotul meu el este doctor chirurg .E un dulce dulce sotul meu si ne iubim foarte mult,avem o casnicie super fericita ceea ce doresc la toata lumea .Nu l-as schimba pentru nimic in lume . Niponel si Emmytsu from

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Buna fetelor!Vad ca nu se inghesuie lumea sa raspunda la acest subiect!!!Trebuie sa va spun ca ma inscriu si eu printre cuplurile fericite de aici din Japonia.Sotul meu e un baiat de nota 20.In afara de faptul ca este un sot model,este si un extraordinar tata.Nu regret deloc faptul ca am ales sa ma casatoresc departe de casa,cu un japonez,in ciuda citorva sfaturi date de unii ``prieteni``.Il iubesc foarte mult pe sotul meu si stiu ca si el ma iubeste mult.Sintem o familie fericita!!!V-am pupat,si toate cele bune!

Nina&Alex

Mergi la inceput

aici sunt numai vesti bune,asa cum ma asteptam..sotii nostri sunt minunati..nici eu nu las schimba pt.nimic in lume..atata iubire,atat devotament familiei nu gasesti in lumea noastra..perfect choise...alegere perfecta!!!

Mergi la inceput

Auzi, da` pana la urma tu cam ce ai fi vrut sa spunem??? `` Vai, am un sot care ma bate 24-cu 24, nu am voie aia, nu pot sa fac alalta.........``.Zi mersi ca fetele au gasit niste oameni buni cu care se inteleg si cu care sunt fericite.Eu am impresia ca aia la care nu merge esti chiar tu.Lasa-ne in pace! Ce daca avem o familie fericita????Incearca sa iti faci una la fel, nu sa critici ce nu ai!!!Nu ti se pare ca esti cam oagamama draguta??? Dintre toate fetele de pe site-ul asta tu esti cea care aduce negativismul.Nu crezi ca si asa suntem la zeci de ore de departare de mama, tata surori si alte neamuri, de care pun pariu ca ne e dor la toate, si ca nu avem nevoie de chestiile pe care le spui tu, ci din comtra de imbarbatari, de sfaturi.... de chestii de genul`` lasa mah ca sotul tau te iubeste si sunteti o familie minunata, si asta compenseaza cat de cat dorul de acasa``????
In raspunsul tau ne-ai facut, mai direct sau mai voalat- depinde de persoana care citeste- pe toate mincinoase.``Da ce puteati sa ziceti si voi acu??`` Eu chiar cred ca avem un trai bun aici si ca suntem iubite si ca iubim.Iar sotul meu este un om exceptional, fiindca este al meu!!!

ana

Mergi la inceput

se pare ca tote aceste ginduri ti le ai facut singura draguta!!cee rau in antreba cum o duci?eu sunt super fericita..daca tot te gandesti atat la familia din romania de ce esti aici?zi mai bine ca wagamama draguta esti tu..ce nu se super intelege ca suntem departe de casa?si apoi cine te pune sa scri?sau daca esti asa fericita ce mai spui si la altii.traieste ti fericirea fetita..sanatate si numai bine!!dar se pare ca nu esti..te mai si superi ..pt. ce?ca o duci bine?sau pt.ca am intrebat eu?nu o lua personal fetita draguta,scumpica e pt.cine vrea sa vorbeasca ..despre orice!!open,open,la orice!!

Mergi la inceput

inca ceva pt.azumi chan..cred ca sunt toanele de graviditate si nesomnul..calmeaza te..si daca nu ti place ce scriu nu mai intra..e simplu..esti prima care sa manifestat asa urat..linisteste te ..nam intrebat in sensul in care il prezinti tu..daca vroiam sensul rau..ziceam pe fata..asa sunt eu!!pozitiv..pozitiv..mai citeste odata..poate intele gi ce am vrut sa spun..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Hanako dragutza,pot sa-tzi spun ca sotz ca al meu...rar gaseshti prin zona!!!Tzinind cont de ce parintzi are shi de felul in care a fost crescut,eu uneori kiar ma intreb daca ashtia or fii pe bune parintzii lui Este un sotz bun shi iubitor shi un tata de nota 10 shi cred ca incearca sa-i ofere Naomiei tot ce cindva,shi-ar fi dorit shi el sa primeasca sufleteshte de la ai lui.Imi pare rau pentru copilaria lui dar ma bucur ca face tot posibilul sa nu le semene parintzilor lui:rece shi nepasator la dorintzele noastre.Sa ne traiasca sotzii ca socrii...

Azumi mie nu mi se pare kiar deloc,ca Hanako ar fi wagamama sau ca ne-ar fi facut mincinoase shi cu atit mai putzin nu intzeleg de unde ai dedus tu ca ea aduce negativismul pe acest site Cunoshti cumva totzi membrii site-ului shi i-ai putea caracteriza???Daca nu vrei sa raspunzi la un topic,eshti libera sa lecturezi subiectul respectiv fara a face afirmatzii gratuite shi intzepatoare la adresa unui membru pe care nici macar NU il cunoshti,cu atit mai putzin sa-l califici intr-un anumit fel sau sa-l jigneshti.Aceasta familie este fericita shi noi contribuim la asta daca ne comportam civilizat
Multzi shi sanatate la !!!

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput