Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (55)
Raspunsuri - Pagina 19
karla32 spune:
Buna dimineata!
Ca in fiecare dimineata, dar mai ales in ziua de luni, simt ca pic de somn. Nu ma ajuta sa ma trezesc nici cafeaua, nici maldarul de lucrari de pe birou...
Si eu am nascut prin cezariana. De multe ori m-am intrebat oare ce as fi simtit daca nasteam normal!? Sunt convinsa ca este altceva dar nu mi-a fost dat sa aflu! Pe parcursul sarcinii eram convinsa ca voi naste normal (ptr ca doctorul meu este adeptul nasterii naturale), dar in acelasi timp aveam momente cand ma gandeam ca o sa-l rog in genunchi sa-mi faca operatie. Mi-e frica de durere. groaznic de frica...
Nu am scris niciodata povestea nasterii lui Luca ptr ca nu mi se pare nimic spectaculos. In saptamana mare a Pastelui, parca miercurea, m-am dus la control. Copilul nu se intorsese, nu mai crestea si dl. doctor mi-a spus doar atat: vineri vii la o monitorizare iar duminica vii pregatita! Era cu o saptamana mai devreme decat gandeam eu... Am facut ochii mari si l-am intrebat cum, in duminica Pastelui??? Da ce are?!! a fost raspunsul lui...m-am ridicat de pe scaun si am baiguit doar atat: ,,Mi-e frica!"
Vinerea am fost la monitorizare care era facuta la usa salii de nastere. Nu vreau sa imi amintesc ce mi-a fost dat sa aud...Niste racnete ingrozitoare, urlete si tipete. Simteam ca lesin. Vroiam sa fug, vroiam sa nu mai nasc niciodata! Un tipat de bebe si ...liniste...Se nascuse normal un copil care ca si al meu, nu era intors...Eu nu stiam cum voi naste...
Am plecat acasa ingrozita. Sambata am facut curat toata ziua, nu vroiam sa ma gandesc la nimic. Duminica dimineata mi-am luat bagajul si m-am dus la spital. M-a internat la 9, la 9,30 eram in salon, vine doctorul, zambeste, se uita la mine si zice: o iau prima! In acel moment mi-am dat seama ca imi va face operatie...si am respirat usurata. Apoi totul a fost ametitor! Am fost luata pe sus, legata de masa, mi-era frig, era multa lume, lumina puternica, toti erau infofoliti, nimeni nu zambea, clinchet de instrumente...am inceput sa spun Tatal nostru...
Cineva ma striga...deschid ochii. imi era rau. groaznic de rau...o vad ca prin ceata pe matusa mea (mama nasa)...cum e baiatul? e bine? unde este Valentin? vreau sa vina domnul doctor! si a venit, si am avut forta sa-i multumesc pentru copilul meu si pentru mama mea (pe care eu cred ca el a salvat-o operand-o de cancer).
De aici aproape ca nu mai vreau sa-mi amintesc cele 48 de ore de dupa operatie. Nu stiu ce simteam. Nu mai aveam burta, mi-au adus un bot de carne rosie cu par negru si mi l-au pus in brate, nici nu m-am uitat bine la el pentru ca imi era rau, am vomitat, cea care era cu mine la reanimare era foarte vioaie si vorbareata, mie imi venea sa bat pe toata lumea, mi-aduce sotul meu o poza cu baiatul si era groaznic de urat! am stat la reanimare doua zile.(Pentru ca asa a vrut doctorul meu. stia el ce urmeaza dupa si probabil mi-a oferit sansa sa ma odihnesc.)In timpul asta am evitat sa ma duc la Luca. Nu stiu de ce. Nu il simteam ca fiind al meu...
Apoi am urcat in salon si mi-au pus in brate baiatul. Am stat si l-am privit ore in sir. plangeam. Eram coplesita, era cel mai frumos copil din lume iar eu o mama dusa cu capul...
De atunci simt o iubire ce creste cu fiecare clipa, simt ca ma sufoc de dragoste, simt ca ma doare fericirea ce simt...
Acum nu ma mai intereseaza cum am nascut. Nu mi-am dorit nastere pe cale naturala dar as fi vrut sa stiu cum e! Dar oricum nu aveam cum chiar daca doctorul ar fi incercat sa-mi intoarca baiatul! Pe langa copil neintors mi s-a desprins/rupt placenta, as fi facut hemoragie si tot la operatie ajungeam...
Gata! m-am trezit. este prima data cand scriu despre nasterea lui luca...
O zi buna.
Luca, dragostea mea
Luca luna IV
Luca luna V
Luca luna VI
suzy78 spune:
'Neata Stup,
LA MULTE LUNISOARE SARBATORITILOR DE DIN 24, 25, 26 

LA MULTI ANI! LUMI_NAG 

CADOURI - sambata i-am luat cadoul d e9 luni, niste cizmulite imblanite....FF DRAGUTZE.....de mos inca nu amm luat nimik dar mai avem timp....eu oricum de mos voi fi in delegatie 
SARBATORILE - le facem in familie.....inca nu stim ce facem d erev;
LEGAT DE MASA - cat mananca e ok.....mai nou nu vrea nik fara sare....in borcanasele HIPP si NESTLE de la 8 luni e pus si sare......si uite asa s-a invata baietelul cu gusturi noi....
INTREBARE: Voi puneti deja putina sare in papa???? Oare de la 9 luni e ok s apunem????!!!!!
STEFIMIC -
baietelul s ase faca bine......suna eventual pediatra si prezinta-i simtomele;
LORADIN -
la Ana mancacioasa
MADA ROZ - fiecare copil e unic si are evolutia lui.....deci nu se supara nimeni ca bebe_roz papaceste bine......din contra noi ne bucuram.....eu oricum nu ma panichez daca nu papaceste......vin si zile mai buhne.....uneori nu vrea mai nimik.....alteori papa de rupe.....
SHERBI - ce mare si frumos s-a facut David;
MARTZUTA - ce inalt este Victor Mihai -
de la noi
Suzy78, mami de bebe Nicolas Mihai
kisstherain999 spune:
Nu va suparati ca intreb, dar E Coli nu e normal sa avem in scaun? E asa stiu, dar s-ar putea sa fiu prost informata.
loradin spune:
Tot eu,
macar o data pe luna sa pun poze cu Ana! Ce fata mare am,nu?
Priviti AICI
Minunea noastra la 8 luni
rianna_stef spune:
Am fost de multe ori tentata sa sciu si eu povestea nasterii Dariei ,insa am avut mereu retineri;cred ca acum este un moment bun sa va impartasesc si voua ce am trait eu;
Eu am nascut cu dr. Beleuta,de care am fost foarte multumita pana in ziua nasterii;in timpul nasterii am fost internata de trei ori cu amenintare de avort din cauza unei infectii urinare care daduse in pielonefrita cu toate antibioticele pe care le-am luat;la ultima internare m-am intors acasa cu alergie la ampicilina si zinat ,dar si cu oxiuri;era groaznic;in saptamana urmatoare dupa paste m-am dus l-a control si cu toate ca termenul era undeva pe 23 aprilie,dr a zis sa ma prezint la spital sa-mi provoace nasterea ori joi cand era de garda ori sambata;am ales ziua de joi ca am zis ca sambata e week-end si nu vroiam sa am surprize din parttea lui;mi-a zis ca-mi provoaca nasterea ca am 39 sapt si ca mai bine acum ca sa nu se matureze placenta;bun..
Am plecat direct la cumparaturi cu mama,catev ahainute,paturelke,pampersi,biberoane,strictul necesar ca nu aveam nimic;acasa mi-am facut bagajul si m-am asezat linistita in pat si ma gandeam la ziua de maine;toata sarcina am fost convinsa ca voi naste normal ca va dura putin si nu voi avea dureri;nu stiu de ce ,cu toate ca auzisem destule povesti dureroase eu asa simteam;
A doua zi dimineata m-am prezentat la materna;dr a si venit m-a luat in primire,mi-a pus un ovul sa-mi provoace nasterea si mi-a zis sa astept;in tot acest timp eu am stat la sala de travaliu;vreau sa va zic ca am vazut nu exagerez cel putin 20 nasteri cat am stat acolo;asta pentru ca era ora 14.00 si eu nu aveam nici macar cea mai mica contractie;a venit dr si mi-a mai dat o pastiluta de tinut la gingie parca;buuuun;pe la ora 18.00-19.00 parca parca simt si eu ceva dureri de burta ,si ma lua asa u transpiratii ,dar suportabil;se face si ora 23.00 si chipurile elimin si eu dopul gelatinos ,dar dilatatie mai mult de doii n-aveam;deja incepusem sa-mi fac probleme si nu pt mine ci pentru bebe ca stiam ca nu-i bine ca se chinuie acolo inauntru si parca nici nu-l mai simteam cinestie ce;de la ora 23.00 si pana dimineata dr n-a mai venit la mine;eram convinsa ca o sa ma bage in cezariana pt ca asa ne-a fost vb :daca pana iese el din garda nu nasc ma baga in operatie;pe la ora 8.00 eu aveam aceleasi mici dureri vine dr,ma intreaba cum ma simt,ii zic nimic nou,si el imi spune ca ma trimit la salon pana am dilatatie maxima;raman paf;si ii zic totusi ...pai,nu-mi faceti cezariana?,la care el foarte revoltat:pentru ce?stai draga ca mai putem astepta;n-am mai zis nimic,pleaca dar se intoarce si zice ca vrea sa ma vada pe masa;ma urc pe masa ,si il vad ca sta putin si se uita fix ,zice ceva asistentei dar n-am inteles ce ,si apoi imi spune ca nu mai trimite in salon ,ca ramnan tot acolo ca sa ma aiba asistentele in observatie;
buuuun,n-apuc sa ma dau bine jos,ca striga iar la mine sa ma duc cu el sa-mi faca ecograf;deja incep sa intru in panica;la eco,a stat 5 min fix si n-a zis nimic,l-am vazut ca s-a schimbat la fata si -mi spune sa ma pregatesc ca ma baga in operatie;scurt si la obiect;intrebarea mea logica a venit imediat:de ce?s-a intamplat ceva ?
Pai atat mi-a trebuit :a inceput sa tipe la mine de fata cu asistentele ,ca nici eu nu mai stiu ce vreau ,ba vreau operatie ba nu vreau,;ca ma opereaza ca asa vrea el si gata;si in timp ce mergeam il ud in spate cum ii zicea unei asistente ca bebele meu are ori tahicardie 100 ori brahicardie 100 n-am intels;imi venea atunci sa-i spun vreo doua ,dar ma gandeam la Daria si nu vroiam decat sa o vad in bratele mele sanatoasa;
La 8.10 am intrat in operatie ,la 8.30 eram la reanimare;vraeu sa va zic ca eu m-am dus singura la materna cu taxiul pentru ca sotukll avea o deplasare la bucuresti ,fratele meu era plecat la iasi si nu aveam cu cine sa ma duc;eram pregatita cu bani ,doar pentru asistente ca la dr ii dadeam dupa,si am avut noroc ca am avut sa-i dau anestezistei 1 mil si la asistente cate 100.000;in sfarsit,mi s-a spus ca am nascut o fetita ,ca a avut ceva probleme cu respiratia si au pus-o catev aore la ventilatie,dar ca este bine,2.700kg,si stau linistita;a ajuns si sotul imediat ,i-am povestit totul;era in stare sa-l astepte afara pe dr sa-l ia la bani marunti ;el a vazut fata pt prima data,i-a facut poze;si in poza am vazut-o si eu ,era identica tacsu,si cu toate ca mi s-a spus ca era maruntica ,in poza parea atat de mare;imi doream atat de mult sa o am langa mine si s-o strang la piept ,dar nu ma puteam misca deloc;aveam dureri ,le suportam insa ,pentru ca stiam ca numai asa ma voi reface mai repede si-mi voi putea vedea fetita;vreau sa va zic ca am avut atata ambitie incat la treiore de la operatie eu dormeam pe burta,pana seara ,deja ma intorceam bine pe o parte si pe alta;aveam dureri mari doar cand trebuia sa ma incordez;a doua zi m-au dus la salon;eram atat de fericita incat am crezut ca ma pot ridica singura din pat;si aproape am facut-o doar ca am ametit;cand am iesit de la reanimare am aflat ca fetita mea era la etajul patru;nimic neobisnuit pentru mine,dar asistenta nu era foatre incantat cand mi-a zis,o spusese parca cu parere de rau;cand am ajuns acolo am vazut ca scria terapie intensiva;sincer m-am speriat dar toate asistntele m-au asigurat ca fetita mea e bine si ca e doar o masura de precautie;inca nu ma puteam ridica singura din pat ,dar fata de altele ma miscam mult mai bine;asistentele mi-au interzis sa ma duc la fata;ea era tocmai in celalat capat al holului;pe la 11.30 a venit mama la mine si cu ajutorul ei m-am dus sa-mi vad fata ;oi asistenta ursuza ,m-a certat ca de ce m-am dat jos din pat si ca nu avem voie ca e dr,cu toate ca i-am bagat 50.000 in buzunar a tot facut nazuri,si intr-un final mi-am vazut si eu fata,infasata strans ,mititica ,alba la fata ,mult prea alba fat de mine si de tacsu,dormea linistita ca un ingeras si nu-mi mai venea sa plec de acolo;m-au intrebat daca vin sa o alaptez la 12.00 si am spus ca da cu toate ca nu stiam daca am lapte;cu toate astea m-am dus singurica,tarat mai mult;cand am ajuns acolo aceeasi asistenta imi spune sa ma duc sa iau lapte si sa-i dau sa manance;de parca eu eram la mine acasa si stiam unde este laptele si biberonul si ce trebuie sa fac; o doamna care ma observase cat eram de debusolata a venit la mine si mi-a arata de unde se ia lapte si asa m putu sa-mi alaptez si eu fetita;
Pentru mine a fost un cosmar sa stau in spital;dr de la copii abia daca se uiat ea;mi-a spus ca e un pic galbejoara dar in rest e bine;si daca nu ii spuneam eu s-o puna la lampa pentru icter nici ca o punea;dupa ora 12.00 noaptea n-aveam voie sa ne ducem la copii,inchideau usa cu cheia,si eu cred ca le dadea fenobarbital sa doarma pentru ca intr-o dimineata am tras juma de ora de fata sa se trezeasca si a nici un semn.
Dr. Beleuta a venit si el sa ma vada,era din nou zambaret,si mi-a spus foarte senin ca daca nu ma baga in operatie fetita mea murea;sotul nici n-a mai vrut sa-i dea bani ,dar pana la urma i-am dat 4 mil;macar operatia a decurs bine si nu mi s-a infectat,chiar m-am refacut bine;
As mai spune vreo doua vorbe dar fiicxa-mea nu mai are rabdare;revin mai tarziu
Rianna_stef
(14 sapt)si Daria Georgiana(13 aprilie 2007)
cel mai dulce ras
tzuna spune:
Buna!
Si noi pe aici dupa un week-end plin. Cum eram consemnati la domiciliu am avut noi musafiri cu copii bineinteles. Maria e o dulcica. Tot asa bine mananca asa ca sunt multumita. Marea problema este ca plange f mult noaptea. Inainte ea nu prea plangea noaptea, apoi au fost dintisorii si am zis ca-i normal sa planga acum are 7 dintisori, al 8-lea nu se vede deci nu cred sa fie de la dinti. Suntem f obosite amandoua. are ore cand se trezeste plangand si din 10 in 10 minute. Nici ziua nu doarme mai mult de 20 de minute de 2 ori pe zi. In rest nu are nimic, e tot vesela, merge in 4 labe, vrea sa ju,ilesca florile sau sa bata in tastatura.... Am apasat-o pe la urechi, peste tot, nu pare sa o doara nimic. Nu are febra, nu vomita, nu are scune moi...
LEGAT DE CAT MANANCA BEBELUSII- cum sa ma supar ca scrieti ca bebelusii vostri mananca bine? Ma bucur pentru voi ca nu va stresati ca mine si ca implicit nu-i stresati nici pe cei mici. Ma deranjeaza afirmatiile de genul... lasa ca va manca ea sau nu-i e foame in situatia in care ea refuza aproape toate mesele timp de cateva zile. Adica ma deranjeaza cele care cred ca stiu prin ce trec eu si Maria cand ele au un copilas mancacios care nu face niciodata mofturi. E ca si cum eu i-as spune unei mamici care nu poate adormi copilul decat leganat pe picioare... pune-l in patut cu suzeta ca in 5 minute adoarme doar pentru ca asa s-a invatat Maria sa adoarma. Da, asa s-a invatat ea ca din disperare sigur o plimbam si eu prin casa sau o leganam (oricum am incercat toate astea fara succes cand era mica si urla non stop).
LEGAT DE CEREALE- nu stiu daca e adevarat ca ingrasa sau fac copiii pufosi dar pe principiul ce-i mult strica.. eu nu depasesc o portie de cereale pe zi chiar daca numarul de masuri e impartit in toate cele 2-3 biberoane de lapte.
DIANA69- dupa cum stii si Maria are reflux si lapticul ingrosat cu cereale a fost salvator pt noi. Deci cred ca-i poti pune cereale chiar dc e mai grasuta doar ca tb sa ai grija. de exemplu eu ii pun numai cat sa se ingroase putin laptele si le aleg pe cele fara zahar sau glucoza/fructoza (o exceptie o fac cele de la humana ca-i dau si de alea la una din mese) si sa fie dintr-un amestec de cereale nu doar cu orez. Nu stiu daca fetita ta are peste 8 luni ca sa-i poti da cu gluten.
KMI- felicitari Timeei. Cred ca e asa scumpica cu "parul in vant" mergand prin casa de-o manuta....
KITTY- Maria inca sta in scoica si e pusa cu spatele la drum.
LORADIN- asa cum scriam si Maria plange mult noaptea. Si eu ma gandeam ca poate o doare burtica . ea nu e invatata sa pape atat. Nu stiu ce sa zic. Aseara i-am dat niste eferalgan dar nu i-a trecut deloc. Cand era de la dintisori si-i dadeam eferalgan dormea linistita.
DDANA- asa cum au scris si fetele cred ca ai fost luata prin surprindere ca ai nascut prin cezariana si nu normal(de fapt vaginal ar fi corect ca tot normala e si nasterea prin cezariana). Si pana la urma peste 80 5 dintre ni am nascut in romania asa ca de unde atatea amintiri frumoase? pai imi amintesc mai bine cum am dat plicurile si cui decat detaliile nasterii. Imi amintesc cu lux de amanunte fetele care au nascut dupa mine (ca am fost lasata prima noapte in salonul de travaliu din lipsa de locuri)decat ce am simtit eu. Nu a fost nici cea mai grea si nici cea mai usoara nastere. Pe Maria am admirat-o imediat cand am vazut-o pe masa aia intre picioarele mele. Ma minunam cum am putut naste un bebe asa mare. M-am bucurat ca mi-au dat-o sa o pup (dar numai la insistentele moasei de la curs ca altfel fugeau imediat cu ea).Ce pus pe piept ce alaptat dupa nastere.... Si vreo ora dupa (timp in care statea la cusut) nu puteam decat sa-mi doresc sa se termine o data. Nu as fi vrut sa stau cu Maria, nu cred ca ma gandeam la ea... apoi incet incet am intrat in normal dar pana acasa nu am avut sentimente deosebite. Imi placea de ea, eram f bucuroasa ca s-a terminat totul cu bine dar aveam dureri f mari, eram obosita.... Cred ca tine f mult si de locul unde nasti, cat de pregatita esti inainte, de politica spitalului si de starea ta de spirit. daca ti-e rau sigur nu te poti bucura de bebe. Dar timpul a trecut, acum toate suntem bine si-i iubim pe astia mici mai mult decat am fi crezut ca suntem in stare.
Gata ca fug sa pregatesc papica de pranz. Maria s-a culcat asa ca e bine ca se odihneste si ea putin. Mai tarziu iesim in plimbare. Nu pot risca s anu o scot macar o ora. Sa nu-i piara pofta de mancare.
MARTUTZA- jucariile muzicale din Carrefour merg si la bebeii nostri? Ca i-as lua Mariei ceva galagios ca asta apreciaza ea iar catelusul de la Fiser price e cam scump pentru bugetul nostru actual.
O zi buna tuturor.
Elena.2006 spune:
Neata!
Vin si eu la o cafea mare si fierbinte!
Mai fetelor dar ati scris si in week-end, nu gluma, ba ati pus si poze!
La multi ani Lumi nag si tot ce iti doresti,chiar daca e cu inatarziere, minunat cadou ti-a facut sotul
Am vazut pe David de Sherbi, chiar ca s-a schimbat mult, e mai mare si mai scump,ma mir ca prietena lui nu si-a dat inca seama![]()
Felicitam si noi bebeii cu coltisori noi si care au mai sarbatorit o luna!
Mi-a placut de Rares al lui Roxi, cu coiful intr-o parte si suzeta in gura, e funny rau!
Acrirea ciobeicu iaurt, lamaie, sau rosii, dupa caz.
Brrrrr cu mancarea din guritapai Adrian face mai nou cu oricel fel de mancare i-as da, mananca civilizat cateva ligurite si apoi incepe spoiala si apoi sa te tii, sa vezi ce repede trebuie sa ma misc sa nu faca totul in jur, inclusiv pe mine!
Eu cred ca e ceva trecator, sper![]()
Sarbatorile in mod sigur le vom petrece acasa, nu avem pe nimeni care sa stea cu bb ca sa putem si noi macar de revelion sa mergem undeva.Si nici nu este asta o problema, este primul an cand suntem toti 3.
Sare in mancare nu am pus si nici nu o sa punem cam pana pe la 3 ani asa.
Legat de tensiunile din grup eu zic sa facem un efort si sa fim mai buni, este totusi postul Craciunului.Sincer in ultima vreme am avut parte numai de intrigi, rautati de la cunoscuti sau persoanele din jur si am un gust fff amar,e pacat ca si aici sa simtim acelas lucru.
Despre nastere, am nascut natural, fara anestezie, nu am simtit niciodata ca l-a nascut doctorul, ba dimpotriva.A fost o nastere destul de grea si dificila, medicul nu m-a ajutat deloc, nici macar sa ma incurajeze, ba chiar spre final i-a sarit tandara ca nu se mai termina odata si imi reprosa ca sunt o egoista ca nu ma gandesc decat la mine, ca deja bataile inimii ale lui bb erau f. rare.Am ajuns in punctul in care nu mai conta ce se mai intampla , daca mor sau traiesc, doar sa se termine odata.Si asta datorita unui medic fara experienta care nu m-a supravegheat de la inceput si care intrase deja in panica ca nu mai erau contactii si copilu era in pericol.Acum ma bucur ca totul s-a terminat cu bine si suntem sanatosi.Nu stiu daca sa ma simt neaparat vinovata ca in momentul cand el a apaut pe lume nu stiam ce sa simt,dar stiu sigur ca eram fericita undeva in adancul meu ca am dat nastere la un omulet.Daca se recurgea totusi la cezariana de urgenta cred ca as fi fost un pic dezamagita, sigur as fi simtit asta, dar cum nu am trait experienta nu stiu sigur ce sa zic.
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
8 luni
tzuna spune:
LORADIN- e scumpica foc Ana, si ce merge ea in picioaruse numai asa sprijinita....
RIANNA_STEF- bine ca tu si galuscuta sunteti bine. Ca la noi se poate intampla orice indiferent cum alegi sau trebuie sa nasti.
elpower spune:
Buna sa va fie ziua de azi si noaptea ce-i urmeaza!
LA MULTI ANI ALBINUTE SI BONDARI CARE ADAUGATI INCA O LUNITA LA SIRUL VIETII! SANATATE, SANATATE SI IAR NUMAI SANATATE PENTRU VOI! SI UN DRAM DE NOROC SAU DE BINECUVANTARE DE LA DUMNEZEU, DEPINDE IN CE CREDE FIECARE.
8 LUNI!!! Ma uit la puica mea si tot caut botul de om pe care nu stiam cum sa-l tin in brate, care asteptam sa creasca sa mi se aseze bine la san, sa.... Si nu e! A crescut! Are personalitate, deja. Vrea ceva si nu renunta pana nu ii dai. Hmmm! Ce departe mi se pareau atunci, zilele astea.... Dar timpul trece, puii cresc si noi ne intristam si ne bucuram mai mult de ce fac ei de acum, decat de esecurile si realizarile noastre. Totul, incepand din momentul in care i-am adus pe lume, graviteaza in jurul lor! O fi bine, o fi rau? Eu zic ca asa e normal. La multi ani puica draga! Sa fii sanatoasa la trup la minte si la suflet! Mami si tati iti vor fi alaturi cu tot sufletul lor in ceea ce faci!
pentru tot 

!
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
elpower spune:
quote:
Originally posted by loradin
Tot eu,
macar o data pe luna sa pun poze cu Ana! Ce fata mare am,nu?
Priviti AICI
Minunea noastra la 8 luni
Cum spuneam, cresc, cresc cresc! Scumpa Ana! Ce frumoasa si mandra sta ea lipita de premergator!
pentru tot 

!Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow