Nou stil de viatza (159)
Raspunsuri - Pagina 8
tumpi spune:
Salutare si de la mine.
Am picat mai devreme si doar ce am apucat sa dau cu aspiratorul mi sa deslusesc niste hartoage.
Carmen drum pun, ne auzim atunci miercuri la raport, sa inteleg?
Marilena, abia astept sa vad camera Marei.Ea cum mai e, tot racita?
Doroty, sa fie intr-un ceas bun si acomodare rapida.
Tzuni, unde esti?
Mami dulce,drum bun si multa putere, ca ai nevoie ca sa le fi aproape sotului si mai ales soacrei.
Cornelia ce m-as mai tunde si eu,da al meu nu ma lasa.Zic uneori cand spune ca ii dau cu parul pe la nas cand suntem in pat, ca ma tund si el zice, "tunde-te" dar stiu ca daca m-as duce la coafor nu m-ar lasa sa tund mai mult de 3 cm.
Pup restul fetelor, o saptamana excelenta va doresc
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
cornelia_laura spune:
Tzuni, multumim de compliment
. Ce zici ne incuscrim
? Edi e tocmai bun pentru Maria
, sa fie mai "copt". Ca Eric e prea "tanar".
Editez: Tu cum preferi sa-i spunem, Maria sau Sara?
SARBATORI FERICITE !
Mephala - Gusta - Cornelia
nastad spune:
Sa aveti o saptamana frumoasa!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
doroty spune:
Tzuni, ce-ai mai mancat in ultima vreme?
Multumesc Cornelia si Tumpi!
Ina, esti bine sanatoasa?
Violeta, te rog , nu ne parasi!
Ina - carina - doroty 
Tzuni spune:
Tumpi, sunt la munca! 
Cornelia, gata, ne-ncurscrim!
Io o sa fiu, clar, o soacra buna!
Doroty, tocmai am ras un zanvici cu branza si pastarma de porc. Nu c-am vrut, dar mi-a pregatit nevasta sefului si cum pana mea s-o refuz? 
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni - oLo - Mercedes 

...am gasit un ingeras: Sara Maria!
ina C spune:
buna seara!
doroty, ma bucur mult, mult de tot pentru tine.Sa ma tii la curent!
eu sunt bine, azi am fost la dr si m-a programat peste 10 zile...inca nu se vede nimic.
va pup si va doresc o seara minunata!
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C
5+
cornelia_laura spune:
ina, pai e cam devreme sa se vada ceva. Si apoi depinde foarte mult de cat de performant e aparatul. In mod sigur peste 10 zile vei vedea minunea.
nastad, cand mai dai examen? Sper ca nu sunt eu pe dinafara. Sa ai si tu o saptamana reusita.
Violeta, unde esti?
Tzuni, esti la munca?
Eu sunt singurica cu baietii. Pe Eric l-am culcat si acum stau cu Edi la televizor.
SARBATORI FERICITE !
Mephala - Gusta - Cornelia
puskin spune:
Buna seara,
am ajuns cam tarziu acasa astazi. Tocmai am mancat niste racitura de curcan (2 linguri) si 1 copan de pui cu castravete murat.
Cornelia, m-am mai linistit putin. Dar problemele sunt aceleasi, doar ca nu vorbim despre ele. Petrecere frumoasa cu baietii tai
.
Doroty, felicitari pentru job. Sa fie intr-un ceas bun.
Tzuni, lasa sanwichurile nevestei sefului, ca e clar de ce ti le da...![]()
Gusta, sper sa ma lase foamea asta repede...ca altfel nu mai ies din frigider...si am un cheescake facut pt sotz care imi face cu ochiul.
Tumpi, problema asta cu parul am avut-o si eu, dar cu parintii. Nu ma lasau in ruptul capului sa ma tund, si pana la urma tot am comis-o. Sa mai spun ca imi sta de 10 ori mai bine tunsa scurt?!
Doina, cand ai examen?
Delia, azi ne-ai sarit...
Seara buna,
Ruxandra
violeta70 spune:
Buna seara!
Mii de scuze pentru ca am lipsit zilele trecute, dar am avut un week-end plin cu lucruri placute si neplacute.
Multumesc fetelor care nu m-au uitat: Doroty, Mephala, Cornelia_laura, Tumpi, InaC, si restul
Nu am de gand sa va parasesc, mai ales ca voi sunteti "ratiunea" mea pentru mentinere.
Ce sa va zic, vineri seara mi-am gasit masina lovita in parcare, asa ca sambata mi-am petrecut-o la politie. Restul sambetei si duminica mi l-am petrecut la ai mei si la sor-mea, care, apropo, este bine, sanatoasa si ea si bb-ul, dar are o gramada de treaba si acasa si la servici. Cu casa avanseaza, dar destul de greu. Speram sa termine pana de sarbatori, sa se poata muta.
Ieri seara am fost la concert: PET SHOP BOYS. A fost superrrrrrrrr! Mi-am amintit de anii adolescentei mele.
Iar azi am inceput o noua saptamana, cu treaba multa, iar eu de la servici nu pot intra.
InaC, ma bucur nespus pentru tine. Felicitari, ai reusit ceea ce ti-ai propus. Iti doresc multa sanatate si sa ai grija de comoara din pantecele tau!
Doroty felicitari pentru reusita ta. Iti doresc multa putere de munca si noroc in noul loc de munca.
Delidana felicitari pentru primul examen sustinut si promovat. Bafta in continuare!
Eu sunt bine, inca nu m-am apucat de analize, saptamana asta o sa ma interesez cat ma costa si unde o sa le fac. Sincer nu ma simt prea bine la gandul ca vor iesi cine stie ce rezultate. Mai simplu spus, imi este cam frica.
Week-end-ul asta eu si sor-mea vom merge la Brasov pentru parastasul de 40 zile al soacrei sorei celei mari.
De mancat mananc din toate, si ma mentin in jurul greutatii de 63 kg (62.5 - 63.0 kg)
Va las acum ca mai am niste treaba.
Salutari tuturor fetelor si Pupici 
tumpi spune:
Violeta, dr tau nu ti-a recomandat unde sa faci analizele?Ca si recomandare eu zic Institutul Babes sau centrul Medsana,acum intreaba si medicul.
Puskincand eram mica mama tot ma tundea scurt,de prin cls a doua pana in a 7-a al-am avut scurt, apoi l-am lasat sa creasca.Cand m-am maritat il aveam pana la mijloc si la o luna dupa nunta m-am tuns pana la nivelul urechii.Nu a zis nimic al meu atunci,dar stiu ca inca odata sa ma tund asa scurt nu prea ma mai lasa,l-am avut multi ani deasupra umerilor, acum e mai lung si uneori nici mie nu-.mi vine sa ma tund.M-as tunde scurt scurt, dar formatul fetei ma tine sa ma tund scurt.
Fug acum la nani, ca maine o noua zi de munca si aseara nu am dorimit decat 3 ore.
Ne auzim maine la o cafea/ceai,dar mai pe la ora pranzului cand ajung acasa.
Pupici la toate fetele.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)