ce nu va place in tara in care locuiti?
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
dana_lucia spune:
Alessia, parerea mea este exact contrara celei expuse de tine si am locuit aici in Olanda si in Alkmaar (adica in Noord Holland) si in Eindhoven (mai la sud) iar acum in Zwolle (care nu e la nord, e provincia Overijssel) si am remarcat de fiecare data acelasi fapt legat de ciini si stapinii lor. Desigur ca fiecare cu opinia sa si mai ales cu ce intilneste la fata locului as zice eu. Apropos, am o amica italianca care e de-a dreptul terorizata de acesti ciini care nu sunt in lesa, a si fost de doua ori muscata de ei!Probabil depinde si de norocul care il are fiecare cind e vorba de ciini, lese si ai lor stapini!
Dana Lucia si Alberto
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
Hahaha Lorelai, aici habar n-am ce gateste vecina, cum nu stiam nici in Ro, ca nu ma intereseaza. Probabil ca si daca m-ar interesa, nu m-as putea baga in tocanitza nimanui, ca asa-s ei, nordicii in general.
Ok, am inteles, zona unde stai tu e super periculoasa...si Malmo...ma gandesc ca oi fi cea mai norocoasa de pe pamantul asta ca traiesc aici cu astia 22.000 de suedezi care se uita unii la altii in tocanita. Crezi ce vrei, e parerea ta personala.
Si atacuri armate nu se intampla ever-never in Montreal. Nu-i asa?
Cred ca stricam bunatate de topic mathildei...eu imi cer scuze...
dodo, nu-i nici o problema, sper ca nu mai esti in luna de miere . Nici eu nu am ce reprosa tarii in care locuiesc, asta e!
Ai dreptate, imi retrag cuvintele despre emigranti, ma includ si pe mine acolo...nu e obligatoriu ca numai emigrantii sa faca lucrurile rele.
Mihaela si fetele mele
Hobby
dodo spune:
quote:
Originally posted by mihaela_s
dodo, nu-i nici o problema, sper ca nu mai esti in luna de miere.
![](icon_smile_question.gif)
mihaela_s spune:
quote:
Originally posted by dodoquote:
N-am inteles, poti detaila?
Am primit o observatie, nu cu multa vreme in urma, ca sunt in "luna de miere" in Suedia, adica venita de curand...si de asta le vad pe toate frumoase si bune. Acu' cred ca am cam trecut de perioada aia, dar tot asa le vad...si sincer ca n-am ochelari de cal
![](icon_smile_big.gif)
Mihaela si fetele mele
Hobby
ilse spune:
quote:
adica daca esti de curand in Aussieland, ca mihaela s este de putin timp in suedia si atunci e normal sa vada doar ce e frumos
![](icon_smile_big.gif)
editat: dupa 10-12 ani mai vorbim
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/columbiana/columbiana.jpg)
columbiana spune:
quote:
Originally posted by laura - andreea
Buna seara!
Cristina S
Mai fetelor, este doar impresia mea sau orice ar spune cineva despre o alta tara sau oras cu exceptia Montrealu-lui nu poate fi mai frumos, curat, perfect decat acest oras? Daca imi va da mie Dumnezeu atat noroc echivalent cu numarul de rahatei in care am calcat in Montreal il voi vedea si eu Paradisul pe pamant.
Ce nu-mi place mie aici - vremea(iarna este putin soare si ploua mult). Desi o societatea este definita prin regulile care stau la baza bunei ei functionari, cred ca nemtii mai exagereaza uneori.
Pot spune si ce-mi place?- este curat in general desi tineretul este destul de necivilizat si dupa wk in zonele mai populate este plin de hartii si sticle goale ; faptul ca pot merge in fiecare zi la birou cu bicicleta, transportul in comun este impecabil, mancarea este excelenta(nu risti sa cumperi carne expirata ca la Provigo - aviz amatorilor), exista mancare biologica la acelasi pret cu cea ne-biologica, sunt foarte multe spatii verzi, poti face sport sau orice activitate in aer liber fara sa platesti nimic; esti aproape de Belgia, Olanda, Franta, toata Europa; sistemul de reciclare este foarte bine pus la punct. Ar mai fi de spus insa si asa sunt off-topic.
P.S. Provigo este unul din lanturile de super-marketuri din Montreal.
Laura
Europe is the best!
pe toate topicele iti citesc doar comentarii pline de frustrare despre Montreal/Quebec/Canada, chiar off-topic; au fost foarte acrii strugurii pe aici din cite vad, pentru tine; imi pare rau ca nu ai avut ochi sa vezi ca Montreal egal si altceva decit CDN, un cartier mai colorat, cum exista in orice metropola, ca ticalosii astia de quebecosi te-au pus sa-ti dai copilul la scoala in limba lor oficiala si nu in romaneste sau chineza sau pataguaneza, si ca exista si alte lanturi de marketuri prin Montreal decit Povigo sau SuperC; of, Doamne, cred ca ai suferit mult.....
![](icon_smile_dead.gif)
http://www.floriinro.ro/
Loue à bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.
mihaela_s spune:
Da ilse, tot ce se poate...fiecare tara are lucrurile ei pozitive si negative. Pentru mine conteaza ca balanta sa incline spre cele pozitive. Daca peste 10 ani va inclina invers...va fi cam greu. Pentru ca inca o data sa emigrez nu mai vreau...ei, asta e!
Eu sunt optimista din fire si am incredere ca ne va fi bine aici si peste 30 de ani .
Mihaela si fetele mele
Hobby
dodo spune:
quote:
Originally posted by ilsequote:
adica daca esti de curand in Aussieland, ca mihaela s este de putin timp in suedia si atunci e normal sa vada doar ce e frumos...la asta se referea.
editat: dupa 10-12 ani mai vorbim, scriam in acelasi timp cu tine.
Nu stiu care e vechimea minima sa poti avea drept de a-ti exprima parerea, dar noi sintem de ceva ani aici, am votat de citeva ori, aici ni s-au nascut 2 copii(ca bb3 a fost mai grabit, n-a asteptat sa ne intoarcem din vacanta si s-a nascut in Abu-Dhabi)...Iar "luna de miere australiana" vad ca nu se termina
![](icon_smile_wink.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/amyarabella/amyarabella.jpg)
amyarabella spune:
In primul rand ma deranjeaza foate tare saracele femei ale arabilor care sunt imbracte din cap pana in picioare in negru fie vara fie iarna ,stiu ca nu e vina austriecilor asta dar sa faca la ei acasa asa nu aici.Doamne i-asi strange de gat pe baratii care obliga femeile sa mearga la 2 pasi in urma lor ....
Apoi nu imi place ca se inchid magzinele foarte repede adica la 6 se cam inchid toate...
Si ca ,cand iti e lumea mai draga e sarbatoare si nu ai nici de unde sa iti iei paine pt ca este inchis tot.
Bine asta pana te obisnuiesti sa iti faci din timp treburile.
Nu imi mai place ca la restaorantele cu specific japonez bucatrii sunt chinej si nu au nici un talent...
Cam atat
mami Amy si bebe Stefan
dodo spune:
quote:
Originally posted by amyarabella
In primul rand ma deranjeaza foate tare saracele femei ale arabilor care sunt imbracte din cap pana in picioare in negru fie vara fie iarna ,stiu ca nu e vina austriecilor asta dar sa faca la ei acasa asa nu aici.
Amy,
![](hi.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
![](neanderthal.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
![](japonez.gif)
Edit: te-ai gindit vreodata ca poate si arabii, turcii, indienii si care-or mai fi prin Austria au acelasi statut ca tine, cel de emigrant, ausslander?