ce nu va place in tara in care locuiti?

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by Lauraa

Maraki,te contrazic. La adulti cea mai mica marime e 34. Si se gaseste (aceasta marime) peste tot. Sau XS.

Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)

Nur tote Fische schwimmen mit dem Strom

Lauraa,cea mai mica e 32 dar 34 e cam peste tot.La H&M ,de ex,incep de la 34 si mie mi-s mari,gasesc la Esprit sau S.Oliver pantaloni 32 short sau regular care-mi vin perfect.

Maraki,la haine pt tineret am vazut si 30 .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Din indelungata mea experienta internautista am constatat ca cei mai inactivi* in viata reala (nu virtuala) sunt si cei mai multumiti in tarile de bastina .

*inactiv =fara job, fara viata sociala, fara cunostinte (bune) de limba, fara cont in banca, etc.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by Lauraa

Maraki,te contrazic. La adulti cea mai mica marime e 34. Si se gaseste (aceasta marime) peste tot. Sau XS.

Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)

Nur tote Fische schwimmen mit dem Strom

inseamna ca asa este stiu de XS dar nu stiam ca e 34

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Alessia, io cunosc practic 2 orase (Alphen si Eindhoven) si pt. mine cam asta e Olanda. Drept care parerile mele nu pot fi decat extrem de subiective (mai ales ca sunt obtinute prin comparatie cu Franta) si reduse la "spatiul" asta cunoscut. Cam asta am inteles io din tara asta, asa la prima vedere. Evident, pot sa gresesc.
Acuma, treaba asta cu mancarea este si o problema extrem de personala. Se gasesc de toate si face fiecare ce vrea si cum vrea.
Dar io compar cu Franta si nu ma pot abtine sa nu remarc o anumita saracie a bucatariei nationale fata de cea frantzuzeasca. Dar nah, ca m-am gasit si io cu cine sa compar. E ca si cum ai zice ca la poli nu e la fel de cald ca la tropice.

Am o bila alba pt. Olanda, una mare si lucioasa: ma uitam ca vitzica intr-o vitrina la o carmangerie. Vine vanzatorul si ma intreaba daca vreau ceva (cred ca asta era, vorbea in olandeza). Ii raspund jenata, in engleza, ca nu m-am hotarat. Imi spune "Please take you're time. And call me when you need me."
Stie cineva ce sanse sunt sa auzi vreun cuvant in engleza din gura unui macelar sau brutar francez? va zic io, 0.
Azi am dat peste o don'soara vanzatoare la supermarket care nu vorbea engleza, primul astfel de caz de 3 luni incoace. Am fost socata.

---------------
Just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

nimeni,nimic despre spania??????NU-MI PLACE:
-concediul de maternitate de doar 4LUNI,si apoi tre sa incepi munca si-ti lasi bebelul mititel unde si cu cine gasesti...
-preturile extraordinar de mmari la apartamente
-spaniolii care s-au cam saturat de emigranti
-cadrele sanitare prost pregatite
si ma mai gandesc

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (16+) si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Vezi mai Ana Stroe ca nu ai venit cu nici un argument/contra-argument. Ce sa inteleg eu din asta?
Ti-am mai zis, nu te mai obosi sa vorbesti despre sentimentele mele fata de Montreal ca nu despre asta discutam aici. Discutam despre viata de zi cu zi. Am spus cateva din nemultumirile mele si tu nu si nu, sunt eu obsedata si nu mai stiu cum, am eu domnule'ceva cu tara asta.

Pai eu am zis ce nu mi-a placut(ca asta este si topicul) si tu ai zis ca nu mi-a mers mie bine acolo si uite ce acri au fost strugurii pentru mine! Si te-am asteptat la un schimb de pareri....dar degeaba.

Btw, am zis si ce-mi place si ce nu-mi place in Germania(asta ca sa fiu on-topic).

Nemultumirea mea nu este neaparat fata de Canada(ca asta am rezolvat-o foarte simplu - am plecat de acolo) ci fata de persoane asa ca tine care sar imediat la gatul unor persoane(ca mine in speta) daca indraznesc sa spuna ca refuza/au refuzat sa traiasca intr-o anume societate si-si exprime liber nemultumirile. Doamne fereste sa incerci sa dai exemple, sa explici din experienta ta sau a altora ca sunt toti luati in bascalie si facuti in toate felurile.
Uita-te si tu la alte posturi si vezi ca lumea chiar poate face schimb de pareri in privinta traiului in Germania(de ex).

Lorelaim eu stiu ca quebecoasa este limba veche insa ce parere ai de faptul ca un procent significativ al societatii foloseste cuvinte luate din limba engleza si spuse in franceza. Una este sa folosesti cuvinte din alta limba in limba ta materna si alta este sa vb incorect.
Crede-ma, majoritatea romanilor care ajung acolo si au copii ii inscriu la scoala publica unde profesorii sunt quebecosi. Nu toti isi pot permite sa plateasca 8-10.000 CAD pe an la scoala privata(nici acolo nu este sigur ca profesorii sunt 100% francezi sau scoliti in Franta).

In ceea ce priveste gropile din pctul meu de vedere nu au nici o scuza sa arate asa. Stii cum repara quebcosii gaurile din asfalt ? Cu lopata....... Ziceam si eu ca tine, ca din cauza frigului si a cantitatii de sare sunt cum sunt. Pana m-am dus in Ontario si am vazut ca acolo strazile si autostrazile arata absolut normal. Deci, ce sa cred?

O zi buna tuturor!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
Originally posted by ruxij

Chiar si vremea iti place?

Da.Clima e cam ca cea din Ro, numai ca e mai multa zapada si iarna cu 2-3 saptamani mai lunga. E clima perfecta pentru o sanatate optima si longevitate, ten tanar si spirit creeativ, si in plus tine frigul vine in combo cu multe alte avantaje, vezi nivel de trai Boston versus Miami, de ex.

Laura Andreea, nemultumirea ta provine din faptul ca anumite afirmatii iti sunt contrazise ? Cine ti-a sarit, draga, la gat, lasa-ne sa ne manifestam liber opiniile, eu personal consider ca aberezi pas mal in ceeace priveste impresiile tale despre Canada, tu esti libera sa crezi altceva, etc.

Germania e tara perfecta de asemenea, recunosc, insa tu vei ramane toata viata ta roman acolo, ceeace nu e usor la nivel psihic si emotional. Nemtii nu sunt o societate deschisa la emigrare. Noi aici ne simtim canadieni inainte chiar de a ne lua cetateniile (aici nimeni nu se considera superior, toti is emigranti si societatea merge ca pe roate), si asta e mult mai important decat o groapa pe care o cauti tu cu lumanarea pe autostrazile Montrealului, sau un cuvant pocit in engleza. Vino cu argumente consistente, nu cu miorlaieli de maternelle pro societate utopica, cu strazi oglinda, toti copiii la scoli private si toti locuitorii Canadei cu doctorate in lingvistica.

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista13 spune:

Ce nu-mi place este faptul ca aceasta tara, Canada, este mult prea toleranta cu atitudinile negative ale emigrantilor care nu au reusit. Cand decizi sa vezi numai negativele societatii adoptive, sa te izolezi in idei si obiceiuri ale tarii de provenienta, garantat vei esua. Aici nu vorbesc de romani ci de emigranti in general.

Canada nu-i perfecta, dar e mai buna decat multe alte societati pe care le-am cunoscut.
Dorinta mea: concediu de maternitate de 1 an de zile sa fie marit la cel putin 2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Btw, pentru cultura ta proprie, ca sa-ti demonstrez ca aberezi, o scoala privata primara aici este in medie 5000$, variaza intre 4 si 6 mii, iar cea secondaire este mult mai ieftina. Eu, emigrant parlit venit de 3 ani in Canada, cu ipoteca, rata la masina si electrocasnice, sot student si cu 0 sustinere din Ro (fara casa vanduta, fara mosteniri, proprietati), imi permit sa dau copilul la scoala privata. In ceeace priveste gropile, daca vrei iti trimit poze in detaliu, ca sa te delectezi, probabil lopata o fi o metoda alternativa de lucru, sau complementara masinilor, dar in nici in caz nu e ce vrei tu sa insinuezi, ca muncitorii se duc cu caruta pe highways si dau cu lopata in asfalt.

Iar pt. mine franceza nu e superioara quebecoisei, nu gasesc nici un argument logic care sa-mi confirma chestia asta. E numai un dialect diferit, tot asa cum in Franta se vorb. cu un accent in sud si cu altul in Nord.

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:
Originally posted by maraki

Trecatorii bagaciosi care urmaresc sa vada daca strang kk de la catel daca nu incep sa strige dupa mine( chiar daca sant la mare distanta de ei ) Vecinii care vin in urma ta dupa ce ai aruncat gunoiul,sa se uite in tomberoane sa vada daca e sortat

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

trebuie sa strige cineva dupa tine?
nu iesi cu pungutele dupa tine?
iti faci griji cu sortatul gunoiului?
nu inteleg de ce nu il sortezi, ca sa nu te deranjeze vecinii bagaciosi (of topic: eu le-as pune un caca in punga drept in varf, sa ne le vina cheful sa mai umble a doua oara)

de ce nu putem respecta regulile pentru ca sunt reguli, ( nu pentru a fi calcate)?

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput