Bucurii de sept-oct 2006 (93)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Mersi, Tasia! Eu inca mai sper sa nu fie mai mult de 10 kg in plus, ca nu stiu cat ma mai tine spatele. Eu am ramas cu o spondiloza lombara in urma sarcinii trecute, in care si eu am pus 24 kg. Asta cred ca mi-a si distrus spatele. Stiu ca sunt optimista cu 10 kg, dar din partea mea o sa fac tot posibilul sa ating performanta asta, iar Vladic vad ca nu conteneste sa ma ajute

Mami 19+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Fetelor eu am luat doar 12 kg in sarcina pe care le-am dat jos de la inceput . Problema este ca acum de cind a venit frigul si stau mai mult in casa mai rontai aiurea si drept urmare am pus citeva kg in plus. ( am 56) deci as vrea sa dau jos macar 2-3 dar nu cred ca am vre-o sansa mai ales acum ca vin sabatorile

A vroiam sa va intreb ce idei de cadouri aveti de sarbatori pt bucuriile voastre,ca noi tot ne strofocam mintile ce sa-i luam Cosminei de mos.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe

Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Cristina curaj, o sa fie bine. Si asa te admir ca te-ai incumetat la bb 2 deja. Mie nu-mi vine inca.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Mersi Monica!

Mami 19+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mephala, nu am mai fost. Dar o sa merg in curand, la cumparaturi de jucarii si poate o sanie. Speram sa nu fie o iarna "uscata" ca iarna trecuta.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Cristina si pe mine m-a durut spatele pe la sfarsitul sarcinii, iar acum o iau mai rar pe Maria in brate, mai ales ca a crescut in greutate. Ai grija de tine in primul rand, mai ales in perioada asta.

Monique_new, cred ca jucarele o sa-i luam Mariei, ca de imbracat are de toate. Plus ca anul asta o sa impodobim brad natural, unul mai mic, pe care o sa-l suim pe masuta pe care punem televizorul sa nu ajunga Maria la el.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

GETYpai jucarele jucarele dar nu stiu ce. As vrea ceva constructiv dar pt virsta ei. Deja a primit in avans de la mos niculae un catel mareee si pufos( e prin pozele aratate zilel trecute) si ieri o casuta de la Quelle.

Iar bradul chiar nu stiu cum o sa-l facem sa nu il demoleze maimutica. Ca sint convinsa ca se va infige in el ;))

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna ziua!
Multumesc pentru cafea, Mirabela.
Gety, sper sa scapi repede de otita aceea.
Daca am auzit-o pe Mephala vorbind, m-am pus si eu pe studiat pozele Tasiei, chiar ai niste ochi superbi, Tasia, si Mario e tare frumusel.
Cristina, eu am luat la prima sarcina 13 kg, la a doua 11 kg. Acum am 58, cred ca daca as da jos inca 2-3 ar fi suficient.
Alexutza, Monique, pupici!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Si eu ma bucur ca a ramas Alex, in concurs, desi imi pare rau pentru Mihai si Ioana; parerea mea este ca la acest duel ar fi trebuit sa ajunga Dan in locul lui Alex. Oricum, a fost un duel interesant, intre prieteni; mi-a placut ca Mihai si Ioana i-au sustinut in permanenta pe Cristina si Alex.

poze cu noi

Mergi la inceput

Sa va spun cum am rezolvat Craciunul: pentru camera unde sta Narcisa o sa luam un bradut mic, artificial, si o sa-l pun mai sus, sa nu poata ajunge, iar in alta camera vom pune bradul natural.
Sub brad ma gandeam si eu tot la jucarii, de imbracat are destule. Am deja comanda data la Quelle, un joc cu forme, din acela ca al lui Rares al Tanimei (sper sa nu gresesc, parca ea a dat si linkul), i-am luat o tobita, sa aibe in ce bate, o tamburina, sa ma scoata din minti si mai vad...

poze cu noi

Mergi la inceput