Bucurii de sept-oct 2006 (93)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Nu, n-a patit nimic, adica a cazut... bineee!

La noi in casa publicul telespectator zice ca Alex cu partenera danseaza mai bine si ar trebui sa ramana. Dar cine mai stie...

Sandra, te mai asteptam!

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

quote:
Originally posted by xandrutza_76

Gety, sper ca Maria este ok. Indata pun pizza la cuptor, deocamdata am pregatit ingredientele, mai trebuie sa le asez in tava dupa care ma pregatesc de topait

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Si eu sunt la cura de slabire si beau un ceai amar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

quote:
Originally posted by GETY

Si eu sunt la cura de slabire si beau un ceai amar.

Eu mai astept putin sa reincep cura e slabit , dar e la pizza tot ma abtin , ca-i musai sa-mi menajez spatele

A propos, nu stiu daca v-am zis dar pana acum am pus 2 kg , ce bine ar fi fost sa pun atata si in sarcina cu Vladic.

Mami 19+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Gety, e bun si ceaiul amar...auzi, dar de ce e amar? pune o zaharina, niste lamaie. Sau mai bine apa cu lamaie.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

ma uit si www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photosd/1144497" target="_blank">eu la 'dansez pentru tine'.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Buna fetelor,
Va mai citesc din umbra atunci cand am putin timp liber. Am vazut si pozele noi anuntate, toti bebeii sunt din ce in ce mai frumosi

Vad ca Mirabela sa apucat de intzarcat, eu ma gandesc cu groaza la acel moment. Fimiu este lesinat dupa tzitza. Cand vin de la scoala sare pe mine si-mi spune "ata, ata (asta si arata cu degetul la tzitze)

Iar fetelor care sau hotarat la al doilea bebeu le doresc sarcina usoara si multa rabdare in continuare, eu una nu as putea sa fac altul acuma. Asta face deja cat doi Alearga cat e ziua de lunga si mananca mai mult decat mine.

de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Gety eu tot n-am inteles ce ai vrut tu sa spui, o fi o idee buna si eu nu pricep. Oricum daca dai clic pe poza se deschide site-ul Bucuriei sau linkul cu poze.

Carmen poza si linkul le poti trimite la bucurii2006@yahoo.com.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Ma scuzati, buna dimineata si-o !

Eu am ganduri mari azi, vreau sa fac curatenie, sa gatesc. Sper sa ma lase fi-miu. D se foieste toata noaptea prin somn de la o vreme, ai vostri fac la fel?

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!

Mergi la inceput

Buna dimineatza la o .

Tasia, , m-am delectat cu pozele voastre. Mario e tare scump si tu ai niste ochi, mama-mama!

s-a mai trezit careva?

Mergi la inceput

neatza, Mirabela!
Multumesc pentru link.

Noi am avut o noapte linistita, cu putine foieli.

Am monitorizat cata apa bea in 24 de ore si m-am linistit: bea in jur de 900- 1000 ml, plus 500 ml de lapte (2 biberoane, unul la pranz, unul inainte de culcare). Lapte ii dau din comert, de 3,5% grasime.

Mergi la inceput