Bucurii de sept-oct 2006 (93)
Raspunsuri - Pagina 13
Monique_new spune:
Eloise vazut Vladutul bretonat. II sta bine ....mai ales ca l-ai taiat si drept.![]()
Cristina referitor la "chestionar "raspunsul meu este : APROAPE ZILNIC.
De ceva timp a invatat sa zica " Asta" si imi tot arata diverse lucruri pe care le vrea dar cum nu sint ghicitoare ne enervam amandoua. A invatat sa zica " nu " si iar ma enerveaza cind il i-a in brate ca nu vrea nimic. mai nou se suie si in toate paturile si mi-e frica sa nu cada. Si uite asa zilnic. banuiesc ca asta e inceputul.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe

Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )
Mirabelac spune:
bravo Mathias!
Andra foarte bine ii sta lui Vladut cu breton.
mephala de mult ma tin sa te intreb cu ce tratament homeopatic v-ati tratat de DA. Ma intereseaza si pe mine.
xandrutza ma tot chinui sa decupez poza aia care mi-ai trimis-o pt site si nu prea merge ca nu e simetrica, pot sa iau una din pozele care le-ai postat ieri? E superba cretzulina, si eu sunt fan.
Sa va spun ca au inceput sa mi se recunoasca drepturile in casa, fi-miu imi zice constient "mama", sunt foarte fericita, ma saturasem sa fiu "tati".
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank">
Asteptam Craciunul! 
Mirabelac spune:
pufy nu pot sa votez, nu-mi da voie.
cristina totdeauna, mai ales ca vrea in brate tot timpul, l-a invatat bunica-sa asa. Eu mai scap ca merg la serviciu, taxu e calul de bataie.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank">
Asteptam Craciunul! 
GETY spune:
Mamici, eu zic ca Pufy se gandea la votul pentru europarlamentare, ca si eu am incercat zilele trecut sa votez pozici de 2 ori si nu m-au lasat.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
GETY spune:
Mirabelac, eu i-am dat pe fata numai cu Locoid, iar acum i-a ramas pielea obrazului un pic aspra pe care o mai ung cu crema cu extract total de galbenele.
Eloise, si al tau e "addicted to milk"? Maria e inebunita dupa lapte, ar bea non stop si-l savureaza, asta-mi place mult.
Cristina, avand in vedere ca nu merge singurica, inca nu trebuie sa stau tot timpul dupa ea si inca nu "ma termina".
Xandrutza,
.
Eu inca n-am scapat de sucul de la ora 1 si laptele de la ora 5.
GETY spune:
Eloise, smecheras baietel ai.
Mai ai vesti de la Mexxa?
eloise spune:
quote:
Originally posted by GETY
Eloise, smecheras baietel ai.
Mai ai vesti de la Mexxa?
DA. Ieri Sebi a intrat din nou in sala, i s-a pus un aerator transtimpanic si la cealalta urechiusa. Am intrebat cat mai stau internati dar inca n-am un raspuns.
I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.
Andra si
Vladut (14.10.2006) puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
eloise spune:
Cristina, da, sunt zile in care pur si simplu ma termina, mai ales cele in care e mai agitat decat de obicei si plange la imbracat, si nu sta la masa etc...
Eu am inteles la ce vot se referea Pufy. Numai ca am inteles mai greu. ![]()
I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.
Andra si
Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
AdinaF spune:
Felicitari celui mai nou "plimbaret " din gashca, Mathias!
Lili, in 2 saptamani scapi clar si de cele 2 kg in plus, garantat
.
ma uit la poze mai tarziu, acuma merg sa trag o ciorbitza de amiaza.
la toata lumea!
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
mephala30 spune:
Eloise, Vladut e o figura aparte, deosebita. Si bineinteles ca e un dragalas si un scump. 
Gety, crede-ma, l-am tratat pe Iustin cu locoid de 2 ori.
Sper ca voi sa aveti mai multa bafta si sa nu recidiveze dermatita.
De regula, in anotimpul rece, revenea de 2-3 ori. Trecea pe obraz si aparea in alta parte a corpului.
Mirabela, homeopat i-am dat Drenor. Tratamentul a durat mai mult, am folosit doua tuburi, dar i-a trecut.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi! 
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">