Bucurii de sept-oct 2006 (93)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Eloise vazut Vladutul bretonat. II sta bine ....mai ales ca l-ai taiat si drept.

Cristina referitor la "chestionar "raspunsul meu este : APROAPE ZILNIC.De ceva timp a invatat sa zica " Asta" si imi tot arata diverse lucruri pe care le vrea dar cum nu sint ghicitoare ne enervam amandoua. A invatat sa zica " nu " si iar ma enerveaza cind il i-a in brate ca nu vrea nimic. mai nou se suie si in toate paturile si mi-e frica sa nu cada. Si uite asa zilnic. banuiesc ca asta e inceputul.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe

Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

bravo Mathias!

Andra foarte bine ii sta lui Vladut cu breton.

mephala de mult ma tin sa te intreb cu ce tratament homeopatic v-ati tratat de DA. Ma intereseaza si pe mine.

xandrutza ma tot chinui sa decupez poza aia care mi-ai trimis-o pt site si nu prea merge ca nu e simetrica, pot sa iau una din pozele care le-ai postat ieri? E superba cretzulina, si eu sunt fan.

Sa va spun ca au inceput sa mi se recunoasca drepturile in casa, fi-miu imi zice constient "mama", sunt foarte fericita, ma saturasem sa fiu "tati".

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

pufy nu pot sa votez, nu-mi da voie.

cristina totdeauna, mai ales ca vrea in brate tot timpul, l-a invatat bunica-sa asa. Eu mai scap ca merg la serviciu, taxu e calul de bataie.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mamici, eu zic ca Pufy se gandea la votul pentru europarlamentare, ca si eu am incercat zilele trecut sa votez pozici de 2 ori si nu m-au lasat.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Mirabelac, eu i-am dat pe fata numai cu Locoid, iar acum i-a ramas pielea obrazului un pic aspra pe care o mai ung cu crema cu extract total de galbenele.

Eloise, si al tau e "addicted to milk"? Maria e inebunita dupa lapte, ar bea non stop si-l savureaza, asta-mi place mult.

Cristina, avand in vedere ca nu merge singurica, inca nu trebuie sa stau tot timpul dupa ea si inca nu "ma termina".

Xandrutza, .

Eu inca n-am scapat de sucul de la ora 1 si laptele de la ora 5.

Mergi la inceput

Eloise, smecheras baietel ai.
Mai ai vesti de la Mexxa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by GETY

Eloise, smecheras baietel ai.
Mai ai vesti de la Mexxa?

DA. Ieri Sebi a intrat din nou in sala, i s-a pus un aerator transtimpanic si la cealalta urechiusa. Am intrebat cat mai stau internati dar inca n-am un raspuns.

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Cristina, da, sunt zile in care pur si simplu ma termina, mai ales cele in care e mai agitat decat de obicei si plange la imbracat, si nu sta la masa etc...

Eu am inteles la ce vot se referea Pufy. Numai ca am inteles mai greu.

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Felicitari celui mai nou "plimbaret " din gashca, Mathias!
Lili, in 2 saptamani scapi clar si de cele 2 kg in plus, garantat .

ma uit la poze mai tarziu, acuma merg sa trag o ciorbitza de amiaza.

la toata lumea!

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Eloise, Vladut e o figura aparte, deosebita. Si bineinteles ca e un dragalas si un scump.

Gety, crede-ma, l-am tratat pe Iustin cu locoid de 2 ori.
Sper ca voi sa aveti mai multa bafta si sa nu recidiveze dermatita.
De regula, in anotimpul rece, revenea de 2-3 ori. Trecea pe obraz si aparea in alta parte a corpului.

Mirabela, homeopat i-am dat Drenor. Tratamentul a durat mai mult, am folosit doua tuburi, dar i-a trecut.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput