PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 12
anasia spune:
crissa, cum sa nu fie nimeni?
cristina ioana, i-am dat si eu o noapte doua suzete, toata noaptea le-a schimbat, ba una, ba alta, am zis ca nu-i mai dau niciodata doua; eu eram chiauna, iar d-ra se distra, in somn bineinteles;
eh, puiul ala l-am facut dupa o reteta Radu Anton Roman, da era dihania prea mare;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
crissa71 spune:
Anasia:f. ciudat....inseamna ca mie nu mi-a mers !!!Acum v-am citit...M-ati bagat in criza cu priorixul asta!!!Eu il am in frigider si azi sau maine trebuie sa mergem sa-l facem!!!!
Pun piersicutele bolnavioare!!
Noi ne-am revenit binisror...dar acum sper sa nu lyam de la capat cu priorixul lu peste!!!
Va pup..revin ca am ars ceva!!mama ce miroase!!!
anasia spune:
crissa, noi n-am avut, Slava Domnului, nici o reactie de la priorix, speram sa n-aveti nici voi!
ce-ai ars?
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
crissa71 spune:
Anasia:Pieptul de pui al lui Cipi...noroc ca e oala din aia cu fund f.gros de inox... ca altfel!!
Voi ce faceti?
Deci zici ca se poate si fara reactii....hmm....bine-ar fi!!!
Sper din toata inima!Ca de-abia ne-am mai revinit un pic..si cu mancarica si cu burtica si cu somnul..ar fi groaznic sa o luam iar de la capat!!!
Deci pt. orice event.:panadol, nurofen si novocalmin?Cam dupa cat timp pot sa aprar reactii?
crissa71 spune:
Bai totusi e ceva la mine ..ca scriu...si dupa.. se intoarce la pagina 5..unde a scris..Dionica sau cam asa ceva!!!Orice as face daca nu-i dau refresh se intoarce acolo..ca si cum celelalte pagini n-ar exista!!Ciudat!
crissa71 spune:
si acum la fel...!!Ce naiba are?!!Trebuie de fiecare data sa aleg pag.12 ca sa se-ntaorca...!!O fi ceva virus?
anasia spune:
crissa, bine ca v-ati revenit!
reactiile apar dupa cam 10 zile-doua saptamani, cam asa mi-a zis dr si am citit pe prospect;
va intreb daca ati patit ca noi; Alessia cred ca a slabit si nu stiu din ce cauza; purta happy 3 si de o sapt o gasesc pisata dimineata cam tot timpul; pampersul nu e plin, deci nu a dat pe dinafata; acelasi lucru se intampla uneori si ziua;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
crissa71 spune:
da si noi la fel...purtam 5.Erau un pic mari dar macar nu-l strangeau la pulpite..acum de 3 saptamani suntem la 4...nici macar la 4 maxi!!Si tot pisat il gasesc..si noaptea mai ales..si sta saracul ud pana cand ma trezesc eu...uneori nu ma trezesc...!!Nici eu nu mai inteleg nimic cu pampersi astia!!!
katik spune:
crissa, robi a facut o reactie la vaccin in a 5 zi de la administrare, dar asa, usor: nas curgator, un pic tusit si l-a tinut cam o saptamina. nu i-am dat nimik, cind a tusit tare i-am dat doar stodal, in rest nurofen si batista bb, nu a facut febra.
noi cu pampers ne-am lecuit definitiv,s-a iritat ingrozitor la fund de la modelul cel nou cu aloe, de-abia l-am reparat intr-o saptamina
. am trecut la libero maxi si e super ok, absoarbe f. bine, nu are lotiuni, nu l-a iritat.sunt mai scumpi dar asta este, ce sa fac!
si despre slabit, copiii au uimitoarea capacitatea de a pune la loc f repede ce au dat jos din cauza unor boli, deci nu va faceti griji in mod deosebit. chiar nu are rost de indopat, mai rau este.