PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Fetelor ce e cu voi?!Chiar nimeni pe-aici?Sau nu merge site-ul?
Asta-i proba!!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

crissa, cum sa nu fie nimeni?
cristina ioana, i-am dat si eu o noapte doua suzete, toata noaptea le-a schimbat, ba una, ba alta, am zis ca nu-i mai dau niciodata doua; eu eram chiauna, iar d-ra se distra, in somn bineinteles;
eh, puiul ala l-am facut dupa o reteta Radu Anton Roman, da era dihania prea mare;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Anasia:f. ciudat....inseamna ca mie nu mi-a mers !!!Acum v-am citit...M-ati bagat in criza cu priorixul asta!!!Eu il am in frigider si azi sau maine trebuie sa mergem sa-l facem!!!!
Pun piersicutele bolnavioare!!
Noi ne-am revenit binisror...dar acum sper sa nu lyam de la capat cu priorixul lu peste!!!
Va pup..revin ca am ars ceva!!mama ce miroase!!!

Mergi la inceput

crissa, noi n-am avut, Slava Domnului, nici o reactie de la priorix, speram sa n-aveti nici voi!
ce-ai ars?

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Anasia:Pieptul de pui al lui Cipi...noroc ca e oala din aia cu fund f.gros de inox... ca altfel!!Voi ce faceti?
Deci zici ca se poate si fara reactii....hmm....bine-ar fi!!!
Sper din toata inima!Ca de-abia ne-am mai revinit un pic..si cu mancarica si cu burtica si cu somnul..ar fi groaznic sa o luam iar de la capat!!!
Deci pt. orice event.:panadol, nurofen si novocalmin?Cam dupa cat timp pot sa aprar reactii?

Mergi la inceput

Bai totusi e ceva la mine ..ca scriu...si dupa.. se intoarce la pagina 5..unde a scris..Dionica sau cam asa ceva!!!Orice as face daca nu-i dau refresh se intoarce acolo..ca si cum celelalte pagini n-ar exista!!Ciudat!

Mergi la inceput

si acum la fel...!!Ce naiba are?!!Trebuie de fiecare data sa aleg pag.12 ca sa se-ntaorca...!!O fi ceva virus?

Mergi la inceput

crissa, bine ca v-ati revenit!
reactiile apar dupa cam 10 zile-doua saptamani, cam asa mi-a zis dr si am citit pe prospect;
va intreb daca ati patit ca noi; Alessia cred ca a slabit si nu stiu din ce cauza; purta happy 3 si de o sapt o gasesc pisata dimineata cam tot timpul; pampersul nu e plin, deci nu a dat pe dinafata; acelasi lucru se intampla uneori si ziua;

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

da si noi la fel...purtam 5.Erau un pic mari dar macar nu-l strangeau la pulpite..acum de 3 saptamani suntem la 4...nici macar la 4 maxi!!Si tot pisat il gasesc..si noaptea mai ales..si sta saracul ud pana cand ma trezesc eu...uneori nu ma trezesc...!!Nici eu nu mai inteleg nimic cu pampersi astia!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

crissa, robi a facut o reactie la vaccin in a 5 zi de la administrare, dar asa, usor: nas curgator, un pic tusit si l-a tinut cam o saptamina. nu i-am dat nimik, cind a tusit tare i-am dat doar stodal, in rest nurofen si batista bb, nu a facut febra.
noi cu pampers ne-am lecuit definitiv,s-a iritat ingrozitor la fund de la modelul cel nou cu aloe, de-abia l-am reparat intr-o saptamina. am trecut la libero maxi si e super ok, absoarbe f. bine, nu are lotiuni, nu l-a iritat.sunt mai scumpi dar asta este, ce sa fac!
si despre slabit, copiii au uimitoarea capacitatea de a pune la loc f repede ce au dat jos din cauza unor boli, deci nu va faceti griji in mod deosebit. chiar nu are rost de indopat, mai rau este.

Mergi la inceput