LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (116)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

salutare din zapezi!! ieri a lucrat al meu sot de acasa ca a fost mai safe sa nu plece cu masina la munca, asa ca nu am putut intra
sper ca sunteti bine
incerc sa citesc cate ceva si revin

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

chris recunoaste ca ar fi cam tare sa-ti bata in teava, de fapt, baba de sus, si tu sa-i zangani lustra aleilalte...

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by chris80

recunosc, imi fac mea culpa, nu am invitat-o la cafea...dar o fac cu placere daca are cumva probleme cu tensiunea si o rezolva cafeaua facuta cum trebuie...

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

conditia necesara si suficienta e sa fie hipertensiva !

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Frumoase povestile Dbunny si Crykett....
Eu ma chinui sa imi fac annual review de sfarsit de an si nu stiu sa ma laud..... va rog mult laudati-ma ca poate reusesc sa ma concentrez si sa scriu cat de minunata sint
In rest, sincer, nu mai retin nimic.... si batrana, si obosita, si pe santier...
Ne auzim maine; transmisie directa din noroaie....

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

yagmur hai ca poti, hopa sus . ia si o tarie sa te mai incalzesti

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Hai YAGMUR nu te lasa
Stim ca tu esti cea mai cea!!

Flore Alessia Liane (16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by dianocica

chris recunoaste ca ar fi cam tare sa-ti bata in teava, de fapt, baba de sus, si tu sa-i zangani lustra aleilalte...

diana si david 03.12.06

lol lol lol

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

sa va zic ce ,,desteapta" sunt: pisi de abia se trezisse,era aproape 4,, urma sa ii dau de mancare, eu stateam de vorba in liniste pe mess cu fetele, si noroc ca ma suna alex, ca la si juma tre` sa plecam...

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Mai am la dispozitie cateva minutele, asa ca, despre noi:

Am fost la controlul de 11 luni, avem 8300 gr si 73cm ...muci, dar fara febra...asa ca stam bine
Am citit povestile voastre...frumoase si lacrimogene...parca nu a trecut un an...
Cum va spuneam zilele trecute, alessia nu mai suge ziua deloc...seara papa cereale si dupa baita ii dau tzitzi...de 2 seri suge ce suge si nu/i mai trebuie, si adoarme singura, fara tzitzi, doar cu mami langa ea, care/i canta .Dimineata la 5/6 mai suge dar tot putin...ma bucur foarte tare, se pare ca se va intarca singura...Acum marea problema:
Ce sa iau pentru scaderea lactatiei?
Mi/a recomandat chinico ceai de salvie...alte sugestii?
Ma duc la somn...va tzuc!

Flore Alessia Liane (16-12-2006)

Mergi la inceput

flore in inca cateva zile ti se va regla lactatia. daca alessia nu mai suge nu vei sta cu sanii plini, stai linistita. laptele va incepe sa se resoarba si cant produsa va scadea, in functie de cerere. este cel mai bine si mai sanatos pt tine. e super ca faceti asta treptat. important e sa nu te mulgi decat daca e neaparat necesar. adica daca ai noduli. altfel, se va rezova de la sine.

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput