LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (116)
Raspunsuri - Pagina 16
saryta spune:
LA MULTI! ANI MARK ANDREI 
LA MULTI ANI! DANIEL 
LA MULTI ANI! DARIA si ALEXIA 
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
crykett spune:
Mark de Alexandra
Daniel de Dbunny 
Daria si Alexia de Flavia-Ioana
AM UN ANISOR
cristina
de
Antonio 20-11-2006
Andrei 31-08-2004 BAIETII MEI
acs spune:
Eri_ka, nu cred ca ti-am multumit ieri pentru semnificatia numelui fulguletului meu. Asa ca o fac acum: multumesc! 
Roxanica, Victor a facut febra azi noapte, cu toate ca-i dadusem preventiv putin Nurofen la culcare. Pe la 2 m-am trezit si ardea. Nu i-am luat temperatura, dar era mare (cred ca spre 39). I-am pus un supozitor cu Novocalmin. Azi dimineata insa, avea din nou febra (38 cu 4). Sper sa fie ultima zi cu astfel de probleme. Iti tin pumnii ca David sa nu pateasca asa! (la fete n-am avut nicio problema cu vaccinul asta: anti DTP). Priorixul il vom face luna viitoare (de fapt, mai probabil in ianuarie).
Ma apuc sa mai citesc o poveste cu fulgultet :).
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
crykett spune:
Roxanica,Dbunny-foarte frumoase povestile voastre si emotionante
,sa va traiasca pui si sa va bucurati de ei
.
Desiree-felicitari pentru reusita.
AM UN ANISOR
cristina
de
Antonio 20-11-2006
simo29 spune:

DARIA SI ALEXIA 

DANIEL 

MARK 

ERI_KA - multumesc pentru explicatia numelui lui David. Mai bine mai tarziu decat niciodata! Multumesc!
Ma duc sa citesc povestea nasterii lui Daniel...
Pupici,
Simo si David (9 noiembrie 2006)
kikineata spune:
Roxanico, na ca acu n-a mancat nici oul!
Deci pana acum papa ou si ficat cu legumele obisnuite, de fapt combinatia asta de legume e cam singura care o papa bine.
cam asa: 1 morcov, 1 cartof, 1 bucatica mica de telina sau rad de patrunjel, juma de ardei, o rosie. Ficat/ou fiert separat.
Puneam si ulei de masline iar la ou pun putina branza. Ficatul era cel mai bun apoi oul. A avut perioade cand puiul era bun si vita nex sau invers. Dzeu cu mila...sau acum nu-i place nici una. Mi-e teama si mie de o infectie urinara, da fac analize curand.
La ou ii placea uneori si cu iaurt deasupra. In legume uneori pun putin patrunjel tocat. Dc nu am cartof pun brocolli si spanac si asta i-a placut o perioada.
Acu a mancat pui cu ananas si para...de ce??...ii era somn domle iar a adormit...ma innebuneste cand doarme de rupe cand nu...cert e ca ne mentinem pe 2 somnuri inca o buna perioada si uneoeri 3 cand se trezeste dim la 7.30.
Va multumesc celor care mi-ati zis ce papa puii cu mare placere.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
anateo2004 spune:
MARK. DANIEL, DARIA & ALEXIA
eu sunt pe fuga rau,ca trebuie sa prestez bagaje
am fost ieri la intalnire,am facut cunostinta cu minunatele mamici,iar de fulguleti ce sa mai vorbesc
era placut sa ii vezi,unii mergeau,altii protestau de pa margine
sper ca o vom mai repeta,si poate largim si cercul.
modul de preparare al pranzului seba papa bucatele,singura exeptie fiind carnea de vita pe care o blenderuiesc dar ii pun paste taiate in piure ca sa aibe si ce mesteca.acu io i-am dar si vita bucati cand am facut friptura si a mancat,dar cand e cantitate mai mare dureaza prea mult si se plictisete.eu i-am mai facut legumele la cuptor,ii place in mod deosebit amestecul de la bonduelle cu fasole,mazare,morcov si conopida-eu ii mai pun ceapa si un pic de ulei.dintr-o punga ii dau trei zile.dupa ce venim de la munte vreau sa ii fac perisoare,ardei umpluti si cred ca niste paste cu carne la cuptor.
desiree bravo! legat de rasfat,as avea multe de comentat,dar poate cand ne-om vedea face to face.pupici
roxanica
dbunny
azisa ma gandesc la voi
acs pupici lui Victior
eu am fost ieri cu seba la dr-a de la recuperare,din decembrie reluam gimnastica.asa ca iar voi avea program fix.
pupici.nu stiu daca pana ne-om intoarce mai pot intra asa ca va pup dulce pe toate
crykett spune:
Povestea noastra
Cind am aflat ca sunt insarcinata,treceam printr-o perioada destul de nasoala,Andrei intrase in contact cu o persoana care avea tbc(persoana respectiva ne stiind ca are ,a descoperit mai tirziu)si facusem idr-ul iesise negativ,eram fericita (nimeni nu imi susese ca microbul sta in incubatie intre 4 si 10 saptamini)dar ,intre timp Andrei incepuse sa devina apatic,refuza mincarea,facea febra 37,5-38,5 ,nimeni nu stia ce are pina intr-o zi cind i sa inrosit bcg facut in maternitate si de atunci a inceput calvarul,internati in spital (undeva prin ferentari,conditii groaznice
)analize,investigatii,am avut noroc ca nu apucase sa ii ajunga la plamini,dar, a facut tratamint profilactic 6 luni
.Nu credeam ca voi mai ramine insarcinata,cu toate ca imi doream al doilea copil(cu Andrei m-am chinuit 5 ani sa il am),sotul meu a fost incintat cind a auzit ca vom mai avea un copil,isi dorea o fetita,sarcina a decurs binisor ,unele mici probleme pe la 4 luni ,apoi de la 6 luni pina am nascut m-au chinuit arsurile.Andrei se purta frumos,vorbea cu bebe din burtica,ma ungea cu crema pe burtica in fiecare seara sa il simta pe bebe cind lovea
auzisem mai multe mamici ca a doua nastere e mult mai usoara
(rau am facut)pe la 20 mi-au rupt membranele si de atunci a inceput chinul ,cind mai aveam foarte putin ,eram deja dilatata nu aveam unde sa nasc(toate cele 3 fete care erau cu mine in sala de nastere nascuse si eu nu mai aveam nici o capra libera )moasa imi spunea sa nu mai imping,eu ii ziceam ca nasc in pat, pina la urma sa grabit un dr. si m-au urcat pe masa ,la 02,25 am facut cunostinta cu
meu(a fost foarte grea a doua nastere ,cred ca unde stiam ce ma asteapta)doar sotul meu era cu mine,l-au lasat sa il filmeze pe Antonio,apoi a plecat acasa(era rupt de oboseala).Dimineata m-am dus sa imi vad oborul si l-am gasit la oxigen
,12 ore nu am putut sa il tin in brate (sa chinuit la nastere si se adapta mai greu la viata extra uterina)apoi,cind credeam ca putem pleca acasa ,a facut icter destul de puterni(se facuse ca portocala la culoare)si in final dupa 6 zile la la nastere ne-au externat.Asta e povestea noastra ,SUNTEM O FAMILIE IMPLINITA.cristina
de
Antonio 20-11-2006
eri_ka spune:
La multi ani Ana Julia!
ANA Prenumele Ana sugereaza o fire rabdatoare, o persoana meticuloasa care prefera sa se concentreze asupra detaliilor, intr-un mod sistematic. De aceea, i se potrivesc stiintele exacte: matematica, mecanica, domeniul computerelor. Obtine cele mai bune performante atunci cand nu este intrerupta din lucru si facand lucrurile pas cu pas. Rabdarea sa uriasa si tendinta catre perfectiune ii permit sa se ocupe si chiar sa imbunatateasca sisteme complicate. Cu toate acestea, altii ar putea sa considere ca este prea dificil sa lucreze cu ea: in primul rand, pentru ca analizeaza indelung pana ce emite o concluzie si, in al doilea rand, pentru ca ia in considerare prea multe amanunte care ii ingusteaza viziunea. De retinut, exista o predispozitie pentru boli ale sistemului osos.
Julia- de la expresia latina care inseamna "descendentul zeului Jupiter". Mai poate fi interpretat ca fiind si “pufos”
PS. am scris de azi, ca maine nu-s activa (pe forum)
SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills