Copiluti de mai-iunie 2005 (56)
Raspunsuri - Pagina 19
Androix spune:
Io intru la ganduri: cred ca Nelia noastra naste! Altfel nu-mi explic cum de nu-si bea cafeaua cu noi pe dc.
Sa dea Domnul sa vina cu vesti bune!
Andreea mama de Filip si Georgia
babygirl spune:
Androix, cred ca Dan nu-i sanatos ca ti-a spus ca termina atat de repede. I-a spus asta si Mihai ieri. LA cate am inteles ca aveti de facut...Noi estimam 2 sapt per. de executie. Scuze pt sambata. Ma simt mai bine acum, asa ca daca toata lumea este sanatoasa duminica, ne vedem atunci.Sper ca si al tau sa fie acasa si sa veniti impreuna. Stabiliti cu Monu ora si anuntati-ma.
Gabi, mi-ai facut o pofta de placinta cu branza. Sa mor, nu alta. Arata...incredibil!!!
poze noi http://www.dropshots.com/emadina
gabitzam spune:
Ei, nu cred ca nu l-a instruit pe Octav sau pe vreuna din fetele canadeze sa ne anunte si pe noi.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
nelia spune:
Nu, nu nasc, sint aici, doar ca nu merge DC-ul. Am vorbit un pic cu Adina si mi-a dat ea o varianta de intrat pe forum si vad ca merge.
Lucrez la teme... sper sa pot merge sa iau fetele la 3, daca ma simt bine, ma duc si diseara la curs. Simbata si duminica m-am simtit mai rau, credeam ca nasc, dar astazi ma simt chiar bine... ma rog, atit de bine cit te poti simti in stadiul asta.
Miine vedem cum va fi, iar de miercuri e Octav acasa, ca am vizita saptaminala la medic si nu ma mai duc singura nicaieri. Il las pina pe 30 maximum, daca nu vrea sa iasa singur, ii spun doctorului ca nu vreau sa-l las mai mult, chiar daca se poarta si acest lucru. Am o prietena care a lasat baietelul o saptamina in plus, la sfatul medicului, si l-a scos zbircit si vinat de s-a speriat cind l-a vazut...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
39+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 3 zile!
nelia spune:
Am pus doua www.dropshots.com/aurice" target="_blank">poze cu burtica, alea facute in oglinda, sper sa-mi faca astazi Octav citeva, ca nasc si ramin fara. Sa stii ca in realitate e mult mai mare, mai ales ca nu m-am ingrasat, am luat doar 11.5 kilograme.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
39+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 3 zile!
onixone spune:
Buna seara la fete! Imi pare rau nu am mai citit de pe la inceputul lunii cred iar acum nu am internet decat dial up ..doar asa de urgente.Am ramas in urma cu urarile...asa ca OMUSTATA SI GABITZAM TOATE URARILE DE BINE, LA MULTI ANI SI TOT CEEA CE VA DORITI.GABITZA DEJA ITI CUMPERI HAINE DE GRAVIDA?
Nelia azi a nascut o prietena de a mea in Romania si imediat m-am gandit la tine, necitind de multa vreme eram sigura ca ai nascut.Vad ca nu(noroc ca ai scris exact pe pagina unde scriu eu acum, ca altfel nu am cum sa citesc ca nu se incarca paginile)Asa ca nastere usoara si toate cele bune din partea mea, ca cine stie cand mai intru.
Vineri eu si Alex plecam in Rom pt 15 zile.Am sa intru de acolo cu sigurata.
Alex e bine merci, de cand nu avem internet inebuneste... imi cere jocuri care le juca online.Primele 3 zile pt mine au fost groaznice ...dar din fericire sau redus orele de stat la computer pt alex.Dar cand mergem la cineva in vizita e calare pe jocurile care le juca in mod normal.
Imi pare rau ca nu am citit nimic din urma, si am ajuns la concluzia ca chiar imi lipsesc povestirile voastre de zi cu zi, asa ca nu pot intreba ce se mai intampla cu voi ..va trebui sa citesc cand ajung la mama acasa.
Va pup si promit ca ma informez despre cele intamplate in ultima luna.
Cu drag,
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
Androix spune:
quote:
Originally posted by nelia
Am pus doua www.dropshots.com/aurice" target="_blank">poze cu burtica, alea facute in oglinda, sper sa-mi faca astazi Octav citeva, ca nasc si ramin fara. Sa stii ca in realitate e mult mai mare, mai ales ca nu m-am ingrasat, am luat doar 11.5 kilograme.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">39+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 3 zile!
In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.
Pai ia vezi cum faci ca mine intre 2 contractii ceri insistent o poza
Andreea mama de Filip si Georgia
patriciaRO spune:
Gabitza salvat reteta. Sarutmana!
I-a uitati fetelor ceva, aici. Mi-au facut deja programul pe 1 dec. (sambata) am deja bagate 2 ore de antrenamente ca sa predau... yupiii
http://img108.mytextgraphics.com/photolava/2007/11/26/image002-f9h9hi7f.jpg
Beatrice, mami de
Alex pifos
Tdi spune:
vedeti aici www.dropshots.com/teddylyon#date/2002-01-01/00:00:37" target="_blank">COVOR COLORAT
gabitzam spune:
Beatrice, trebuie sa fii tare mandra
Bravo!
TDI, ce frumos este covorul! Arata foarte "pufos". L-ati luat acum cand cu revulutia de acasa? Ati terminat? Esti multumita de rezultate? Piticul atomic ce zice?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla