!!! Poze de la intalnirea din Iasi (11 iulie) !!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

quote:
Originally posted by gabid

Frumoase poze!Cred ca v-ati simtit minunat!Trebuia sa fi venit si noi din Bacau.Bacauancele nu prea sunt prezente pe forum.

Va pup,

Simonica un an si 9 luni si...

Gabi.

Pe 25 iulie ,la ora 18,ne intilnim in acelasi loc(casutza de lemn din Parcul EXPO)!!!Va asteptam!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

quote:
Originally posted by l_carmen2003

Bravo voua, si felicitari. Se pare ca vreme aa tinut cu voi.
Pozele sunt super...
Carmen

A tinut vremea cu noi...si o sa tina si data viitoare ca santem fete de treaba
Te asteptam si pe tine ,luna viitoare sa vii la o intalneala sa te lauzi cu puiutul tau!
Pana atunci,pune si tu o poza la paginuta sa te cunoasca si mama(adica eu)

Dia si bebe Rucsi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

quote:
Originally posted by adi69

Vine fata..din pozici lipseste fetita mea care era cu bona la plimbare in parc.

Dia si bebe Rucsi

Nu plange ca facem poze muuulte la fetita ta cand ne vedem! Scoatem parleala

Adela & Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

quote:
Originally posted by palmyrah2002

[blue][b]Dragii nostri Adda si Cosmin,
Va multumim pentru promptitudine si va pupacim dulce de tot pentru pozele minunate!!!

Vreo 7-8 poze au iesit cam neclare (printre care si cele 3 poze cu tinatache...pacat ca n-am stat si noi mai mult ca sa va facem mai multe poze si sa avem de unde alege)..dar nu va suparati, nu? Am fi putut sa nu le punem deloc, dar erau dragutze ...Oricum, trebuie sa observati diferenta dintre pozele care sunt neclare si pozele in care este neclar doar fundalul (astea-s poze cu vrajeala ...facute de Cosmin)...eeee! ce ziceti?

Mergi la inceput

Santeti amandoi niste frumusei si niste draguti!
Si salut si eu promtitudinea de care a dat dovada Cosmin!Tocmai vorbeam cu Mitra sambata dimineata pe MSN ,ma chinuiam sa-i povestesc cum a fost,si cand ma uit erau deja poze pe forum!Bineinteles ca am scapat de povestit.

Dia si bebe Rucsi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Da, intilnirea a fost una frumoasa, vremea a tinut cu noi si ca dovada, fac tot posibilul ca pe 25 sa vin din nou. Deja pentru mine situatia este cu totul alta, acum cind va cunosc pe citeva dintre voi. Veve` si celelalte fete care nu ati putut veni, ne-am gindit si la voi!

Carmen si Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

fetele sunteti niste dragute si voi si bebeii (de tatici nu zic nimic sa nu ma bateti)

Marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Mama ce rau imi pare ca nu am fost si eu Vin in tzara abia in noiembrie si atunci e un frig de mori si nu o sa vrea nimeni sa vina Asta este! Se pare ca v-ati simtit extraordinar si vremea a fost super!Pupici la toata lumea si....chef mare si pe data de 25!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

quote:
Originally posted by Adela

Bravo! Ma bucur ca v-ati intalnit!

Intrebare: mai vine cineva pe 25? hi hi
pupiciiii

Adela & Julia

Adica? Sa-nteleg ca vii mata pe 25 iulie la Iesi? Vin si io...

Dana
And, yes, I am a blonde!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralucami

Mama ce rau imi pare ca nu am fost si eu Vin in tzara abia in noiembrie si atunci e un frig de mori si nu o sa vrea nimeni sa vina Asta este! Se pare ca v-ati simtit extraordinar si vremea a fost super!Pupici la toata lumea si....chef mare si pe data de 25!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Venim si-atunci Raluca,dar sa stii ca nu scapi pana nu-mi povestesti tot despre Japonia si obiceiuri ,asa ca ai face bine sa vii inarmata cu poze si alte cele ,o caseta video ...ceva...
Pune-te pe treaba ca nu prea mai ai timp...

Dia si bebe Rucsi

Mergi la inceput