Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Sabina stiu ca ma mai povestit...dar pur si simplu nu am putut sa ma abtin....iar betty vine de la beatrice, ca ma mai cheama si asa pe langa sorana

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

SABINA multumesc ,dar ma simt si eu cu musca pe caciula ,si noi am folosit blitul,dar nu se va mai intampla

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

bikmaria-e o frumusica !!!! si ai si o mandrete de barbatel in toata regula!!!!!!!!!!111
l-am intrebat pe luca: ce fel de barbatel esti tu?" si el mi-a raspuns: " mic"!:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

asa mi-as fi dorit si eu o fetita...........nu mai am nici varsta si nici curajul sa mai incerc o data! daca iese tot baiat, ce sa fiu "soacra cu trei nurori"??????????????
poate peste cativa ani, dar sincer nu cred ca voi mai avea putere, rabdare si nervi.............dar imi doresc mult de tot.........asta e! probabil ca nu poti avea chiar tot ce iti doresti, ar fi prea frumos sa ni se indeplineasca toate visurile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Sabina stiu ca ai mai zis, dar eu sunt tuta , nu stiu sa scot blizul, acum iar mi-am bagat nasul in aparat si nu reusesc....

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ce aparat ai? sa gasim cum se scoate.

eu de aia nu fac multe poze cu gheorghe...le fac doar cand am lumina beton.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

PANACOLADA ,ca maine o sa devina si micuti tai barbatei in toata regula nici nu iti dai seama si te trezesti cu ei cat tine de inalti

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Scuzati ca dau buzna, am vazut ultima postare fiind a Sabinei si am indraznit....
Draga mea, te asteptam si pe subiectul nostru, ne e dor de tine.
Din intamplare am citit colajul de 8 martie...m-ai induiosat peste masura... foarte frumos, emotionant!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

PINACOLADA ,ce varsta ai draguta daca nu sunt indiscreta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

quote:
Originally posted by Sabina

ce aparat ai? sa gasim cum se scoate.

eu de aia nu fac multe poze cu gheorghe...le fac doar cand am lumina beton.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

un Olympus , treb sa mai zic si altceva...

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput