Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Tzuc, la farmacie se gasesc.
Isabeluta, cel mai ieftin Infanrix Hexa il gasesti la Sensiblu. Se gaseste usor, il au aproape toate farmaciile dar difera mult preturile. De ex. la Centrofarm il vindeau cu 1 mil mai scump... nu mi-a venit sa cred. Eu am avut mare noroc cu Cecilia care mi-a vandut pontul cu Sensi, mi-a spus cat costa, altfel poate ma pacaleam. Il cumperi si il pastrezi la frigider pana in ziua vaccinarii, conform prospect.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

quote:
Originally posted by tomasa

Fetelor cu bebelusi cu nasuc infundat de ce nu cumparati Karvol? Sunt niste caspule pe baza de uleiuri volatile care se pun pe o batistuta langa patut sau intr-un castron cu apa si ajuta la respiratie. Sunt speciale pt. bebelusi carora nu le poti pune multe picaturi in nas. Dupa cateva nopti e mult mai bine, imi fac bine si mie cand am migrene.

Cand era Stefania infundata, n-am stiut ce sa fac, sa folosesc karvol sau nu. In prospect scrie clar ca este pentru copii cu varsta peste 2 ani, deci...!? Tu l-ai folosit la Maria? L-as folosi si nu l-as folosi!

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

ISABELUTA eu nu i-am facut inca vaccinul ,dar acelasi lucru mi-la spus si mie med ,il gasesc la SENSI ,vazut bebe tare dragut ,.Mi-ar place sa ne intalnim in parc ,eu astazi am iesit cu ea doar prin fata blocului ca am stat putin ,trebuia sa plec la serviciu, ramane sa stabilim si poate ne vedem

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Dantje, sanatate micutei!

Nana, sanatate multa pentru Andrei, sa se rezolve cat mai repede problema lui!

Mai fetelor, da' scrieti nu gluma! De citit reusesc sa citesc zilnic cam tot ce se scrie, dar de scris...!! Pai pana imi fac eu timp sa scriu ceva, deja s-au mai scris inca 3-4 pagini si iar ma apuc de citit. Si tot asa! Harnicutelor!

cate o pentru fiecare mamica!

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Nana eu folosesc pompa de la Avent ISIS IQ UNO si este nemaipomenita. Am o prietena care a folosit pompa timp de 4 luni, perioada in care bebe nu a supt deloc a fost alaptata exclusiv cu lapte de san muls de mama. Fata prietenei nu a mai vrut sa suga de la san de la 2 luni, in conditiile in care nu pusese gura pe biberon pana atunci...asa ca poti sa incerci sa iti cumperi o astfel de pompa.

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Tomasa, Betty, exact la asta am recurs. Am inchiriat o masina de muls Meleda pe care am folosit-o si cat am fost in spital, si folosesc cablurile mele care se ataseaza la ea. Sa vedem, Dar e tare nasol ca ma dor sfacurile de la ea daca ma mulg pe perioada indelungata.
Va pup si va multumesc.

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Andrrutzza, eu nici n-am citit prospectul..... Si il am in casa. Mie mi l-a recomandat pediatra pt. Tudor bebelus, avea vreo 4-5 luni atunci. Si l-am folosit si acum, de cate ori mi s-a parut ca fornaie sau ca e aerul uscat. Nici prin cap nu mi-ar fi trecut ca poate fi contraindicat, nu numai pt. ca mie mi l-a recomandat un pediatru ci si pt. ca nu i se administreaza direct lui bb. Dar daca zici ca asa scrie in prospect, imi retrag recomandarea, intrebati intai pediatrul. Chiar voiam sa intreb de tine. Ce mai faceti?
Sim, din pacate nu i s-a curatat . Nu stiu unde gresesc... Ori nu stiu eu cum sa o badijonez (recunosc ca mi-e si mila cand o vad cum se stramba si frica sa nu verse), ori nu trece asa usor si trebuie un tratament mai de lunga durata. Pana acum i-am dat doar o data pe zi si cu mila, asa. O sa intreb pediatra luni cand vine sa-i faca vaccinul.

Mergi la inceput

Nana, imi dau seama ca e neplacut. Si dureros... Offf, imi pare tare rau! Dar lasa ca se mai intremeaza el si incepe sa suga cum trebuie, o sa vezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Tomasa, bicarbonat iubita.Sfat de la Rodica nanu, i-a trecut lu aia mica a lu gandacelu in 2 zile.

(aoleu, cum suna, parca sunt la piata)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Pupici, gata si eu din perindari. M-am aranjat pe ici pe colo, i-am facut si Alexandrei manichiura ca sa taca din gura (adica a dat-o cu lac si i-a pus niste "pietre pretioase"). Fost la oftalmolog, daca nu vrea sa poarte ochelarii cica sa o mai las o vreme si sa incercam si exercitii ortoptice.

Bebelusul e ok, acum e in scoica. Balonul ala cu heliu e peferatul lui, i l-am prins de scoica si el pedaleaza si ii loveste snurul cu piciorul, asa ca balonul se balangane si fashaie iar Andrei e fericit, ii vorbeste si ii rade.

Eu inca muncesc la calendarele alea, parca e o poveste fara sfarsit.

Pupici, citesc acusica de voi, ca vad ca ati scris ceva.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput