Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Myral cand vad ca imi cam scade productia lactata, cumpar niste struguri sau suc natural de struguri. Si revine laptele in forta .. (Multumiri Sabinei pt pont ;) )

Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Buna ziua si de la noi fetelor....revenim dupa ceva vreme de absenta , nu am fost plecate nicaieri dar am fost ocupati cu diverse treburi care ne-au luat timp...
Trebuie sa raportam si noi situatia...suntem bine , dormim bine noaptea , ziua e mai aiurea ca nu dormim legat decat cate o ora sau chiar mai putin... papam bine la san la 3 ore , 3 ore si jumatate de acum fara nici o completare iar mami pt a avea lapte bea zilnic cam 3 cani cu ceai de fenchel, anason si chimen si are lapte pt tot cartierul...
Mucisori in nas mai avem si noi dar nu facem nimic . Aici doctorul ne-a spus ca in nasul si urechile lui bebe nu bagam nimic decat daca e rau de tot, ca altfel distrugem mucoasa si e mai rau mai tarziu , deci noi nu bagam ser fiziologic sau alte batistesi mucutii am vazut se elimina la un stranutat si e bine .
Despre temperatura in casa noi avem constant peste tot 20 de grade , ceea ce cred ca este super ok , Oana doarme bine asa, mai cald cred ca nu e recomandat, de aia se foiesc , se sucesc si nu dorm linistit.
V a mai spunem ca ne-am botezat, cum- necum intr-o biserica imprumutata de la catolici ,noi fiind ortodocsi, dar a iesit bine, slujba a fost fruoasa in ciuda frigului de 4 grade si a plansului de nestavilit al Onutei la iesirea din apa.Dar dumnezeu ne-a ajutat si acum suntem crestine fara probleme , nu am racit cu toate ca afara ploua si batea vantul.
Pt ca am citit putin din urma raspund ca NAN costa in jur de 10 euro cutia la DM in Germania.
Cam atat despre noi , ideea ce vroiam sa o spun este ca noi adica Oana creste frumos , nu sub glob de sticla , ci cat mai natural,fara cantariri, decat de trei ori in 2 luni si avem 59cm si 5400g si cred ca e bine ..
Va pupam si ai revenim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Azi am dormit si eu ca omul pana la 11 dupa ce am trimis fata la gradi. Acum l-am culcat pe Andrei jumatatea de ora regulamentara si iesim afara ca nu prea am iesit cat a fost sora-sa racita. Doamne ajuta, bine ca nu a luat si el si sper sa fie sanatos si de acum incolo.

Pinacolada, eu o sa merg si la Kidex.

Maria, Andrei are o dexteritate, in 5-10 sec este de la jumatatea patului pana in capat. Iar cu mainile, nu e numai de zgarieturi, dar si le baga in ochi, in urechi, isi da pumni. De mese v-am zis, il smulge, il impinge pe bibe.

Betty, al meu asa se foieste mereu, el doarme numai transversal si numai cu capul in aparatorile alea. Eu il asez frumos si imediat ajunge asa. Mai plange cand ii scapa mana printre gratii.
Poate o fi avut el ceva gazute, sau nu isi gasea locul sa adoarma.

Carpatina, in Ro sigur nu exista Nan Sensitive. Da, trebuie sa vii cu laptele dupa tine. Dar Nan fara lactoza nu merge? Ti-a dat Alehiam link, eu de acela iti spusesem.
HA are lactoza.

Myral, da Andrei transpira asa si pediatra a zis ca nu are nimic. Semn de rahitism nu are cum sa fie, ca Alex transpira si mai rau si era cu hipercalcemie. Cum naiba sa nu transpire? Ca la noi e super cald si cand sta pe mine si eu sunt calda si saracii stau mereu in aceeasi pozitie, lipiti de ceva sau cineva.

Cred ca se termina somnul de jumate de ora. In fine...va las. Aaa, inca 2 chestii. Mai nou nu mai adoarme in brate, dar tot trebuie tinut putin inainte sa il pun in pat ca sa se relaxeze. Si a2a chestie, am primit de la nasi un catel din ala vorbitor de la Fisher Price si e tare incantat de el (ma rog, pe locul 2 dupa balon). Nu ii place deloc sa cante, insa cand e cu vorbe e tare fericit. Asa ca il pun in scoica, catelul pe bareta data in fata si stau si apas mereu pe manuta si piciorul cu pricina ca sa ii vorbeasca.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Fetelor, eu pentru lactatie beau un ceai produs de Fares, ceai pentru stimularea lactatiei se numeste. Foarte bun, are efect imediat!

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Ramona multumesc, totusi mi-e cam frica de colici, desi acum mananc aproape de toate, o sa incerc cate putin.Andrruzza am luat si eu ceai din asta dar continea si menta si eu cam aveam probleme cu constipatia si de aici rezulta problema mov a RoxaneiMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Cristian Nicolae, Olivia Ioana, Vlad Matei, SoniaLa multi ani ,sa cresteti mari si sanatosi!Danuta am admirat-o pe scumpica ta, o dulceata!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Si al meu transpira la caput. Dar de ce sa fie un semn de rahitism? Are legatura????

Prisi eu respect cu strictete regimul cu dulciuri si lactate, dar nu si pe cel cu ceai. Acum de exemplu nu mai beau ceai si nu am observat nici o diferenta. Galactocil inca nu am folosit...

Al meu se agita la san mai pe la sfarsitul mesei. Da din maini, mormaie si se joaca cu sfarcul. E haios tare!!!! Suspectez ca atunci e satul!

isabeluta de Vlad Matei (22 septembrie 2007)
feciorasu`mamei

Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G
Adimercedes, nu mi-a ajuns monitorul inca, si de 3 zile nu reusesc sa comunic cu sotul meu sa aflu si eu cine trebuia sa il aduca. Asta seara voiam sa il abordez dar am impresia ca a adormit in living cu mancarea in fata. Ce te invidiez pentru gimnastica. Cu cine lasi bebelina cand mergi la sala?

Roxana, mama mea e la noi pana la inceputul lui februarie. La sala mergem impreuna. Adica eu imping carutul la deal si mama isi face miscarea doar dus-intors, ca atat cat eu sunt ma intind pe acolo, ea sta cu Lisa pe canapea si ma asteapta. AM inceput cu clase simple, dureaza doar o ora, deci e ok. In timp o sa cresc si in durata, si in intensitate. Deocamdata o iau usor...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by myral

Betty si nu transpira? Intradevar e prea cald.
Elisa mea transpira ingrozitor la cap in special. Credeti ca poate fi un semn de anemie , rahitism ceva de transpira asa? La noi sunt 24 25 grade si sta cam intr-o salopeta subtire si fara caciulita.( astea sunt din ideile soacra-mi evident). Roxana tu ziceai ca transpira Andrei ai intrebat pediatra daca e ceva?

Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

eu il tin in body cu maneca scurta si pantalonasi sau sosetele si caciula e aplicata doar de azi dimineata. De transpirat, transpira, dar asta este...ce sa-i fac, sa il las cu urechea stramba....mai ales ca eu sunt vinovata
Oricum si fara caciula transpira si mai ales fruntea

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Multumesc de raspunsuri.. La Nestle Ro am scris.. mai greu cu raspunsul...
Probabil ca o sa vin cu laptele dupa mine... asta daca nu ma "hotarasc" sa-l schimb din nou la nan1.. la care am renuntat pentru ca nu-l mai primea.. si era tot o "fierbere" in burtica ei.

Betty... cum 27 de grade in casa? Mai bine ii poi body cu maneca lunga si aduci temperatura la 21-23. O sa va simtiti cu totii mai bine.

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput