LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (115)
Raspunsuri - Pagina 7
Dia1609 spune:
luciaro,mersi de idei... mi=e groaza de mom introducerii albusului de ou, si o sa-l mai aman ceva vreme... noi suntem o familie cu background serios la alergii, asa ca... ma abtin... chestiile cu painica, Oana nu se prea da in vant, mananca cel mult 3-4 bucatele si se plictiseste de mestecat (cred) si nu mai vrea (luam in considerare ca are numai 2 dinti care n-o prea ajuta
) ... branza din comert nu cred ca o sa-i dau f curand ca am auzit niste basme (sper sa fie basme) despre conditiile de preparare si m-am scarbosit eu ... dar cred ca tot aia e cu aia preparata de mine, adica n-ar vrea... mai incercam, dar noua ne trebuie chestii de papat cu lingurita, nu din astea de copii mari cum mancati voi
, ca la astea n-avem spor (inca)... ca oricum la noi e f important si aportul caloric ca ne luptam cu castigul gramelor :), si dc papa 2-3 guri n-am rezolvat nimica ... chiar , sper sa nu-i trebuiasca chestii pasate pana la vreo 2-3 ani ...
acu' chiar ca ma duc..
bebinuta spune:
Luciaro, am admirat si eu noua freza, e baiat mare acum, ce mai!
Mamaana, dorm ca doi ingerasi. In continuare sustin ca frumos sa ai gemeni.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
shoshika spune:
multumesc, fetelor!
dia, teutz, bebinuta 

- luciaro, ai dreptate in legatura cu alaptatul si kilogramele. eu alaptez (inca). doar seara cateva guri ca nu cred ca mai e lapte pe-acolo... si m-am ingrasat dupa ce am nascut... am acum aproape greutatea pe care o aveam inainte de a naste. :(
de luni ma bag la cura! drastica!
- legat de schimbatul pampersului... la noi e durere! tot in patul mare il schimb. si vreau sa zic ca pleaca si se plimba prin pat, iar eu ma rog de el sa vina sa termin operatiunea... e teroare!
- legat de dormit in patul mare... nu-l mai las sa doarma acolo din motiv ca a luat cateva trante... si mi-e frica sa-l mai las. doarme de pe la 11, 12 la el in patut vreo 2 ore si pe la 16 tot in patut daca suntem acasa sau in carut daca suntem afara. somnul de dupa-amiaza dureaza fix jumatate de ora. zici ca e ceas!
dayanara spune:
bebinuta am lesinat de ras 

asa ceva nu se poate :)))
m.am uitat la gemene, frumoase rau de tot mamaan
dbunny - eu ma pun in pat cu el cand vad ca.i e somn, se invarte un pic se suceste si adoarme cu capul ori pe burta ori pe mana mea, apoi il las singur , noaptea dorm cu el in pat de cand s.a nascut
legat de somn, in seara asta, ne.am dus ca de obicei in dormitor si a inceput sa urle da rau de tot ca vroia sa se dea jos din pat sa vina in sufragerie, bun nu.l oblig sa doarma , l.am adus in sufragerie dar deja intrase in vreo criza cred ca nu se oprea de niciun chip, a vomat, nu stiam ce sa.i mai fac....chiar ce naiba sa.i fac in situatii de genul asta, ce.o sa fac cu el in avion ?
l.am luat in brate , l.am lasat pe jos, nimic si nimic, pana la urma s.a linsitit dar dupa ce s.a sufocat si vomat si tot tacamul
ivan si dayanara
dayanara spune:
dianarus - s-o stapanesti sanatoasa !fordul e masina mea preferata :)
ivan si dayanara
Dia1609 spune:
bebinuta, oana a mancat branzica, cu fructe, iaurt, cereale, uneori si in legume, etc... dar acum nu o mai vrea... a mai avut o perioada din asta in vara cand n-a mai vrut branzica vreo 3 sapt si apoi a mancat-o ok... deci sper sa fie trecatoare faza
anunt pt fetele din timisoara: sambata seara de la ora 20 e ziua mall-ului si sunt reduceri la toate magazinele... e deschis toata noaptea... la miniblu au reduceri de 20-30%
deeaA spune:
Buna seara,mamicilor!
Offf,mai apar si eu pe aici!
Imi este asa un dor de voi fetelor si de discutiile voastre,dar sincer,va admir,cum faceti mancare ,curat,stati cu bebeii,altele mai si munciti si tot veniti si discutati aici pe forum!!!
Eu nu am timp nici sa mananc(asa m-am ales si cu o severa anemie)ca acest pui de om nu ma lasa deloc,mai ales ca acu se tine bine pe picioare si vrea sa cutreieram prin toata casa.
De facut primii pasi i-am facut ,iar acum mergem din ce in ce mai siguri pe noi,dar cand vrea la drum lung ,imi cere mana si uite asa sunt cocosata.
Voiam si eu sa va intreb cat de des se lovesc puiutii vostrii?Ca al meu m-a terminat,aproape in fiecare zi cate o lovitura si de multe ori il tin eu de mana,se rasuceste se invarte si uite asa mai da cate un cap,buzita etc...
Hai ca v-am plicti prea mult,mai vreau doar sa urez si eu UN MARE
tuturor puiutilor care au implinit un anisor!!!!!!
deeaA
de DAVID IONUT 24.12.2006
deeaA spune:
BEBINUTA -super tare faza!!!
DIANARUS s-o stapanesti sanatoasa si iubita!!
DBUNNY baiatul meu cel mai bine doarme in patul mare cu noi si tot asa de-a latul,am incercat in patutul lui de nenumarate ori si nu m-am ales decat cu nopti nedormite,asa langa mine,se trezeste il bat la fundulet,ii spun 2 vorbe si adoarme la loc.
MULTA sanatate lui DENIS !!
deeaA
de DAVID IONUT 24.12.2006
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by dayanara
bebinuta am lesinat de ras
asa ceva nu se poate :)))
ba se poate

iti zic euBebinuta
de
Ada(30 nov)poze Ada