Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (263)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

DMELII lasa ma pe mine , ca nu vreau sa ma vad la tv sa l dea pe TIMOTEI si sa i dea ce au zis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

'mneata!
Noi treji de la 7. Piticul nu a mancat mai nimik ieri, sper azi sa-si mai revina!
Deea, tare impresionanta povestea ta!!! Eu sper ca acesti copii sa devina niste adulti responsabili si cu bun simt, avand in vedere ca au avut o copilarie grea si nu foarte fericita!
Cosmi, sper sa il aleaga pe Timotei si sa il ajute cu laptopul de care are nevoie!

Imi dati niste sugestii de filme faine ca sunt in pana de idei, nu stiu ce sa mai aduc (nu ca n-as avea vreo 40 pe care nu le-am vazut)??!!!

Am vazut ca azi e sarbatoare mare (21 M (+) Intrarea in Biserica a Maicii Domnului (Dezlegare la peste)) ......bine ca n-am pus inca masina!!!!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
hai ca am trimis copii la sedinte si gradinita si acum am timp putin de mine.
azi la ora 14 la dentist si mi-e asa de groaza....de la o carie cine stie unde se ajunge...
Deea m-ai impresionat, of doamne sunt asa de vulnerabila cand aud de cazuri dintr-astea....
si eu tot job pana la ora 16 vreau.....nu cred ca este asa ceva in Tm. daca nu gasesc nimic, la toamna in invatamant cu mine, bani putini dar program lejer si multe vacanteeee!!!
Cosmi doamne ajuta sa accepte cazul lui Timotei si sa-i ia laptop si ce-si mai doreste copilul.
Ioana aseara a descarcat Clau o comedie misto: Good luck Chuck. Nu am apucat sa o vedem, dar am auzit ca e super.
Certaretelor spor la munci si sa reveniti cu capul limpede.

Ioana de ce nu ai editat mai repede? eu mi-am bagat masina deja.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna dimineata,
Noi am dormit binisor , sunt ok acum , am si papat ieri bine , Doamne ajuta . Ma gandeam ca de cand sunt eu acasa , am o bila alba ca am reusit sa o fac pe clara sa adoarma singura (in patul meu), stau un min o pup si plec si adoarme rapid. Altadata stateam si cate o ora cu ea pana adormea . Dar bila neagra vine ca vrea sa doarma doar cu mine in pat , nu mai folosim patutul . Si am incercat sa o mut cand doarme dar nu merge simte smechera si incepe sa planga .
Ma duc acum vreau sa vad niste jucarii , de fapt caut o bucatarie de jucarie , ma duc in 2 locuri sa vad cum sunt si ce preturi au ca in wek cand mergem la cumparaturi sa o luam .
Giova , eu chiar ma gandeamm la tine daca nu poti sa te intorci in invatamant . Trebuie sa dai concurs iar sau aveai post titular si ai facut intrerupere ?
Cosmi , tin pumnii sa se rezolve pt baietel . Si pupici pt tine ca pui multa imima pt el.

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Am avut ocazia incepand cu saptamana asta sa fac un curs pana in februarie de desiger de pagini web . Si pt ca sunt in somaj nu plateam nimic . Dar cursul e in fiecare zii de la 16-20. Macar de era de 3 ori poate rezolvam cumva , desi nu stiu cum , dar asa zilnic nu am cu cine sa o las pe Clara , NIcu ajunge in cel mai bun caz la 19 . Asa ca asta e ....

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Ana eu aveam titulatura pe un post intr-un sat de langa Alba. am renuntat la ea cand eram . atunci am zis ca nu ma mai intorc neam in invatamant. si uite ca acum cochetez cu ideea asta. cum inca nu avem bani sa deschid eu un bussines, cred ca asta e cea mai buna sol. ca sa nu o iau razna ca stau acasa, sa ma pot ocupa de copil si casa. Salariul e mic, cam la 7 mil. si asta ca am studii superioare, dar pt. orele lucrate, merita. Pt. stresul acumulat,nu.
Ma bucur ca papa pitica si ca ai reusit sa o faci sa adoarma singurica. noi stam langa marco, dar el adoarme in 5 min.si pe urma il mutam la el in patut.
azi noapte s-a trezit , asa ca l-am luat cu noi. dar sunt nopti cand doarme pana dimineata.

moamaaaaa....am sunat la o groaza de institutii azi cu rost de scandal:
- RDS-ul nu-mi trimite nici acum factura acasa, dupa 11 luni de cand avem contract cu ei;
- gazul nu a facut trecerea pe numele nostru din mai, contorul este tot pe al firmei unde a lucrat Clau;
- Digi nu merge, sunt blocate 3 programe de cateva zile, nu are copilul desene;
- mobila de hol si restul pt. bucatarie si masuta de living trebuiau sa vina de la sf. lui sept. Sa speram ca pana de Craciun am si eu dulap de papuci si cuier.
Iar promisiuni, sa vedem cand si ce se rezolva.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Neata!
Multumesc fetelor de urari!
Mira la multi ani pt printesa.
Eu ieri n-am intrat , am dormit, m-am plimbat prin oras, seara a venit frate-miu si m-am pus de am facut o pizza care s-a terminat urgent.
Noi plecam azi la Iasi, asa ca iar am de facut bagaje. Abia astept sa vad ce-i cumpar piticului de sarbatori. Dimineata s-a trezit la 8.30 si acum s-a cerut in patut. Sper sa nu adoarma, ca altfel ma freaca pe masina.
Apropo, Tv pt masina nu sunt pe la noi? Sa-i pun desene la drum ca sa-mi tihneasca si mie?

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Oana sunt DVDplayer portabil. si pe mine ma tenteaza. sunt si tv de masina, dar nu stiu ce canale se prind cu alea. vezi in Metro/selgros sau in oirce magazin de electronice.
Ana si ca tot nu ti-am raspuns...da trebuie sa dau examen, dar daca ma decid...ma pun cu burta pe carte.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello de la Germanica,

Ieri nu am intrat pt. ca a fost liber Robert si noi am fost plecati la Toys. Am vazut motorul, este mai frumos in realitate si mi.a placut mai mult pe rosu. Pacat ca nu avea baterii sa facem proba cu Angelo.L-am dus si la consola sa vad daca-l atrage si am vazut ca butona de mama focului deci o vom cumpara Ideea cu maimuta cade, nu a mai vrut-o, o impingea spre mine si vroia un canish din plus cu baterii( la 70 euroi )
Cosmina sper sa fie Timotei ( nu stiu daca am tinut bine minte numele ) alesul Ar fi unul dintre norocosi, ca el sant destui copii cu nevoi.
De Anasol mai stiti ceva?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova cate probleme nerezolvate aveti
Oachi unde santeti? Tot in Bucuresti? Drum bun