Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (263)
Raspunsuri - Pagina 20
monica70 spune:
Ma gandeam acum la gravidutze ... Cum va simtiti sau v-ati simtit la al doilea,comparativ cu primul? Adica in sensul,ca sunteti mai relaxate cu ceva?
Eu tot ma gandesc la asta,ca daca imi propun ceva nu ma las
,totul e sa nu ma apuce 45 de ani
Eu una am fost ingrozitor de stresata cat am fost gravida.Poate n-as fi fost asa,dar avand in vedere ca aveam deja 35 de ani,ne zbatusem cu tratamente pentru infertilitate si am avut si dezlipire de placenta pe la 4 saptamani ... nu e de mirare.Imi aduc aminte de cand am vazut prima oara spermograma - ii iesisera 1,2 mil/ml
... am plans vreo 2 nopti de nu mai stia omul ce sa imi faca.Si stiam ca nu ma las,dar stiam si ce inseamna,adica inseminari,FIV,incercari si deja ma calculam de unde sa scot bani pentru asa ceva
Culmea ca el,se agita pentru mine,nu s-a omorat niciodata sa vrea copii,era happy si fara.Nu si eu,asa ca nu m-am lasat.Dar am si avut mare noroc cu el,ca a luat toate tratamentele naturiste ce i le-am dat cu constinciozitate - si stiu ce zic,cunosc o multime de tipe la care sotii nu colaborau defel in sensul asta,mai ales nu voiau sa consume tinctura aia de branca ursului. Ha ...nu stiu ce m-a apucat azi cu asa ganduri,mai bine imi pun ceva muzica,ca imi trece ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga
dana_ene spune:
LA MULTI ANI, BRINDUSA!
Fericire multa alaturi de frumoasa ta familie iti doresc!
LA MULTI ANI, CRISU!
dana_ene spune:
'Neatza!
Am intrat pe net sa-mi beau cafeaua citindu-va si apoi merg iarasi la citit cursul ala nenorocit.
Moni, e muuuuuuult mai bine la a doua sarcina.
Atentia este oricum indreptata catre copilul de langa tine.
Timpul in care te gandesti la sarcina, la eventuale probleme este mult mai mic.
Si cresterea celui de-al doilea difera. Te simti mai degajata... ai mai trecut prin asta, stii multe raspunsuri si nu te mai sperii din orice.
Merita! 
O zi excelenta tuturor!
pufumic spune:
Buna dimineata
Bee si Crisu, la multi ani, sa fiti sanatoase si fericite!
Multumesc pentru urarile de ieri. Mie ieri mi-a fost cam rau, m-a durut capul ca naiba, nu stiu ce am avut. Am fost asa de nauca ca am uitat sa tai tortul. L-a pus Doru pe balcon ca in frigi nu mai incapea si am uitat complet de el. Il papam azi. Si tot azi ies cu fetele in oras. Dezlegate, fara domni, ca pe ei ii lasam cu copii.
Eu cand aud de faze ca cea povestita de Ioana, cu tembela si sclerozata aia de doctorita, imi vine sa mor. Si sa si omor, bineinteles.
Vladimir are in continuare pata pe Alba-ca -Zapada. Acum vad ca l-am prostit cu Aristocats, dar as baga mana in foc ca n-apuc sa-l vad pe Thomas O'Malley si cere hai-hai.
Ii mai place sa-i cant Bate vantul frunzele si face si el gesturile. Cand vrea sa i-l cant se posteaza si fata mea si incepe el baade. Si-l stie pe dinafara in mare parte (stie ce urmeaza vreau sa zic, nu canta si el). Daca ma opresc la prima strofa zice mama si se face ca intinde cu sucitorul, apoi se face ca toarce.
Aaa, si ii mai place poezia cu Apollodor. Se uita in gura mea fascinat.
Vad ca gravidoasele noastre sunt in mare parte bine, mai cu nervi, mai cu indigestie, dar una peste alta bine. Insa lipseste una la apel. Ce mai stiti de Anasol? A mai scris in ultimele zile si n-am vazut eu? De fapt, nici de Rali nu stiu nimic.
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
http://www.dropshots.com/ipeltod
cosmi1975 spune:
salutare gagici si
ptr toate saarbatoritele si multaaa sanatateee
eu am venit acum , am fost cu copii la analize, BIANCA a fost curajoasa dar STEFAN ...a cam plans, am cerut doctorei as mi dea mai multe analize decat cele 4 care le aveam de la minister si dr a fost de acord....miercuri rezultatele
monica70 spune:
COSMI dar i-a luat sange din vena si lui Stef? ![]()
PUFU
Si nu uita - DIANA PACE DABIN
! M-am convins zilele trecute ca de el zicea atunci,ca a zis la un moment dat (cand era pe olitza fata
) DABIN DIANA ACOLO MALE MAMAIA!!!
DANA sunt convinsa ca merita,totul e sa imi adun puterile ...
"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga
pufumic spune:
Moni, dar nu-i cam devreme pentru o noua relatie dupa divort? Mai ales cu un barbat legat de alta domnisoara?
Of, bietul Stef. Ne vine si noua randul si ma gandesc cu groaza cum o sa trebuiasca sa-l tin ca sa reuseasca sa-i ia sange.
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
http://www.dropshots.com/ipeltod
monica70 spune:
Eee ... pai cine a zis de relatie? Nu ne bagam noi peste Ioana,ca nu ne permitem
.Da' daca fata a zis ca ii place,asta e ... de placut se vedea clar ca ii place
,dar acum serios ca nu ma asteptam sa o si zica ea asa direct si mai ales ... acum,dupa atata timp
acina spune:
Moni
, chiar ti-ai dorit mult de tot un copil si pana la urma a iesit minunea de Diana.
Sa fiu sincera eu la a doua sarcina ma simt mult mai nasol decat la prima.Starile de rau sunt mai nasoale.parca dorm mai mult acum decat la prima sarcina...Si contractii am mai des.
Voi vedea eu cum e cu 2 bebei dupa ce nasc...
Pan auna alta m-am programat pt eco de morfologie fetala, la Herghelegiu.Mama abia am gasit un loc , la euroclinic erau locuri abia din martie, la sanador si Medsana abia in iunie...iar eu aveam nevoie 17 ian 15 febr, am gasit un centru medical nou infiintat care ave alocuri si cand aveam eu nevoie...
Anca
13 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/