***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (27)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Pepsica, iti urez si eu "La multi ani!", sa fii iubita, multa sanatate si sa ti se inplineasca cele mai ascunse dorinte!

Florina, Boby a mancat pana acum cel putin 5 tuburi de calgel, ca doar i se vad in gingie de la 3 luni iar primul a spart cam pe atunci. Am trecut la dentinox, calgel nu se mai fabrica.

Alyna, m-ai intaratat rau cu prajitura aia si tre s-o fac si eu musai saptamana asta pan aduc argintul viu acasa, ca n-am nici o sansa cu Bobitza agatat de mine.

Sobi, n-am reusit inca cu part time-ul, dar nu renunt; atarna greu in cumpana si salariul asta lua-l-ar naiba
multumesc de pont cu hotelul, inca n-am rezervat dar vreau musai luna asta ca sa scap de-o grija

Andrada, bine te-ai intors; Antonio e bun de jucat in reclame

Katiapam, de ce ai avertisment?

Fetelor, o parte din fetele de la mamici de ian-febr, fulguleti cred ca sunt, au fost excluse de pe DC, nu cunosc exact motivul, si si-au facut site-ul lor; se numeste baby cafe (fara spatiu) ; mi-a placut cum arata site-ul...

Azi am semnat la notar contractul pentru noul apartament; la anul, pe vremea asta, vom umbla dupa mobila si altele.

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Ella, felicitari pentru semnarea contractului pentru apartament! Multumim de adresa noului site!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Buna seara!

Mai fetelor lipsesc si eu o zi si voi scrieti atatea pagini!? Am zis ca terminati cap si mai scrieti maxim o pagina la cel nou.Si cand colo...6! Se cunoaste ca a revenit Andrada.
Am fost in Poiana toata ziua si a fost de vis!Am avut o zi super:soare ,cer senin,multa zapada,peisaje...nu mai spun.Ce mai, aveam nevoie de iesirea asta.Am pus si poze pt cine are placere si timp sa le vada AICI.
Inca n-am citit din urma,doar am rasfoit.cred ca maine ,ca acum e tarziu.

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Poohy , multumim de urari !

Lauradi ,m-ai atins cu pozele , imi e tare dor de Brasov si de Poiana... Dar am admirat si Ducu cu noua frizura, sunteti o familie frumoasa, multam de poze !

Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007 )
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA

Mergi la inceput

Si fiindca trecu de 12:

Matei de Moberi
Toni Victor de Diana
David de Miniuta
Matei Constantin de Dicarstea
Isabella de Petit_Ange
Ana de Carmen_So
Bianca Maria de A_da

Angela, multumesc!Suntem fericiti,mai ales de cand e si Ducu in viata noastra!Te cred ca ti-e dor,ai si de ce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Laura,
ti-am vazut pozele cu Ducu la munte; tare dragalas iar tu esti foarte frumoasa; de unde ai atata par? nu ai alaptat?

Elteka,
dragutza, mi-a fost dor de tine! cum a fost la Predeal? ce face Dolo?

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Ella, am alaptat aproape 5 luni.Era odata mult,acu' s-a mai rarit ca-mi curge in valuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

Matei de Moberi

Toni Victor de Diana

David de Miniuta

Matei Constantin de Dicarstea

Isabella de Petit_Ange

Ana de Carmen_So

Bianca Maria de A_da

http://mirunamaria.blogspot.com/

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Buna dimineata!

Noi am dormit foarte bine, cu cateva treziri dar foarte scurte.

Irinusha, felicitari pentru cei doi dintisori!

Alyna24, tare dragut e costumasul pentru David!

Graviduta, bravo fetitei ca s-a intors pe burta!

bogalina, succes cu diversificarea! Hai, incearca sa iesi din starea de kko in care esti, uite o din partea mea!

Florentina, imi pare rau pentru putzica piticului. Dar felicitari pentru dintisori!

He, he, Soniuta are deja un dintisor?! Draguta de ea!

Ce inseamna piciorus tal valg?

lauradi, m-ai omorat cu pozele de la munte. Vreau si eeeeeeuuuuuuu....

Urez si eu la multi ani sarbatoritilor zilei:

Matei de Moberi
Toni-Victor de Diana
David de Miniuta
Matei Constantin de Dicirstea
Isabella de Petit-ange
Ana de Carmen_So
Bianca Maria de A_da

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Neata fetelor.Eu m-am trezit la 5 si d atunci ma tot freaca piticul.Ba ii cade suzeta,ba tipa in somn .
Multumim pt aprecieri:Andrada,Poohy,Mary_lou,Vali,Pitica,Motannel,Angela ..sper k n-am uitat p nimeni.
GRAVIDUTA-felicitari pt rostogolire.Si al meu e mai constipat de fel,dar la noi are efect para,sucul de portocale si ceaiul de musetel.
IRINUSHA-felicitari pt cei 2dinti.De i-ar iesi lui Alex la fel..

anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
FILMULETE 4luni

Mergi la inceput